Azar se ponovo goji: Teško mi je, ne mogu bez testa

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.04.20. | 15:29

Belgijanac letos imao pet kila viška

Dok se jedni dave u zdravoj hrani, promovišu zdrav život, namirnice, reklamiraju svaki mišić na rukama, svaku pločicu na stomaku, Eden Azar je jedan potpuno kontra primer fudbalera.

Belgijski velemajstor sa loptom priznaje da ne može da živi bez – testa. Bez kifli, krofni, kroasana, svega onog što bi profesionalni fudbaler morao da zaobilazi u širokom luku.

Izabrane vesti

Ali testo je veliki Azarov porok. A tek sada, kada je u izolaciji, kada se leči od povrede, kada ne može ni da trči, da trenira, da tera loptu po zelenom polju... Tek sada je agonija.
Za mene je ovo jako teško. Trudim se da ne jedem mnogo. Trudim se da ne idem u pekare da kupujem peciva, ali to mi ne pada lako“, priznao je Azar za Marku.

Da je Belgijancu testo porok i da se ugoji za čas videlo se i letos kada je obukao dres Real Madrida. Došao je na pripreme deblji nego ikad, a na negodovanje navijača čule su se teorije kada Azar nije deblji, nego mu je – širok dres.

Međutim, sada kada se bura stišala, Eden je priznao u čemu je problem.
Tačno je, nemam šta da krijem: kada odem na odmor, ja sam na odmoru. Potpuno se opustim. Letos sam nabacio pet kilograma. Ja sam od onih tipova što se lako ugoje, ali ih i lako skinem kad se uozbiljim“.

Ispričao je Azar da oscilira sa kilažom još od tinejdžerskih dana.
Kada sam imao 18 godina i igrao u Lilu imao sam 72-73 kilograma. Kada sam nabacio mišićnu masu došao sam do 75, a u lošim danima sam znao da dođem do 77. Letos kada sam došao na pripreme imao sam 80, ali sam ih skinuo ta samo deset dana“, kaže Azar.

Ipak, Belgijanac se sada pored vanrednog stanja još i oporavlja od operacije zgloba, tako da je veliko pitanje u kakvom će stanju dočekati prvi trening u Madridu.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara