Tomić: Nisu igrači krivi, ja sam

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.10.19. | 22:25

“Velika odbrana je radila protiv Fenerbahčea, od Budućnosti smo primili neverovatan broj poena“, kaže trener Crvene zvezde

Blistava igra protiv Fenerbahčea kao da je emotivno potrošila crveno-bele. I kako to ume da se desi posle velikih pobeda – veliki tresak u narednoj utakmici. Budućnost je odigrala šuterski odličnu utakmicu i Crvenoj zvezdi nanela prvi poraz u Jadranskoj ligi ove sezone. Zvezdin šef struke Milan Tomić odgovornost preuzima na sebe.
Posle velike pobede protiv Fenerbahčea, odmah u svlačionici sam rekao igračima da će biti teško. Ali nisu igrači krivi, ja sam. Utakmica je izgubljena u prvoj četvrtini - davali smo poene, primali smo, to ide gostima. U nastavku je Budućnost dala teške poene preko ruke, za tri, za dva, ali to je tako kada daš protivniku veru da mogu. Velika odbrana protiv Fenerbahčea je radila, ali smo od Budućnosti primili neverovatan broj poena. Moramo da odreagujemo, sledeća utakmica je protiv Makabija“, snužden je posle meča bio Tomić.

Potom i pomalo nervozan. Isprovociralo ga je pitanje u kolikoj meri je skautirao rivala.
Koliko sam se posvetio skautingu? Šta mislite, da se nisam posvetio? Igrači nisu krivi, ja sam. Ja se ne krijem ni od koga“, odgovorio je Tomić.

Izabrane vesti

Piše: Srđan TODOROVIĆ
Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara