Trener Efesa: Da bismo pobedili Zvezdu moramo da budemo na maksimumu svih 40 minuta

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.24. | 16:56

"Igramo izuzetno važnu utakmicu, protiv iskusne ekipe, u kojoj se nalaze igrači sa domaćim i međunarodnim iskustvom", kaže Tomislav Mijatović

Trener Anadolu Efesa Tomislav Mijatović smatra da će njegovoj ekipi biti neophodna maksimalna koncentracija u napadu i odbrani, ako želi da ostvari trijumf koji će joj garantovati plasman u plej-in Evrolige.

Hrvatski strateg ima maksimalan respekt prema ekipi Janisa Sferopulosa, bez obzira na to što su crveno-beli odavno izgubili sve šanse za plasman u narednu fazu takmičenja.

Izabrane vesti

Efes je dostigao željeni nivo forme u najvažnijem trenutku, vezao je osam pobeda u svim takmičenjima, od čega četiri u Evroligi, pa je došao u situaciju da sam odlučuje o svojoj sudbini.

"Vraćamo se u našu voljenu Halu sportova Sinan Erdem, na poslednji meč ligaškog dela Evrolige. Igramo izuzetno važnu utakmicu, protiv iskusne ekipe, u kojoj se nalaze igrači sa domaćim i međunarodnim iskustvom", rekao je Tomislav Mijatović.

Tim iz Istanbula je veliki favorit, ali to mora da dokaže i u utakmicu u kojoj će biti pod velikim imperativom i pritiskom.

"Crvena zvezda je veoma dobro vođen tim, i da bismo pobedili, što je naš krajnji cilj, potrebno je da se borimo svih 40 minuta, da budemo na maksimumu energije i koncentracije u svim segmentima odbrane i napada. Moramo da damo sve od sebe na svom terenu, uz podršku naših navijača", zaključio je Mijatović.




tagovi

Anadolu EfesTomislav Mijatović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara