Trinkijeri pred Megu: Igramo u hali gde se pisala istorija Partizana

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.12.19. | 15:18

“Oni su jako talentovan tim”, poručio italijanski stručnjak

Košarkaši Partizan gostuju ekipi Mega Bemaksa u okviru 10. kola ABA lige. Utakmica u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na programu je u petak, 6. decembra od 20 časova.

Strateg crno-belih Andrea Trinkijeri apostrofirao je važnost ovog meča za njegov tim, uz pohvale za ekipu Mege.
“Mega i mi smo u poziciji da nam je svaka utakmica u ABA ligi od velike važnosti i tako se za nju pripremamo. Oni su mlada ekipa, veoma talentovana, zabeležili su u prošlom kolu pobedu na način koji im, uslovno rečeno, može dati krila u nastavku takmičenja. Na nama je da ih iskontrolišemo i uvedemo u svoj ritam. Igraćemo u hali u kojoj su ispisane mnoge stranice u bogatoj istoriji Partizana i to će nam biti dodatna inspiracija. Očekujem dobru košarku a verujem i da će u hali biti puno naših navijača”, rekao je italijanski stručnjak, a preneo klupski sajt.

Izabrane vesti

Kapiten Novica Veličković je takođe pohvalio mlad tim Mege i istakao da je srećan što će ponovo zaigrati u čuvenoj Hali sportova.
“Raduje me što ćemo ponovo igrati u ovoj hali, makar i kao gosti. Svi znamo šta za Partizan ona znači i kakvu emotivnu vrednost ima. Čeka nas Mega, tim koji je uvek u svom sastavu ima dosta talentovanih igrača i ti se igrači razvijaju iz utakmice u utakmicu i igraju sve bolje. Naš zadatak je da iskoristimo naše prednosti i sprečimo ih da se rastrče i igraju na način koji im odgovara”,  dodao je iskusni krilni centar.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara