Komentari na vest

Topić i Đurišić operisani; prvi propušta celu sezonu, drugi na pauzi do novembra

S

SezonskaJakarta

pre oko 1 mesec

Milenko Topić je postao poznat široj javnosti koja je pratila košarku tek od sredine devedesetih, kada je imao dvadeset šest godina, i još uvek igrao za BFC Beočin. Sa dvadeset devet je stigao u Crvenu zvezdu. Do kraja decenije je osvojio nekoliko medalja sa reprezentacijom. Nikola Topić je veliki talenat za svoje godine, ali one su još uvek male (zapravo, nema ih ni 19), a građa - upravo u skladu sa tim godinama. I, kao takav, još i sa povredom, otišao je u NBA ligu. Rano i veoma rizično. Možda je sve posledica činjenice da Milenko nije imao onoliko veliku karijeru, koliko je bio kvalitetan košarkaš, neke želje, ne verujem pritiska od strane porodice, da se što pre dokaže u punom sjaju.
g

gost4

pre oko 1 mesec

nisi bas u pravu pre toga Milenko je igrao finale sa Profi-kolorom, u tom timu je bio nosilac i lider, igrali su sa Partizanom. Nakon toga kao jedan od naj dominantnijih igraca lige odlazi u Beocin. Sredinom 90' je bio u petorci nase reprezentacije
K

Kurkuma

pre oko 1 mesec

@Znik Prihvatam tvoju sugestiju da sam nepismen . Verovatno si neki profesor ili Dr. pa ti smeta. Evo od sada necu vise da komentarisem dok ne popravim pismenost.
J

Jtd

pre oko 1 mesec

Za topica bih rekao da propusta sve od zlata sa reprezentacijom, znaci mnogo vise od jedne sezone, na zalost. Za djurisica cemo videti jos kako ce se to sve odvijati a nadajmo se dobrom ali ne mogu da ne pomislim na pretreniranost i los oporavak. Ko je za takve stvari zaduzen i odgovoran procenite sami
Z

Zabrinut

pre oko 1 mesec

Celu sezonu? Ovo dete bas nema srece,izgleda da ce ga to pratiti ceo zivot.
D

Danilo912

pre oko 1 mesec

Jel igraju na olimpijadi?
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Kad će Žeilimir na operaciju, ima li neki nervni hirurg u državi?
r

reb8888

pre oko 1 mesec

...bivsi igraci mege...topic proveo 6 meseci na pozajmici u megi. kao kada bi za drezgica napisali bivsi igrac - za koga je vec igrao u americi, ili za divca bivsi igrac zvezde. ali male su sanse da se tako nesto dogodi, zar ne? kao sto ni za micica recimo, nikada ne pisete bivsi igrac zvezde, a bio je i u mladjim selekcijama i u seniorskom timu ali su zato bertans, lovernj i sada egzum i douzer uvek bivsi igraci partizana. a ni duop rit ne dobija ni slovo, repezentativac australije i nba igrac, ali zato da je bivsi igrac partizana bio bi uglavljen u svaki tekst za koji ima i trunke osnova...da ne pricamo o stojakovicu i radmanovicu, drugi i treci srpski igraci po broju utakmica u nba a vrlo retko se spominju kada se prica o nasim igracima tamo. to je ta "kult" masinerija koja radi neprestano i jedno umanjuje, drugo uvelicava...vecina verovatno i ne zna ko je jedini igrac koji je 3 puta bio najbolji strelac evrolige, sto ne bi bio slucaj da je igrao u drugim bojama....
a

aarmam

pre oko 1 mesec

Odrasti nije ovo V/1 pa da se svadjas na velikom odmoru
Z

Zigmund

pre oko 1 mesec

Pretpostavljam da taj na koga mislis da je tri puta bio najbolji strelac EL, da je to Rakocevic. Evo ja ti kazem odlican igrac, sta vise vrhunski, ali malih klubova. Pamte se momak trofeji, vise vredi jedna titula EL, nego 10 priznanja najboljeg strelca. Pamte se igre za reprezentaciju, a tu ga nigde nema, u Indijanapolisu 12 igrac, tj, 11 jer je Radmanovic odstranjen. Samo kad je Moka bio trener tad je Rakocevic bio u prvoj petorci, a tad ni grupu nismo prosli. Iskreno i tim je bio slab, smena generacija i dosta otkaza. Sto se Pedje tice, vrhunski igrac, jedan od najboljih trojkasa Evrope svih vremena, doneo nam je bronzu u Bersiju 99, najzasluzniji. Da je imao muda, kao recimo Sale, Sasa ili Bodiroga bio bi sigurno u 5 nasih najboljih svih vremena, Jednostavno zadnjih 2min nije uzimao suteve, i u Sakramentu i u reprezentaciji, a sto je i uzeo omasio je, sem u Parizu. Inace on je u prvoj sezoni za CZ igrao samo pred kraj kad ste imali +20 ili -20 (dao je cak i jednu trojku protiv nas), a druge sezone je odigrao dve kup utakmice protiv timaova kao sto je Klik iz Arilja, vec sa 17god otisao u PAOK. O Radmanovicu ukratko, odlican igrac, sa solidnom NBA karijerom. Sto se reprezentacije tice, nula i nista vise, ako se secas neke njegove dobre partije napisi. Kosarka zadnjih pola veka u Srbiji to je Partizan.
k

kk @zigmund

pre oko 1 mesec

Pa taj Bodiroga je bio duplo bolji igrac nego sva ova 3 zajedno, dok je on osvajao titule u EL Rakocevic se ispucavao. U dresu reprezentacije jednostavno bog.
N

NN7

pre oko 1 mesec

Šta ti je karma čoveče, u punoj snazi svog značenja.
a

ajde coro

pre oko 1 mesec

Jel mali cora u gipsu Djurisa dolazi vise u Zvezdu ? Cekamo ga
S

Srbija 1999

pre oko 1 mesec

Los odabir karijere.
i

iz sljivika

pre oko 1 mesec

Držite se momci, karijere su tek pred vama. Želim vam brz oporavak.
s

sasa70

pre oko 1 mesec

Zasto to nisu videli/mogli zvezdini doktori da urade? Sada bi vec proslo 6 meseci od povrede i mogao bi da se vrati za pocetak sezone.
X

Xkndcjjc

pre oko 1 mesec

Amerika, ta prokleta Ametika i njihova prokleta medicina i njihov proklelrti Hjuston!
T

The Black Crowe

pre oko 1 mesec

Oba igrača su tu gde jesu jer je njihov agent hteo na silu da forsira i tretira njihove povrede i vrati ih u takmičarski pogon zbog pohlepe. I sada Ameri kao Srbi kupili polovne automobile, pa mora kompletna rekonstrukcija.
M

Menadzer da

pre oko 1 mesec

plus vas "doktor" kome tepate Covke, ali u ovakvim slucajevima nekako slucajno njega ne spominjete
T

The Black Crowe

pre oko 1 mesec

@Menadzer da…..čiji “vaš”???????? Ja sam odrastao u Hali sportova NBG, kao mali gledao Kiću i Praju uživo, ako znaš ko su, a “doktora”nikad nisam video da drźe loptu u ruci, nema ni svedoke.
D

Duh koji lebdi

pre oko 1 mesec

Prokletstvo fmp se nastavlja
G

Gerasim

pre oko 1 mesec

8:0 i 🧹
M

Mokoka

pre oko 1 mesec

Megina skola, Miljenovic Djurisic Topic... Bas vode racuna o deci
K

Kurkuma

pre oko 1 mesec

Momci, cestitam Vam na NBA angazmanu, ali su Vam stale na put daljeg napretka. Zelim Vam brz oporavak I puno SRECE I ZDRAVLJA u daljoj karijeri!!!!!
Z

Znik

pre oko 1 mesec

Nepismen si.
g

grobar ogorceni

pre oko 1 mesec

Sve se desava sa razlogom, prednje ukrstene zelim.
A

Aco CZ

pre oko 1 mesec

Sram te bilo, kako zelis tako neka se tebi vrati, ne nekom bliznjem tvom.
S

Sofronije III

pre oko 1 mesec

Šta drugo očekivati Žocovog svedoka? Vi ste gori
g

gosttt

pre oko 1 mesec

Koliko bolestan moraš biti, da dvojici momaka od 19 godina zelis zlo...
d

djoleeee

pre oko 1 mesec

Ma decko je bolestan, ovakvi komentari ne treba da se objavljuju, ruzno je drugome misliti lose, nebitno ko za koga igra ili je igrao, Srbi smo pre svega.
@

@sofromije

pre oko 1 mesec

Ko te ne zna.. ti si i ostavio taj komentar pod nadimkom "grobar ogorceni", koliko si ti bolestan covek..
H

Herakle

pre oko 1 mesec

Voleo bih da nisam u pravu ali ti prednji ukrsteni su mnogima napravili problem da se nikad vise nisu vratili na nivo na kojem su bili ili nisu ostvarili svoj punu talenat. Setimo se samo Milosa Vujanica. Iskreno se nadam da Topic nece doziveti tu sudbinu, zelim decku mnogo srece i uspeha u oporavku i karijeri i da vodi i nasu reprezentaciju ubuduce. Siguran sam da nije bilo povreda da bi i sada bio na spisku. Sto se tice Djurisica tu mi nije jasna situacija. Ako se dogovorio sa Pesicem da nece biti u 12 za OI I da proba da napravimo NBA angazman onda ok, ali ako je Pesic hteo da ga zove da se bori a odlucio se za letnju ligu umesto OI to ne razumem. U svakom slucaju zelim da verujem da je prvo i da ce predvositi nas tim 2025 na euru i 2027 na Svetakom i Olimpinadi 2028. Realno sa Jovicem oni treba da budu predvodnici nive generacije
@

@herakle

pre oko 1 mesec

Zato se i cekalo da ode tamo. Tehnika i medicina su mnogo napredovale od Vujanica do danas. Operisao ga je jedan od najboljih hirurga u toj oblasti medicine, Dr. Neal ElAttrache. Izmedju ostalih, operisao je i Toma Brejdija ranije.