""
""

SUPERLIGA: Borac MOZZART Sport na Zvezdu već u prvom kolu, derbi 30. aprila! (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.03.14. | 18:40

Najjača košarkaška liga Srbije startuje već 5. aprila

Posle duge i vrlo iscrpljujuće košarkaške sezone na teritoriji bivše SFRJ, košarkaška elita u Srbiji startuje sa svojim nadmetanjem za titulu šampiona države! Košarkaška Superliga Srbije startuje već 5. aprila, a interesantno je da će ekipa Borca MOZZART Sport već u prvom kolu gostovati u Pioniru, gde dolaze na megdan najboljem timu Jadranske lige, Crvenoj zvezdi. Meč je na programu 5. aprila, a interesantno je da će već u prvom kolu veliki derbi odigrati Radnički i Partizan u Kragujevcu.

Mega Vizura na početku dočekuje Crnokosu, pa ćemo imati priliku da gledamo reprizu četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća.

Izabrane vesti

Prvi večiti derbi biće odigran 30. aprila, domaćin će biti Partizan, a interesantno je da će se ovaj duel igrati svega tri dana posle finala fajnal-fora ABA lige! Dakle, mogu se očekivati dva velika derbija u samo tri dana!

Podsetimo, i ove godine će Superligu Srbije igrati četiri tima iz Jadranske lige i četiri najbolje ekipe iz Košarkaške lige Srbije (Borac MOZZART Sport, FMP, Crnokosa i Metalac). Što se borbe za regionalno takmičenje naredne sezone tiče, prva tri kluba na kraju takmičenja imaće bezuslovno učešće u Jadranskoj ligi, dok će četvrtoplasirani biti u obavezi da plati kotizaciju.

Rok za licenciranje ekipa ističe u petak u 16 časova.

(FOTO: MN Press, Screenshot kls.rs)


tagovi

SrbijaFK PartizanMega VizuraKošarkaška SuperligaFK Crvena zvezdaBorac MOZZARTsport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara