Andrea Trinkijer i Aleksandar Đorđević (©MN Press; ©Starsport)
Andrea Trinkijer i Aleksandar Đorđević (©MN Press; ©Starsport)

Šuška se - Real razmišlja o promeni trenera, Trinkijeriju i Đorđeviću

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.11.22. | 15:09

Navodno je Italijan prvi kandidat i već su uspostavljeni kontakti, ali je za razliku od njega srpski stručnjak trenutno bez kluba

Real Madrid posle poraza od Saragose u domaćem prvenstvu razmišlja o promeni na klupi, piše španski Relevo. Navodno je počeo sa "češljanjem" tržišta i pokazao interesovanje za dvojicu stručnjaka - Andreu Trinkijerija iz Bajern Minhena i Aleksandra Đorđevića.

Saragosa je sinoćni duel sa Kraljevskim klubom dočekala sa šest vezanih poraza i bez trijumfa, a onda je bacila Kralja na kolena. Jasno da takav poraz nije prijatan, ali je činjenica da je došlo do pada u igri Reala posle dobrog početka sezone (tri poraza na poslednjih pet utakmica).

Izabrane vesti

Zato su se pojavile priče da uprava razmišlja o promeni na klupi, ali i da je favorit da ga nasledi bivši trener Partizan Mozzart Beta Andrea Trinkijeri, kao i da su kontakti već uspostavljeni.

O Italijanu koji je pod ugovorom sa Bajernom se pisalo i kada su se prvi put pojavile informacije o mogućem rastanku sa Pablom Lasom, ali je na kraju posao poveren njegovom asistentu Ćusu Mateu.

Za razliku od Trinkijerija, Đorđević je bez kluba. Svojevremeno je i branio boje Reala (1999-2002) i osvojio titulu u prvoj sezoni. Poslednji angažman imao je u Fenerbahčeu. Osvojio je Tursku minule sezone i potom se zbog specijalne klauzule rastao sa klubom, koji je poverenje ukazao Dimitrisu Itudisu.

Real je na startu takmičarske godine osvojio Superkup, u ACB ligi ima pet pobeda i dva poraza, a u Evroligi polovičan učinak 3-3. U četvrtak će dočekati aktuelnog prvaka Evrope Anadolu Efes, u okviru sedme runde elitnog takmičenja (19.45).


tagovi

KK Real MadridAndrea TrinkijeriAleksandar Đorđević

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara