Komentari na vest

Topić izbegao najgore: Ne mora na operaciju

z

zasu

pre 4 meseca

Momcini zelim brz oporavak, i da svoju klasu pokaze u NBA. Od navijaca Partizana.
d

d.g.

pre 4 meseca

Igrači Mege se ne povređuju. A Plavšić i Miljenović? Koliko je to zlonamerno.

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Ma dečku je gotova karijera, prvi derbi povreda, odsutan više meseci, ponovo se vraća i ništa specijalno ne pokazuje, posebno u napadu. Drugi njegov derbi i dečko se samo-povredi... Želim mu brz oporavak ali Zvezdi treba iskusan igrač, treba nam svakako plejer, dvojka i centar, korpulentniji i viši od Bolomboja. Tompkins bi trebalo da dobije malo veću minutažu a danas mislim da je vreme da prorade Nemanja i Rokas, pa krajnje je vreme!!
L

Lusiliu

pre 4 meseca

Parcijalna ruptura ACL ,dzabe gubi dečko vreme,izgubio,je 3 meseca sad jos 3,izgubiće godinu....tu koje kakve plazma ćelije,ubrizgavanje ne pomaže... Prvo cimanje, promena pravca.,kontakt u sprintu..gotovo..... Nzm nije kraj sveta pa kurtoa se povredio u septembru eno brani kao nov ,ne možeš mu dati gol...posle 8 meseci...
W

Who

pre 4 meseca

Hvala Bogu, da je tako. Žao mi je što se Zvezda ne oglašava nego saznajemo od ESPNa ali ok. Top out Smart in.
m

molim?

pre 4 meseca

Želim mu brz oporavak pre svega. Nadam se da povreda nije ozbiljna kao što se ovde tvrdi i da ga očekuje uspešna karijera.
Б

Бане 2

pre 4 meseca

Победићемо их изгледа без два јако битна играча, Адама и Николе. Што се мора, мора се.
K

KIMI 85

pre 4 meseca

Sto ste ostrasceni toliko? Sto ste isfrustrirani toliko? Pucaju vas kompleksi pa ne objavljujete komentare. Jel to ta novinarska etika? Jel to vas niko ne sme da kritikuje? Budite onda objektivni, kad vec sebi svasta dopustate u tekstovima, nemojte da vrsite selekciju samo zato sto ste glavni sponzor onog kluba.
G

Gost9

pre 4 meseca

Sad ce da se plasi svega,godinama.Nazalost.
i

izgubili derbi 4x

pre 4 meseca

Ali pazi ti ovo: "greska mu bila sto se vratio u Zvezdu jer su tad krenule povrede" haha.. a decko polomio nos dok je bio u Megi i vise od mesec dana nosio masku! Kako je sponzorima samo krivo sto ih Nebojsa opeglo sinoc u derbiju cak 4-ti put i to za redom,pa sad daj da malo pljuckamo po Zvezdi kad vec posteno na terenu ne mozemo da ih pobedimo...providno da nema dalje!
K

Krme

pre 4 meseca

Da, lomljenje nosa je isti rang povrede kao ova...ko sve ima internet, tuga.
L

Lično ja

pre 4 meseca

Vi i poštenje, oksimoron.
@

@ Krme

pre 4 meseca

Da, prelom nosa i bilo koja povreda na glavi, posebno blizu mozga su jako bezazleni. Inače povreda kolena može da ošteti mali mozak i ugrozi život ili barem smanji dotok kiseonika u mozak i organizam, dok jak udarac u nos to ne može. Žali Bože vremena koje si ti proveo u školi
J

Jutka i Žile

pre 4 meseca

Ovo je dete i ubačet je u vatru sa muškarci i ete povredija se on jema cvrst organizam
г

гост 1312

pre 4 meseca

Мјесец дана ође кукњава како Мишко и Човић не дају малом да игра, чувају га за драфт, како смо малтене због тога испали из ЕЛ, сад кукњава да се пребрзо вратио и да ће му Мишко и Човић уништити каријеру… Каква сте ви гомила беспослених нарикача, чудо једно.
K

Kostadine sine

pre 4 meseca

Prilika za Miloša Terzu Terzića da pojača minutažu
B

Boners

pre 4 meseca

Kakav zakljucak, bira srce bla bla, kao da se u Megi ne moze povrediti.
S

SUNĐER BOB

pre 4 meseca

Kako lupate gluposti..pa veće je šanse imao da povredi u Megi jer je igrao 30 minuta po utakmici a u Zvezdi max 10..nema to veze sa klubom..
M

Mocartizan

pre 4 meseca

Ali pazi ti samo ovog autora teksta sta covek pise haha,kao "greska" mu bila sti se vratio u Zvezdu iz Mege jer je zato poceo da se povredjuje.. a pre par mececi u istoj toj Megi pilomio nos i nosio masku cak mesec dana,ali to je navijac igokeje autor teksta nameeno izostavio i 'zaboravio' da napomene,toliko vam je krivo zbog sinocnog poraza da vise ne znate ni sta pisete i ni sta pricate haha...Titula se vraca kuci,bice opet Kalemegdan!
a

asaa33

pre 4 meseca

Ova povreda moze biti zbog nedolecenosti, zbog zurbe da se vrati na parket, a polomljen nos je primljeni udarac u isti, sto bi se reklo "fizicko ostecenje," A ti verovatno mislis da ga je Ledeja povredio jer ga je popreko pogledao, mora da Vam je to C ovke "saopstio"
M

Miloschichikf

pre 4 meseca

Nos se slomi udarcem a kolena slaba su veoma verovatno los rad sa mladim igrracem kakav nikola jeste. Zvezda nema struku koja ume da izgura takvog igraca postepeno na pravi put a mega ima zato sto samo sa takvima i radi. Ne moze tinejdzer i neko oo je u treningu 10 godina da iznese isti trening, mislim moze, moze i vise fizicki ali evo rezultata. Kapa dole zvezdi sto unisti jos jedno mlado dete koje je trebalo da igra nesto
М

Милоше

pre 4 meseca

ала ти оцрни Звезду, него реци ми, гледаш ли у сталену куглу или у пасуљ, шта преферираш?
B

Bice opet Kalis

pre 4 meseca

@milos@asa... Vi jos placete zbog sinocnog poraza? ako ako zdravo je to..🤣
G

Grobarcina

pre 4 meseca

Koji kalis opet ? Kad je bio ? 🙄
F

F.CK LIVEPOOLLLL2:0

pre 4 meseca

A šta ako Zvezda osvoji Ligu Šampiona u fudbalu sa Milojevićem?
L

Like a boss

pre 4 meseca

Samo ne znam sta su mislili da ce dobiti od hrkljus kosarke mesec dana pre drafta? Ne razumem te glave nikako.

gemathegreat

pre 4 meseca

Tvoje je da gledaš i da navijaš bez obzira za koji klub a posao menadžmenta, agenta, trenera pa i Nikole i roditelja je sve ostalo. Pošto ispada da mu ti želiš više dobra od ostalih. Da se nisi malo zaigrao ???
D

DidierDrogba11

pre 4 meseca

Povreda koljena koja se liječi par nedjelja, važi, važi. Nego je natjeran da simulira.
D

DidierDrogba11

pre 4 meseca

Da pojasnim, ne postoji povreda koljena poslije koje te iznesu s terena, a onda sutradan kažu ne zahtjeva operativno liječenje, ali neće biti od pomoći ekipi, ali se opet zna da će u junu biti spreman. Samo naivni mogu vjerovati u to.
@

@DidierDrogba

pre 4 meseca

Naravno da ne postoji, ali postoji opreznost. Npr Baksi sa Janisom i Lilardom. I jedan i drugi su imali problem sa povredom kolena krajem sezone. To nisu ozbiljne povrede, mogli su i povredjeni igrati protiv Indijane, ali klub nije dozvolio. Posle Duranta svaka blaza povreda kolena se smatra ozbiljnom, i bolje da se saceka do kraja sezone i resi, nego da dodje do jos gore povrede. Tako je i sa Topicem, sad je sklonjen, otice na draft, pa ce tamo sanirati tu povredu. Malo pracenje kosarke van Zvezde i Partizana ne bi bilo lose.
@

@

pre 4 meseca

Znas kolko me zabole za NBA kosarku.
n

nemam pojma

pre 4 meseca

Počela je da se pomera granica po godinama igrača sa oštećenim ligamentima kolena, kojima su potrebne i operacije. Kad gledam juniorske timove, sve više je atletski oformljenih, "nabudženih", gladijatora, koji nisu imali normalan, prirodni razvoj. Teška oštećenja šake, zglobova nogu, ligamenata kolena, leđa, glave (od udarca lakta), pa čak i srčanih opasnih po život oboljenja, sve su češći i kod vrlo mladih sportista košarkaša. Mislim da to ne primećujem samo ja, već mnogi. Trebalo bi da se povuče neka granica do prestanka prirodnog razvoja tela, BAR.
T

The Black Crowe

pre 4 meseca

Još nešto, on je lud ako ode na kamp u Trevizo. To je trči i šutiraj košarka, svake godine se povredi nekoliko igrača, mala sala, ima puno košarkaških avanturista koji se tamo pojave zahvaljujući uslugama kampa njihovim agentima. Ako je sad kao OK, posle kampa u Trevizu neće biti.
T

The Black Crowe

pre 4 meseca

Ovo plasira Miško da bi pokušao da ga draftuje ove godine. Operacija se svesno odlaže da bi se pokazalo da je sve OK. Dečko se ozbiljno igra sa zdravljem, trebalo je nakom prve povrede da uradi operaciju a ne da ga leče nekim alternativnim metodama splitskog nadrilekara, pokidani ligamenti se leče operacijom a ne govedjim ćelijama i sličnim glupostima.
G

Grga Cvarak

pre 4 meseca

100 kroz 100. Ali nisu u NBA ludi. Sad je pitanje hoce li ga iko uopste uzeti u prvoj rundi. Malome bi bilo 100 puta pametnije da razmislja dugorocno i ode na tu operaciju sad. Ovako ce samo ispusiti na oba fronta.
D

DidierDrogba11

pre 4 meseca

Ruptura prednjeg ukrštenog ligamenta kod sportista se liječi isključivo operativno, rekonstrukcijom od tetiva mišića zadnje lože natkoljenice. Sve ostalo je laž. Ali pitanje je šta je uopšte bila povreda kod njega, da li jedan od kolateralnih ligamenata, meniskus... sve se krije zbog drafta....
H

Haha

pre 4 meseca

Ali najjadniji su mi oni sto se podsmevaju na povredu,likuju i oni likovi koji komentarisu po drustvenim mrezama i izbacuju statuse kako im je drago sto se dete od 18 godina povredilo i pozivaju Ledeje da povredi jos nekoga,najjadniji ljudi i njaveci sljam,ljudski otpad,dno ovog drustva.
c

croatizan

pre 4 meseca

@Haha Sta ce cudis,pa nije njima dzabe klub nastao u rvatskoj
1

1100

pre 4 meseca

Ne lazi vise...
K

Krme

pre 4 meseca

Ajde lažov, daj link za te komentare? Stvarno ste bre besramno, bukvalno svakom je žao što se povredio (meni najžalije zbog Olimpijade), nebitna je navijačka opredeljenost. Ovo kažem kao Grobar. Tih par klinaca bolida, i ovih što se lože na trolovanje, jesu izuzeci koji potvrđuju pravilo. Znači Mirin mali julovac jvammje toliko isprao mozgove, pa vas je i da lažunjate naučio. Bukvalno se niko od nas ne raduje povredi, naročito jer je dečko van terena takođe za primer. Stvarno ste bolesni.
N

NR

pre 4 meseca

Ubise Nesko i Misko decaka. Tuga.
V

Veljko9

pre 4 meseca

Jel se zna u kom timu ce najverovatnije da zavrsi? Video sam na tviteru kao Spursi se pominju, bilo bi super sa Popovicem i Wembijem
G

Grga Cvarak

pre 4 meseca

Posle ove povrede, nema sanse. Ako ga neko pokupi u prvoj rundi, moze da pjeva, ali ja mislim da mu je u ovom momentu druga runda drafta daleko realnija.
B

Bursa TitiFruti

pre 4 meseca

@Grga Spremajte laktase za EK,jer se nakon gubitka ABE opet tamo vracate sl.sezone na jos 13 godina ko sto ste to igrali vise od cele ove decenije!
G

Grga Cvarak

pre 4 meseca

@Bursa Ja pricam o NBA draftu. A ti, o cemu ti pricas? Ccc… svakakvih kompleksasa.
V

Voždovac

pre 4 meseca

SK je pre 2 sata objavio da ide na operaciju, na osnovu izvora bliskih igraču. Sad Čović hoće da zataška jer je već kraj sezone. Više verujem SK nego njemu.
l

lupas

pre 4 meseca

pa i amerikanci su napisali da nije teza povreda
M

MNM

pre 4 meseca

Nemoj da pratiš Zvezdine igrače toliko:))) šta te briga realno
L

Luksemburg

pre 4 meseca

Da, SK bastion istine. Oni nikada ne lažu, ma kakvi...

gemathegreat

pre 4 meseca

A kome se Čović pravda, tebi ???
F

Fef

pre 4 meseca

Vama je Covkins poceo da se prividja
I

Iz sljivika

pre 4 meseca

Dobro je.