Trinkijeri pred Ritas: Ako mislimo da će biti lako, na lošem smo putu...

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.11.19. | 19:05

Strateg Partizana poziva tim na maksimalnu koncentraciju

Utakmica protiv Ritasa mogla bi definitivno da označi i kraj svih briga za košarkaše Partizana u borbi za TOP 16 fazu, ali pred Parnim valjkom je veliki i ozbiljan posao.

Da bi se utakmica završila pobedom, potrebno je da crno-beli odigraju koncentrisano svih 40 minuta, što u prethodne dve evropske utakmice nije bio slučaj. 
"Izuzetno poštujem Ritas, igraju sa svima do kraja. Još su u igri da prođu grupu... Oni igraju i mi moramo igrati 40 minuta. Neće se predati i neće igrati loše. Ako mislimo da će tako biti, na lošem smo putu. Moramo da igramo 40 minuta, da pazimo na velike stvari, male stvari, na detalje, na koncentraciju. Moramo imati opet energiju da igramo čvrst meč", poručio je Trinkijeri novinarima u Štark areni.

Izabrane vesti

Smatra Trinkijeri da u ovakvom rasporedu snaga, a pogotovo s ovako gustim rasporedom ne može sezona da prođe bez trzavica, uspona i padova. 
"Sezona jedne ekipe nije nikad linija. Imali smo super momenat na početku, a onda smo bili manje briljantni. Bili smo spori, imali smo povrede, a sad se nadam da će opet biti dobar momenat. Ova utakmica dolazi u pravom trenutku".

Na pitanje kakva je zdravstvena situacija u timu posle večitog derbija italijanski trener je vešto zaobišao priču i izokola poručio:
"Moramo da se oporavimo. Nema tu zezanja. Bila je izuzetno teška utakmica sa Zvezdom, u jednom trenutku sam osećao kao da su nam stavili tegove. Sve je bilo sporo, teško, tvrdo... Prošlo je tri dana, nema mnogo priče".

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara