Džejms Naneli i Uroš Trifunović (© Star sport)
Džejms Naneli i Uroš Trifunović (© Star sport)

Trifunović potpisao za Tofaš, samo Naneli ostao bez kluba

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.08.24. | 15:37

Svi košarkaši Partizan Mozzart Beta pronašli su nove ekipe, osim Džejmsa Nanelija koji čeka svoju šansu

Jedan od poslednjih koji je pronašao novi klub, a da je prošle sezone nosio dres Partizan Mozzart Beta je Uroš Trifunović. Krilni igrač posle šest godina nastavlja karijeru u inostranstvu. Naime Trifunović je potpisao ugovor sa turskim Tofašom. To znači da je samo Džejms Naneli bez angažmana od igrača Partizana od prošle sezone.

Svi već znamo da se Željko Obradović odlučio na potpuni remont tim posle sezone u kojoj nije osvoje trofej. Svi osim Balše Koprivice su otišli u potragu za novim klubom, a jedini koji i dalje nema tim je Džejms Naneli koji je trenutno u sukobu sa klubom iz Humske iako je realno bio najbolji igrač tima prošle sezone.

Izabrane vesti

Naravno, svesni smo da i Frenk Kaminski nema klub, ali on po svemu sudeći više ni ne želi da igra košarku pa se samo čeka neka zvaničnija informacija da je odlučio da ode u igračku penzicju.

Što se tiče crno-belih igrača od prošle sezone, sve je počelo odlaskcima Kevina Pantera i Zeka Ledeja. Panter je otišao u Barselonu, a Ledej se vratio u Milano. Potom je sve krenulo da se niže, Alen Smailagić u Žalgirisu, Pi Džej Doužer u Minesoti, Danilo Anđušić u Dubaiju, Mateuš Ponitka i Džejlin Smit u Bahčešehiru, Ognjen Jaramaz u Baskoniju, Aleksa Avramović je otišao u CSKA, Bruno Kaboklo je posle brojnih peripetija potpisao za Hapoel iz Tel Aviva.

Danas je ozvaničen i potpis Trifunovića koji je kao junior bio u Turskoj dok mu je otac Aleksandar bio trener Karšijake.

Sada ostaje samo da se vidi kako će se završiti saga Džejmsa Nanelija pošto je jasno da sezonu neće početi u Evroligi jer su svi rosteri praktično popunjeni.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara