Komentari na vest

Tinja nada: Dejan Davidovac na ključnom snimanju

z

zar ne

pre oko 2 meseca

Postujem sto ga je pozvao selektor, ali nemoj da se nadamo, da tinja nada i slicno. Ako nije 100% spreman ne treba da ide, to vazi za sve.
l

lion zion

pre oko 2 meseca

davidovac je prva petorka na 3 a bogdan ulazi sa klupe!da se zna!
L

LuloLulo

pre oko 2 meseca

Ovo je poslednja dilema on ili Pokusevski eventualno Radanov. Sigurnih 10 su Micić , Avramović, Bogdan, Gudurić, Marinković, Dobrić, Jović , Petrušev, Jokić, Milutinov. 11 je jedan između Plavšića i Ristića. Vjerovatno Plavšić i 12 je Davidovac ili Pokuševski, eventualno Radanov. Jaramaz je vjerovatno otpao. Jedino uslovno rečeno iznenađenje moze da bude da otpadne Gudurić,jer je i Pesic apostrofirao njegovu lošu igru, ali u konkurenciji Radanova i Jaramaza to se neće desiti
Г

Гост

pre oko 2 meseca

Морамо да имамо трећег плеја, за не дај Боже. Према томе, иде Јарамаз. Давидовац је одличан али и без повреде тешко да би имао места.
G

Gost...

pre oko 2 meseca

A sta ce nam Plavsic ili Ristic? Vec imamo Jokica i Milutinova + Petruseva koji takodje po potrebi moze da odigra centra. Plavsic ili Ristic ne bi dobili minute uopste. Bolje da idu Davidovac + Pokusevski ili Radanov. Sportski pozdrav!
B

BEZ KOPANJA LITIJUMA

pre oko 2 meseca

Nadam se da će Davidovac biti spreman za OI.
M

Može kopanje ali uz baterije

pre oko 2 meseca

I ja se nadam da će Davidovac biti spreman. I nadam se da će biti odgovornog kopanja litijuma, ali samo u slučaju da uz to pravimo i litijumske baterije u Srbiji.
8

8-0

pre oko 2 meseca

Prosle sezone Deda sa jednom nogom ometlao klub iz laktasa i uzeo im cak Triplu krunu,nije ni cudo sto imaju toliki strah od njega,to je normalno za gubitnike!
t

top 16

pre oko 2 meseca

minus 45, ?
j

jagodinac

pre oko 2 meseca

Ali ljudi koji kritikuju Davidovca, samo zato sto igra za Zvezdu.. Decko je jedan od najzahvalnijih igraca koje imamo ,pokriva vise pozicija, igra odbranu sjajno za svoje fizikalije , a da ne pricamo da mu je nivo inteligencije daleko iznad proseka
T

Top Gun

pre oko 2 meseca

Toliko je zahvalan da nije u raspalom CSKA mogao duže od jedne sezone. O Evroligaškim timovima da ne govorimo.
G

Guh

pre oko 2 meseca

@Top... Eno ode vam Aleksa najbolji igrac vase igokeje u isti taj "raspali" CSKA...i sta ce mo sad, aj gukni?
n

nemocInstalacije

pre oko 2 meseca

@TopGun Pun si zlobe i pakosti, kao i klub za koga navijas. On je tamo odigrao itekako dobro, ali u CSKA niko se ne zadrzava sad duze od godinu cak ni Ameri. Evo videces Avramovic kako ce se vratiti,sigurno 3 godine nece biti tamo,mozemo ti i ja u zivot ili da zalozimo gajbu. A tek Jaramaz ako ode, on ce doci kuci jos pre Nove godine. A Davidovac Vas rovari,razbija godinama. U reprezentaciji zahvalan do bola.
T

Top Gun

pre oko 2 meseca

Tema je Davidovac a ne Aleksa. A i za Aleksu važi isto. A što se tiče zlobe bitno je da vi VELIKI SRBI ZRAČITE LJUBAVLJU. Kao onomad u Đenovi.
@

@Top Gun

pre oko 2 meseca

Koliko se bese zadrzao onaj vas u CSKA??
O

Oporo

pre oko 2 meseca

Ako Davidovac ne bude isao,Jaramaz ili Radanov idu. Strasno.Vodi ga Pesicu makar ne ulazio u igru ili bice degute ako ova pomenuta dvojica idu.
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Ako bude igrao Davidovac dobijamo Amere ako ne bude igrao nećemo. Ipak je Davidovac "igračina"
M

Mile led

pre oko 2 meseca

Drvo na kvadrat
K

Kalcopolista

pre oko 2 meseca

Ali zato nas ometlo za medalju 🧹🧹🧹
A

Aлександар1

pre oko 2 meseca

Давидовац и кад је спреман није за највеће домете, а тек кад није 100% спреман.
K

Khal Drogo

pre oko 2 meseca

Јако користан, захвалан играч који ради пуно добрих ствари и све што је у корист тима. Који није цијењен од навијача Звезде, а и у селекцији Србије би знао бити изложен малициозним коментарима,. Истина те коментаре шаљу у правилу аутошовинистичка грла који детектују тако играче да коју злураду и пакосну пођшаљу. И поливалентан играч који може и офензивно и дефанзивно квалитетнио покрити и спољну и унутрашњу позивију, и 3 и 4. На СП бјеше бек-ап опцијом Јовићу на "четворци" и то је изврсно функционисало. Било би изванредмно да Дејан буде спреман за Париз, пн је такав тип играча да не би било проблема са уигравањем, много би значио нашем тиму. Нашима, Са Дејаном у саставу или не, пуно среће у Паризу, а Дејану све најбоље у насдтавку каријере.
S

Sekcija Lajkovac

pre oko 2 meseca

Pomozi Bože! Svakako ključan igrač na pozicijama 3 i 4!
r

rea

pre oko 2 meseca

Zašto bi se ovoliko čekao igrač kalibra Davidovca, kada su Dobrić, Bogdan, Vanja, Jović... sasvim dovolji da popune tu rupu na trojci? Davidovac svakako minutažu imao ne bi, tako da je daleko smislenije povesti nekog zdravog igrača, recimo Plavšića, ili Ristića, koji bi ne daj bože mogao da uleti u slučaju povrede, nego igrača koji je takođe povređen i pitanje da li će biti spreman, a nije ti bitan (kao Jović recimo).
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Prestani da pratis kosarku, oslobodi se toga, sta ce ti to…
O

Ok

pre oko 2 meseca

Nalupa se ko otvoren prozor. Izuzetan igrac za timsku igru na obe strane parketa. Pojedinci nikako ne izlaze iz svog brloga kluba za koji navijaju. Alo ovde se radi o reprezentaciji Srbije.
@

@rea

pre oko 2 meseca

...zato sto on moze da igra i 1 i 2 i 3 i 4, u oba pravca. a koliko je nebitan govori da je u polufinalu i finalu igrao po 25 minuta.
r

rea

pre oko 2 meseca

Ma Davidovac može da igra sve, ne znam šta nam je problem i Jokića da precrtamo. Čovek ne može da se sastavi nigde van ABA lga brloga kada izgra za Čovića, to dovoljno govori o košarkaškim kvalitetima. Čovek u EL takoreći nije ni igrao za Sveropulosa i Ivanovića, dok se u ABA ligi pretvara u košarkaša. Kao Klark Kent i Supermen.
@

@rea

pre oko 2 meseca

Čovek u evroligi isprskao Porijea i Tavareša, odvalio Real dok je igrao na petici kod Radonjića. U CSKA bio na preko 50% iz igre, u odbrani i skoku najozbiljniji kod njih te sezone. Zahvalan u svim smerovima igre, svim takmičenjima čak i kad ne daje poene, posebno defanzivno. U reprezentaciji pojeo Taunsa u odbrani, bio jedan od najbitnijih igrača prošlo sp. U aba ligi zapravo izgleda "najlenjilje" sve do plej-ofa gde uvek pokida. Pokida i u kupu i u kls-u i u bilo kojim završnicama u borbi za titulu. Ledeju jedina dobra sezona dok nema Davidovca - u prvoj i trećoj totalno zatvoren od strane Dede. Potcenjuje se i kod navijača Zvezde, prave se neke petorke gde se on stavlja kao 12ti igrač, a kad dođu mečevi koji nešto odlučuju - Sferopulus njega stavlja u prvu petorku, videćete, pre bilo koga što sad imaju ili da dovedu. Čovek ima visok košarkaški iq, to je sve veća retkost u današnjoj košarci