Trener Budućnosti: Nije ovo naš nivo, dopustili smo 20 ofanzivnih skokova, loš protok lopte...

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.10.19. | 12:01

Petar Mijović nije mogao da bude zadovoljan posle poraza od Primorske

Budućnost je na startu ove sezone jako loša i to je dovelo do promene na klupi pa je umesto Slobodana Subotića tim preuzeo Petar Mijović. Međutim ni on nije krenuo najbolje svoj mandat jer je tim iz Podgorice na svom parketu poražen od vrlo neugodne Primorske.

Mijović je locirao probleme svog tima i sve ono za šta smatra da može bolje da izgleda.
"Već duže vreme ekipa ne može da bude kompaktna u defanzivi, i to u bazičnim elementima, kao što je sprečavanje ofanzivnih skokova. Dozvoliti kući da protivnik ima 20 uhvaćenih lopti mnogo je i za neuporedivo neozbiljniju ekipu. Takođe, u napadu lopta nije išla dovoljno dobro protiv uske i dobre odbrane rivala. Nije ovo bio nivo Budućnosti, ni potreban nivo da se dobije ozbiljan tim kakav je Primorska", kazao je Mijović.

Izabrane vesti

Rotacija je bila široka...
"Ušao sam u meč sa idejom da u prvom poluvremenu igra što više igrača, da bi svi osetili meč, da bismo bili agresivni u odbrani. U drugom delu se rotacija suzila, videćemo za naredne mečeve, zavisi kako se stvari budu odvijale", kazao je Mijović.

Iako je bio najbolji pojedinac u Budućnosti, utisak je da bi Džastin Kobs mogao da igra i drugačije, da ubrzava igru...
"On je doveden da bude lider, ali jednostavno protok lopte mora da bude brži. Mi jesmo imali dosta otvorenih šuteva i večeras i na prethodnim mečevima, ali uglavnom ne iz dobrog napadačkog ritma, već posle pojedinačnih akcija, probijanja prve linije", rekao je Mijović.

Plavi posle tri kola imaju skor od dve pobede i jednog poraza.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara