Tomićeva oproštajna poruka: Hvala na izvanrednoj saradnji...

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.10.19. | 17:19

„Želim Crvenoj zvezdi mnogo uspeha i sreće u daljem periodu, i da ostvari sve zacrtane ciljeve“, poručuje bivši strateg crveno-belih

Crvena zvezda i Milan Tomić su raskinuli saradnju nakon prililično lošeg početka sezone, pa će crveno-beli sada morati da pronađu novo dugoročno rešenje na trenerskoj poziciji, a ekipu će u utakmici sa Barselonom predvoditi Andrija Gavrilović.

Čović: Tomić više nije trener Zvezde! Menjaće ga Gavrilović, opcija je Jovanović, neće biti otkaza igračima

Izabrane vesti

Iako debitant kao samostalan trener, Tomić je već u prvoj sezoni izborio titulu na Jadranu i u Superligi, ali početak ove sezone nije bio u skladu sa očekivanjima.
Želim da se zahvalim predsedniku Nebojši Čoviću i svima u klubu, od igrača, stručnog štaba, menadžmenta I ljudi u klubu na izvanrednoj saradnji koju smo imali tokom cele prošle I na početku ove sezone. Takođe, izuzetnu zahvalnost želim da izrazim navijačima koji su nas bodrili i podržavali tokom prošle i ove sezone. Želim Crvenoj zvezdi mnogo uspeha I sreće u daljem periodu, I da ostvari sve zacrtane ciljeve“, rekao je Milan Tomić u oproštajnoj poruci objavljenoj na zvaničnom portalu Crvene zvezde.

Tomićev otkaz usledio je nakon tri vezana poraza od čega dva u ABA ligi od Budućnosti i Krke u Novom Mestu.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara