Komentari na vest

Topić: Imaću čitavu godinu za dizanje tegova, otac me naučio suštini

Б

Боље да је остао у Звезди

pre oko 2 meseca

Топара се неће наиграти пуно у НБА. Може да буде трејдован у слабији НБА клуб или после буде враћен у Европу као Петрушев.
P

Pazi

pre oko 2 meseca

Pa dobro i da tako bude sigurno će da napreduje. A onda nazad u svoju Zvezdu.
к

кошаркаш

pre oko 2 meseca

који диже тегове
O

Ovom

pre oko 2 meseca

Momku želim sve najbolje, ali mi jedna stvar nije jasna, ja ništa posebno od njega video nisam. Ako je neko video, neka mi objasni šta. Još jednom kažem, svu mu sreću ovog sveta želim.
G

GostPa

pre oko 2 meseca

Da li zaista misliš da NBA skauti nisu uradili detaljnu analizu svakog igrača pre drafta?! U svakoj ozbiljnijoj košarkaškoj zemlji znaju se svi detalji o nekom igraču, pa i dužina prstiju, dimenzije šake, a ne nešto drugo. Sve se analizira do poslednjeg detalja. Topić ima izuzetan pregled igre, ulaz na koš i sampouzdanje. Šut mu je slabija kategorija, ali u NBA ligi će raditi 3-4 trenera individualno samo sa njim na ispravljanju nedostataka. Primer ti je Šekil koji nije znao da izvodi slobodna bacanja, pa je na kraju bio sasvim solidan izvođač ili Riki Rubio koji je bio očajan trojkaš, ali su mu namestili treneri ruku. Za koju godinu ćeš videti Topića kao kompletnog igrača, pa ćeš se setiti šta si ovde pisao. Sportski pozdrav!
@

@gost..

pre oko 2 meseca

Uradili su oni analizu mnogih, pa evo ti Miličić. I šta je uradio. On je samo jedan od milion. Ako se on povređivao kod nas, a nije ni igrao. Pa šta će biti sa onim zverima. Ja bih voleo da bude vođa naše reprezentacije i da ima dobru karijeru, ali ovo što sam video, je običan prosek. I da, može li se ovde nešto komentarisati, a da se ne spominje mržnja, ja ga baš gotivim, pa njegovog oca sam gledao u BFC-u, mnogi ovde nisu ni čuli za taj klub. I da navijač sam Zvezde i gledao mnoge utakmice. Ali izgleda ovde ne smeš imati svoje mišljenje.
J

Jao

pre oko 2 meseca

Hoces da kazes da je i NBA coviceva privatna liga? Kao on ga progurao da bude 12. pik. Eeeee boze, koliko ste samo jadni. Ne znam koji je vas pik ikada bio medju prvih 30.
n

nećeš ti ništa biti

pre oko 2 meseca

dobri moj Nikola. Možda ćeš uzeti više para nego tata, ali igrač kao on nećeš nikada biti. Otac ti je igrao košarku i bio ratnik, a ti ćeš biti zabavljač u tom cirkisu.
G

Grobar666

pre oko 2 meseca

Kolicina zavisti jeziva...
@

@Grobar666

pre oko 2 meseca

Ti se nadas da to sto klices i na sva zvona pricas kako ce uspeti da ce te Topić castiti sa 5 dinara?
K

Koliko...

pre oko 2 meseca

....li godina imaš prijatelju,kada tako pišeš,svaka ti čast...posle kažu ne voli nas niko,pa što bi kada mi sami sebe mrzimo i pucamo od ljubomore....