Šuterski šou i rekord karijere Bogdana Bogdanovića! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.11.19. | 08:20

Odličan i Bjelica u pobedi Kingsa

Bogdan Bogdanović je jutros odigrao partiju karijere otkako je došao u NBA ligu.

Sjajni srpski košarkaš je u pobedi njegovog Sakramenta nad Feniksom (120:116) ubacio čak 31 poen i imao fantastično šutersko veče. Nažalost, meč je završio zbog povrede o kojoj odmah posle meča nije bilo nikakvih detalja, ali se spekuliše da je u pitanju bio samo grč.

Izabrane vesti

Bogdanović je sjajno otvorio meč, do sredine druge četvrtine ubacio 16 poena od čega su četiri bile trojke. Igrao je sa velikim samopouzdanjem i delovao nezaustavljivo u tim trenucima. A sve to je pogodovalo i ekipi koja je odmah stekla dvocifrenu prednost i vodila čak 22 poena razlike pred kraj poluvremena.

Bogdan je rešetao, Kingsi održavali prednost i u trećem kvartalu, ali je Feniks uspeo da priđe na devet poena zaosatatka. Bogdanović je vezao dve trojke i izgledalo je da je pitanje pobednika rešeno, ali su se Sansi još jednom vratili u meč. Smanjili su prednost Kingsa na samo tri poena u poslednjem minutu, Bogdanovića nije bilo na terenu, ali je tim iz Kalifornije uspeo da ostane pribran i zadrži vođstvo do kraja.

Bogdanović je 31 poena ubacio za 36 minuta na parketu uz fantastičnih 78 odsto šuta iz igre! Za dva poena je šutirao 4/5, za tri poena 7/9 što mu je rekord karijere, a sa linije penala je imao 2/2. Dodao je još četiri skoka i sedam asistencija.

Odličnu partiju je pružio i Nemanja Bjelica koji je za 30 minuta ubacio 17 poena, za tri poena je šutirao 3/5, za dva 4/7, a zabeležio je i osam skokova. Istakao se i Holmsa sa 20 poena i 15 skokova, a na drugoj strani je Devin Bulker ubacio 30 poena.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara