Trinkijeri: Da u lepom ambijentu ispratimo 2019. godinu

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.12.19. | 18:01

Najjeftinija karta za meč protiv Primorske - 100 dinara

Partizan utakmicom protiv Primorske završava takmičarsku 2019. godinu. Utakmica je na programu u nedelju od 21 čas u Štark Areni.

Povodom nastupajućih praznika, Partizan je doneo odluku da časti navijače i snizi cene ulaznica za utakmice protiv Primorske i Mornara, a najjeftinija će koštati 100 dinara.

Izabrane vesti

Pred sutrašnji meč, trener Partizana, Andrea Trinkijeri, izjavio je da želi da njegovi igrači na pravi način završe ovu godinu.
"Primorska je u prvom delu sezone pokazala veoma dobru igru, o čemu govore i rezultati koji nisu slučajni. Sada je situacija malo drugačija ali to za igrače može biti dodatni motiv da odigraju dobro. Mi se nadam da ćemo dobrom utakmicom i u lepom ambijentu ispratiti 2019. godinu", poručio je Trinkijeri

Najmlađi prvotimac Partizana Uroš Trifunović je pred sutrašnji meč poziva na oprez.
"Svi znaju u kakvoj je situaciji Primorska, bez obzira na to, oni su protiv Zvezde pokazali da i te kako mogu da igraju dobro. Mi smo u prvom delu izgubili od njih i svakako ćemo hteti da im se revanširamo i nastavimo pobednički niz", rekao je Trifunović.  

Novina u prodaji ulaznica za utakmice Partizana je online kupovina. Putem sajta ticketline.rs navijači će od sutra moći da kupe karte za sve tri utakmice. Osim sa kartama, ulaz u dvoranu će od sada biti moguć i uz odštampanu elektronsku kartu, kao i skeniranjem bar koda sa elektronske ulaznice na displeju smart telefona (na posebno obeleženim ulazima).

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara