Svetski šampioni iskalili bes na Holanđanima

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.07.24. | 22:07

Nemci deklasirali Holandiju rezultatom 95:50 na prijateljkom meču

Nemci se ne šale. Šokirali su planetu prošlog leta kada su osvojili Mundobasket u Manili, a sada u okviru priprema za Olimpijske igre kreću da nižu pobede. Istina, krenuli su porazom protiv Francuza, ali su se ubrzo revanširali, a sada na trećem pripremnom meču su u potpunosti razbili nejaku Holandiju rezultatom 95:50.

Pričati o toku utakmice koja je okončana pobedom od 45 razlike nema ni potrebe. Sve je već bilo jasno u prvoj deonici kada su Nemci došli do dvocifrene prednosti koja je samo rasla do kraja meča. Pomalo zbunjeni Holanđani nisu uspeli da prebaci ni 15 poena u četvrtini.

Izabrane vesti

Što se tiče glavnih aktera, niko se specijalno nije isticao. Prednjačio je Andrea Obst sa 18 poena za samo 19 minuta. Danijel Tajs ga je pratio sa 16, a Franc Vagner sa 15. Dvocifren je bio još Denis Šreder sa 13 poena.

Nemci na Olimpijskim igrama kreću iz grupe B u kojoj se nalaze još Francuzi, Japanci i Brazilci. Ako budu nastavili da igraju sa ovako visokom formom, Nemci će rutinski proći u dalje takmičenje.


tagovi

košarkaška reprezentacija NemačkePariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara