(©Reuters)
(©Reuters)

Dembele šest meseci van terena, Barsa traži odobrenje za dovođenje novog igrača

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.02.20. | 20:26

Čeka se odluka lekarske komisije Fudbalskog saveza Španije

Barselona je saopštila da je Usman Dembele uspešno operisan, a da će period oporavka iznositi oko šest meseci. Zbog toga su Katalonci odmah od Fudbalske federacije Španije zatražili odobrenje za angažovanje novog igrača.

Francuzu je odrađen zahvat zbog pucanja zadnje lože, pa se sada čeka da svoj sud donese tim od petorice lekara, koje je unajmio Savez da provere medicinsko uverenje koje je predala Barselona. Rok je 72 sata, a ukoliko sve bude ispravno Katalonci će dobtiti ovlašćenje da za 15 dana pronađu rešenje na tržištu.

Izabrane vesti

Barselonina potraga za “devetkom“: Setjen insistira na Žozeu, prate se Loren, Stuani i Anhel, Dembele otplaćuje deo transfera

Dembeleov boravak u Barseloni se pretvorio u pravu agoniju. Igraču kojeg su Katalonci na leto 2017. godine platili 125.000.000 evra ovo je deveta povreda od dolaska u klub. Mladi fudbaler je imao veliki problema i sa disciplinom, koja se smatrala jednim od glavnih uzoraka čestih povreda. Dembele ima tek 22 godine, ali su ga brojne povrede ozbiljno uzdrmale, ipak, ima još dovoljno vremena da opravda veliki potencijal. Da li će to uspeti da učini u Barseloni, veliko je pitanje. Nešto će od leta morati ozbiljno da se promeni, mada se još zimus pričalo o odlasku u neki drugi klub. Francuz će zbog povrede morati da propusti i predstojeće Evropsko prvenstvo.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara