Komentari na vest

Tejtum već razmišlja o Srbiji: Teško je pobediti jedan tim tri puta

S

Sumar

pre 3 meseca

Nek se ponovi Indijanapolis.
R

Realnost

pre 3 meseca

Želimir disslike.
R

Realno istina

pre 3 meseca

Kosarkasi su tu gdje smo ih ocekivali. Ocekujem drugaciju tekmu pa daj Boze i pobjedu.
K

Kemp

pre 3 meseca

Ne moraš da budeš skroman Tejtume, vi nas možete pobjediti narednih 100 puta bez problema,
I

Ivan...

pre 3 meseca

Iskreno bio bih razocaran u svakog clana reprezentacije da se ponovi utakmica kao iz prvog kola. Nismo mi bas tikva bez korena, da nas neko tako puni na Olimpijskim igrama. Izgubite nije problem, ali dajte malo dostojanstva da pokazemo. Nemojte gubiti od njih svaki put 30 razlike.
U

U Tem Denveru

pre 3 meseca

Ko je izgubio dostojanstvo? Momci odigrali spram mogucnosti i realne razlike u kvalitetu. Bilo 12-15 razlike, u zadnja 2 minuta nam napravili seriju 17-3/17-5 tako nesto i povecali na nerealnih 26 na kraju. Nismo bili bas egal, ali tu na 10ak poena stalno. Pritom su oni dosta stisli gas i sutirali fenomenalno. Potpisujem da ni jedna reprezentacija na svetu ne moze da se drzi protiv njih kao mi. Pa dovoljan je podatak da smo egal sa njima kada je jokic na parketu ( 81-81 ako se ne varam)
B

Baxter88

pre 3 meseca

Sve ispod 15 razlike bice lep rezultat za nas i da vec gledamo tamo ko nas ceka za bronzu, Nemci ili Francuzi....
D

DDF

pre 3 meseca

Kada bi ameri igrali punom snagom,razlika bi bila preko 50 razlike
O

Osmopulos

pre 3 meseca

Molim?
j

jero

pre 3 meseca

Jedna instalacija je popraskana 8 puta
7

7

pre 3 meseca

Cvekla je siopopu 8x zaredom
Z

ZastavnikSmajo

pre 3 meseca

Kakvi su ovo profesionalci. NBA je mnogo cudna organizacija. Takmicenje gde dosta vrhunskih igraca zavrsi karijeru bez trofeja, npr Karmelo Entoni (jbg postoji samo jedan sampion), svi drugi samo izmisljaju takmicenja, dok se oni drze svog. Zanimaju ih jedino OI, jednom u 4 god, evo Kari je prvi put dosao. Iako ih svi smatraju za cirkus, sto zaista velikim delom jeste, oni ipak odrzavaju nivo profesionalizma na elitnom nivou. Svi sportovi napreduju toliko po pitanju trenera, sve vise lici na robotizaciju, igraci se strogo drze zadataka, dok u NBA i dalje ima toliko zezanja na terenu. Svejedno, pored svega toga, dodje ovakav turnir, znaju da mogu sa svakim po 5x da igraju i da svaki put bude +20, oni su opet maksimalno koncentrisani.
B

Baxter88

pre 3 meseca

Jednostavno kao da igraju drugi sport, sa toliko lakocom i zezanjem oni deru sve po 20-30 razlike...
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Tejtume naj*bao si!!! VESELI SE SRPSKI RODE SRPSKI RODE ZBOG SLOBODE 💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸 CRNA GORA JE SRBIJA 💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸
B

Bl rs bih

pre 3 meseca

Realno smoriste sa pjesmom....