Foto: MN Press
Foto: MN Press

Teodosić: Veliki neuspeh za nas, možda je bio prisutan i grč kod nekih igrača

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.07.21. | 22:58

“Publika je bila možda i najbolja otkako igram za reprezentaciju”, kaže košarkaš Virtusa

Došao je Miloš Teodosić posle teške sezone da igra za reprezentaciju, ali nije ni on pomogao protiv raspoloženih Italijana.

Posle meča se videlo da je prilično razočaran posle neuspešnog pohoda na plasman u Tokio. Okarakterisao je poraz od Italijana kao veliki neuspeh.

Izabrane vesti

Te dodao da je postojao i grč kod nekih igrača…

Veliki neuspeh za nas. Italijani su došli u Beograd fizički i mentalno sprmeniji od nas što su pokazali i večeras. Odirgali su sjajni utakmicu. U nekim trenucima smo i mi to dozvolili. Ne mogu da kažem da se nismo borili i da se nismo zalagali. Opet, bila je to dosta problema i na današnjoj utakmici i generalnom tokom čitavog turnira i priprema. Ali, nećemo da tražimo izgovor jer ga nikad nismo tražili. Ovo je neuspeh i treba iuzvući neku pouku”, rekao je Teodosić.

Zahvalio se Teodosić navijačima na podršci.

Ne dobija se utakmica u prvih 10 ili poslednjih 10 minuta utakmice. Možda je bio prisutan i grč kod nekih igrača. Ali neću da ulazim u to niti da pričam o tome. Publika je bila sjajna, možda i najbolja ikada otkako igram za reprezentaciju. Hvala im na tome i nadam se da ćemo biti bolji nekom drugom prilikom”, zaključio je Teodosić.



tagovi

Miloš Teodosićkošarkaška reprezentacija Srbijekvalifikacije za Olimpijske igre

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara