Trinkijeri: Odbrana na testu, Tofaš može lako da ubaci 100 poena

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.11.19. | 15:26

Crno-beli u Bursi traže šestu pobedu u Evrokupu

Plan je da se ne siđe sa prvog mesta. A, da bi Partizan uspeo da se održi na čelu tabele u Evrokupu, potrebno mu je da se vrati na pobedničku stazu. Neće biti lako, Tofaš je nezgodan domaćin, obe utakmice do sada na svom terenu u ovom takmičenju je dobio.

Partizan ide u Tursku posle poraza kod kuće od Venecije i ne bi bilo dobro po crno-bele da posle pet uzastopnih pobeda, spoje dva vezana kiksa.

Izabrane vesti

Trener srpskog tima Andrea Trinkijeri rekao je pored polazak na put da je ovo utakmica u kojoj odbrana mora da „završi posao“.
Tofaš je napadački tim. Može lako da ubaci 100 poena, to smo osetili u prvom poluvremenu prve utakmice. Preko 50 poena su nam dali u prvih 20 minuta, nismo ih uspeli da ih „uhvatimo“. Moraće to da bude izuzetna odbrambena utakmica. Koncentracija mora da bude na odbrani i na detaljima. Lodžeski je iskusan, Vajt je iskusan, Mehija... Opet teško gostovanje i opet teška utakmica", poručio je Trinkijeri.

I kapiten Novica Veličković je naglasio da crno-bele čeka veliko iskušenje u Turskoj.
Oni su ekipa koja kod kuće igra jako dobro. Ne znam da li im se vratio Mehija koji im je jedan od lidera. Jako su talentovani i iskusni sa druge strane. Neće biti nimalo lako, ali idemo na pobedu tamo, pa dokle doguramo", istakao je Veličković.

Utakmica u Bursi će se igrati u sredu od 18 časova.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara