Rodrig Bobua
Rodrig Bobua

Tomicin Efes gazi sve pred sobom: Bešiktaš savladan za 10. pobedu u nizu

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.04.24. | 16:58

Efes poslednji put izgubio još sredinom marta

Neverovatno šta je uspeo hrvatski stručnjak Tomislav Mijatović za kratko vreme kao glavni trener nekadašnjeg šampiona Evrope. Anadolu Efes sada podseća na tim koji je harao Evropom i trenutno se čini da niko ne može da ih zaustavi. Bešiktaš nije ni pripretio u domaćem šampionatu s obzirom da je Efes slavio 90:75. To je čak 10. uzastopna pobeda Efesa.

Poslednji poraz je upisan još sredinom marta kada je Lion iznenadio Efes u Francuskoj. Od tada, sa popularnim Tomicom na klupi redom su padali Merkezefendi, Olimpijakos, Alba, Manisa, Baskonija, Petkim, Fenerbahče dva puta, Crvena zvezda i sada Bešiktaš.

Izabrane vesti

Efes i dalje suvereno drži prvo mesto na tabeli sa 24 pobede uz tri poraza, dok je Bešiktaš četvrti sa 19 pobeda i sedam poraza.

Da stvar bude još zanimljivija, Efes je na ovom meču igrao bez dva najbolja igrača - Šejn Larkin i Vil Klajburn su odmarali, ali ni to nije pomoglo timu Dušana Alimpijevića da pokuša da dođe do pobede.

Rodrig Bobua je prednjačio sa 16 poena. Na drugoj strani, košarkaš Zvezde na pozajmici u Bešiktašu, Marko Simonović je imsao osam poena i šest skokova.


tagovi

Anadolu EfesKK Bešiktaš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara