Komentari na vest

Sudijska ekspertiza: Srbija oštećena, Lebronu nisu svirali očigledne faulove

V

Vuk Č

pre oko 1 mesec

Našli ste stručnjaka za suđenje koji komentariše neke promašene srpske šuteve. Osuđenju priča uvijeno i ništa ne kaže da se nebi zamerio nekima koji o svemu odlučuju. Još jedan dokaz da je krađa bila na visokom nivou
B

BEZ KOPANJA LITIJUMA

pre oko 1 mesec

Da li se predsednik Srbije, koji, ako se ne varam, želi da bude košarkaški trener, oglasio ovim povodom?
1

1914

pre oko 1 mesec

Вучићу тренеру... Нема времена кочи га литијум и протести. Спрема се 1421 атентат на њега данас, који ће на нашу несрећу опет преживети
V

Vlada1961

pre oko 1 mesec

Krađa počinje mnogo ranije. Kojom verovatnocom u svim sportovima, gde se zrebaju protivnici, domaćin uvek dobije najlakši put ?
H

Hihi

pre oko 1 mesec

Ceo svet je protiv nas😭🤣
d

dežurn1kr1vac

pre oko 1 mesec

Gotovo .. Ove ekspertize su čista glupost kao i posle one prve utakmice finala ABA lige .. Utakmica je završena i borimo se za bronzu . Oštećena je Srbija i to je jasno , bar 5 nedosuđenih faula na Jokiću , bar 10 nedosuđenih koraka Lebronu, Embidu .. Pa naš nameran faul gde prekidamo nalet Amera sudija ne svira već pušta prednost gde mi primamo trojku .. Neverovatne gluposti sudija u odlučujućim momentima ! A i naš Pešić koji je onoliko držao na klupi Aleksu , Guduru neshvatljivo .. Da Micić koji ne može da se sastavi igra 22 minuta , Gudurić 9 min a Aleksa koji je do 4/4 bio najbolji u 4/4 uđe tek u poslednjem minutu .. Pa to što smo prestali da igramo zonu (na koju Ameri nisu imali odgovor ) u poslednja 3 minuta isto diskutabilno . zašto ??🤷 .. Ali dobro .. Svi smo mi sad treneri i svi mi znamo bolje 😐 . Daj tu bronzu i kući 💪
V

Volim svoj klub

pre oko 1 mesec

Ali zašto pominjanje finala Aba lige?!? Igra reprezentacija! Ma razmontirao vam je, ne tim, ali bukvalno, nego i mozak! Bilo je toliko finala Abs lige za analizu u prošlosti, ali ih ne pominjete... Dosta! Igra reprezentacija svih nas!
V

Vuk Č

pre oko 1 mesec

Čisto klubaški komentar.....samo još fali da smenite Karija da bi došao Žoc.
W

Warehouse G

pre oko 1 mesec

Ostavite se te naknadne pameti. Bilo pa prošlo. Imali smo šansu, nismo je iskoristili i sada treba pametno protiv Švaba za bronzu koja će imati zlatni sjaj!
P

Prst na celo

pre oko 1 mesec

Kakva smo mi gubitnicka nacija. Nismo pogodili NIJEDNU TROJKU U 4. Cetvrtini ! Jesu sudije mozda drmale koseve?
W

Wade

pre oko 1 mesec

Idi navijaj za one "pobedničke" koje se nisu ni kvalifikovale za olimpijadu
j

jackie

pre oko 1 mesec

Ekspertiza? Nije naveo još 4-5 očiglednih grešaka... Ovo mi deluje kao ublažavanje krađe.
B

Brko

pre oko 1 mesec

Nakon šest postignutih poena kod onog navodnog faula Jokića komentator sa bosanske televizije je rekao, ne želim komentarisati suđenje, procijenite sami.
Š

ŠAH - MAT SAMIMA SEBI

pre oko 1 mesec

Odlučeno je od strane svetskih košarkaških sudija da se ka našim reprezentacijama sve od sada sudi maksimalno pošteno, ali, pod uslovom da srpske sudije sude isto pošteno Crvenoj zvezdi i Partizanu kad igraju protiv srpskih protivnika. Srbija je odbila odlučno taj grozni neprihvatljivi predlog koji se kosi sa našim vrednostima i tradicijama. Takođe, Amerika je ponudila da se Srbiji vrati Kosovo uz Nato vojnu podršku čim Srbija postane nemafijaška i pravno uređena država sa prepunim zatvorima svih koji su žestoko prekršili zakon. Država Srbija je odbila takav gnusni ultimatum protiv naših vrednosti i Kosovo ostaje van Srbije. Eto.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 1 mesec

Србија је теби и сличнима понудила да живиш у земљама гдје се поштују људске вриједности, слобода, закон, демократија..... Умјесто тога си ипак изабрао Србију и да пљујеш по истој без имало устручавања што је заиста својствено само посебнима.
Ш

ШАХ-МАТ САМИМА СЕБИ

pre oko 1 mesec

Али одговара ми најтупавијим озмишљотинама лик ган на ијекавици из Новог Сада, и он је грудобисајући Србенда иако је запалио из родне груде. Са оваквим народом нама други непријатељ и не треба. Ето.
A

Ajde bre

pre oko 1 mesec

ne tupite sa krađom, klasičan sindrom gubitnika. Poslednju titulu smo osvojili sudijskim odlukama sa direktnim uticajem na ishod. Bilo je grešaka, onakvih kakve gledamo par decenija unazad uvek kada Amerikanci igraju FIBA takmičenja. Prvi put se u poslednjoj četvrtini spustili u odbrambeni stav i povukli nam crtu da nismo znali šta ćemo sa loptom. Do tada mislili da će nas rešiti samo napadom.
X

XxTheOnexX1

pre oko 1 mesec

To I ja pričam danas, kažu da sam bezobrazan .. slavimo poraz, a oni u zadnjoj četvrtini tek upalili mašinu, možda jesu sudije par puta za njih odlučile, ali ne toliko da bi ih mi dobili… naši se na kraju pogubili nisu znali šta da rade. Jesu se naši hrabro borili, svi smo navijali i nadali se, ali sad vaditi se na sudije, i slaviti poraz, ja to neću i ne mogu.. neću zebe da zaslepljujem i stavljam u ulogu zrtve. Ali mi izgleda uživamo u odloži zrtve .. uvek su sve drugi krivi.
a

argh

pre oko 1 mesec

Koliko vi nemate pojma o košarci. Verovatno i jesu ušli opuštenije u meč, jer ih je Pešić navukao sa 2 lagana, ali nebitna poraza. Međutim, videlo se već u prvoj četvrtini da su se totalno pogubili i pitali šta se dešava. Priča vas takvih je toliko glupa, da nemam reči. Da su Gudurić, Dobrić i Jokić pogodili 3 otvorene trojke, da Bigdanova nije izašla, ne bi im pomogle ni sudije, ni Stef Kari, niti bi ti lupetao o tome kako su se spustili u stav. Kakva crna odbrana, kada amo imali 10 otvorenih šuteva u toj poslednjoj četvrtini. Čista sreća i sudije. Da neko ne shvati pogrešno, ne zameram ni jednom igraču, Gudurić i Dobrić su poginuli u odbrani, Jokića su prebili, a nije suđeno bar još 4-5 faulova nad njim. Jedan sam od retkih koji je pričao da možemo sa USA, a isto tako sada momcima dajem punu podršku i volim ih još više!
P

Prelomni momenat

pre oko 1 mesec

Sport je odavno prestao biti sport.pogledas samo kako se svuda guraju domacini.eto sad rukomet.ako ovo nije kradja nad slovencima ja ne znam sta je.gadi mi se vise i sport i sve.neko radi bori se krv suze i znoj a neko tamo odluci e neces.
S

Soichiro

pre oko 1 mesec

Olimpijski turnir jr pojurizdikcijom fiba... Zasto tri anonimusa sude polufinale... Da su sudili Keri i Kari svirali bi zbog kosarka posteno pa o pobedi...
G

Gost RS

pre oko 1 mesec

Ona nošena lopta Džejmsa,to mi kad u kraju napravimo odmah dajemo lopti nazad. Tako očigledno al džaba sve. Pa ta situacija kad su dali 6 poena,zar faul Jokića nije bio jasno prije šuta? A koliko samo faulova u odbrani im nije svirano.
M

Milan Bre Bre

pre oko 1 mesec

Normalno, sudije su došle iz zemalja gde košarka nema uspeha.
J

Joksaaa

pre oko 1 mesec

Sta bre ovo, a sta ono.... Ajde, ako je sve tako kao sto pise.... Zasto nasa reprezentacija nema bek ap.. Sluzba bate koja ce 5 min. posle zavrsetka utakmice da objavi na svim drustvenim mrezama i Fibi i Espn-u i Olimpijskom komitetu i....Svima! da posalje zaokruzeno, nacrtano, faul..tu i tu, tad i tad.... . Po tacki propisa toj i toj... Sta radi taj Vucic sem sto navija ko ti i ja i Janko i Marko? Sta radi ta drzava ako joj je stvarno stalo? Pa stvarno ljudi? Koja je korist sto neki kokavci ovde kukaju po forumima? Brate uz repku ide sluzba koja snima, meri, sece radi video snimak u max 1 min koji odmah ceo svet vidi.... i izvrce ruglu lopovluk i kradju. Sta sad mi ovde kukamo...?
D

Delija TB

pre oko 1 mesec

Hahahahah, cu sta radi Vucic? Hahahahaha. Jos i predsednik drzave treba da pise clanove po kojim smo pokradeni 😂
G

Gost23135

pre oko 1 mesec

Lepo si ovo napisao, pravo u centar, osim deo za Vucka, pa nije valjda on taj sta treba da montira taj klip, ko zna i sta bi on sklopio :)

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 mesec

Dosta ovog . Jos cemo se cerati. Ja se nadam za 4 god da ce ova generacija imati Jos jednu sansu
N

NAPRED SRBIJA

pre oko 1 mesec

Mozemo sada samo da prepricavamo i da se zalimo (s razlogom).Jesu oni drim tim,jesu najbolji ,mozda ,ikada,ali to sinoc nisu polazali.Pokazali su autoritet,omalovazavanjw drugih,uticaj na FIBA ,sudije,pritisak na jadne sudije,za koje niko nije ni cuo.Ostavili smo ih bez teksta i bez daha.Mi ne igramo ragbi,nego kosarku.A oni neka se zapitaju zasto su pobedili,bolju od njih,Srbiju.Da je bilo sudjenje kako treba,nasa Srbija bi pobedila makar 1 razlike.Svet bi ostao u cudu.Mozda i ne bi,jer smo mi ,zauvek ,vele sila u kosarci.Napred momci.Ponosni smo na vas.Vi ste dika i ponos cele nacije.NAPRED SRBIJA
s

senseimaster

pre oko 1 mesec

Šta brate 1 razlike,na egal suđenju 15+ bez ikakve tenzije
B

Bibop

pre oko 1 mesec

I gomila koraka iz polaza,pogotovu onog mamlaza Embida,pa Durent gazi liniju pre šuta,pa Lebron nošena...To su gomila stvari koje se i ne pominju...
P

Premudri

pre oko 1 mesec

I pored očigledne pljačke na jučerašnjoj utakmici (možda je bolji izraz - perfidne),nakon prespavne noći,ostaju dve činjenice koje su svima poznate:1-Jači ker j..e i 2-Ko je do sad mislio da je Le Bron James GOAT,valjda je napokon shvatio da je u veeeelikoj zabludi
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Premudri-Ne znam da li je Lebron Goat ali znam da ima više osvojenih medalja za svoju državu,znam da ima 39 godina,u Srbiji to je matorac,takodje znam da je imao juče tripl dabl i da je dao sve od sebe da njegova država pobedi,kad se lomilo preuzeo je odgovornost i to mora da se poštuje,kako on tako i Durent i Kari.To kako se oni ponašaju,takvi su,ni taj čije ime nisi ni spomenuo nije bio ništa bolji od njih u ponašanju,čak šta više bio je gori.Dve različite ere ne mogu da se porede,to je van svake pameti.Ipak Majkl ima iza sebe jači lobi i nema te sile koja će reći da je Lebron bolji od Majkla.Ako je tebi trebalo da pogledaš jučerašnji meč da budeš 100 posto siguran da je Majkl bolji od Lebrona,to onda dovoljno govori o tebi.
@

@slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Okej postujemo Lebrona i sve, ali nije bolji od Dzordana. Nevezano za ovu utakmicu.
P

Premudri

pre oko 1 mesec

@ slaba odbrana...po tvojim argumentima i Branko Lazić je Zvezdin GOAT ( najviše trofeja,utakmica,koseva,sezona..) Pera Božić ipak nije dostigao te brojke...U redu,volis Le Brona i njegovu kosarku...stvar ukusa...Nije to najgore što je moglo da ti se desi u životu! Ne bih se više sa tobom raspravljao na tu temu.Pozdrav!
s

sve sami analitičari

pre oko 1 mesec

I šta sad mi imamo od svega toga?! Ovi sa druge strane terena su pokazali svojim radovanjem da cilj opravdava sredstva. A tek FIBA.. Pa po kojim pravilima se igra ovaj je*eni turnir?! Eno ga Lebron se još uvek šeta sa loptom u rukama. Sviraju se koraci jednom u pet situacija. SRAMOTA za ovaj sport.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Razumem ogorčenost na sudije ali sami smo krivi,trebamo biti pošteni.Imali smo 11 razlike početkom poslednje četvrtine,prvi napad čini mi se šut za tri poena u 5 sekundi napada,pored te trojke mi smo do kraja meča šutnuli još 8 puta i nijednu nismo pogdili,samo jedna da je ušla,to bi bilo gotovo,barem 5-6 trojki je šutnuto tek tako da se šutne,ona lopta Misića koja nije stigla do koša je čist kriminal i bezobrazluk jednog igrača.Ona sporna situacija kad smo primili šest poena,nažalost to se u NBA svira,lično sam video barem 4-5 sličnih situacija,i u Euroligi se svira nešto slično da se ne lažemo ali nije to odlučilo utakmicu.Pali smo na najlakšem ispitu a to je da se ne šuta ako nemaš igrača pod košem,pa sve i da si sam,pa ja mislim da je to osnovno pravilo u košarci,to se krene ka košu kad imaš autoput ispred sebe,probaš da zakucaš,ili ćeš zakucati ili ćeš dobiti faul 1/1 to su slobodna bacanja,ne znam možda grešim.Ali ne mogu da se otmem utisku da smo 37 minuta igrali sporo i onda za jedan minut smo dodali gas i krenuli u jurnjavu,Dobrić šuta za tri promašuje,Kari pogadja odmah za tri,potom Vasa juri i iz trka baca neku ludu trojku,oni daju lagan koš i onda čini mi se Bogdan se zaleče i baca im loptu u ruke i opet daju lagan koš.Od 86:84,za tren oka 91:86 ja ne znam da li je minut,eventualno minut i po prošlo vremena,to vam je NBA,tako oni igraju.Zadnjih 3 minuta mi nismo znali gde udaramo,ništa nismo menjali,sve smo na silu radili i što je najgore nismo imali tajm aut,u jednoj utakmici ostati bez tajm auta kad se lomi je prosto neverovatno...
@

@Zzuu

pre oko 1 mesec

Šta sudi?
O

O/9

pre oko 1 mesec

0/9 za 3 poena u 4/4. To, i klupiranje Avramovića dok fizički padamo u finišu. Meni su to naše krivice koje su prelomile da ipak ne trijumfujemo pobedom koja je veća od osvajanja zlata, pobeda posle koje je zlato čak i nebitno.
P

Play

pre oko 1 mesec

Što se tiče šuta slažem se, što se tiče Avramovića...ko može da kaže da li bi bilo i šta bi bilo? Da li bi ga krenulo...pa možda i bi...ali uz sudije, 4 lične Jokića, fizički pad...ne verujem da smo mogli da dobijemo.
r

rea

pre oko 1 mesec

Svaki tim na svetu mora imati pad od 4-5 minuta tokom utakmice, ali to ne znači da sudije može da ga masakrira u tom periodu i donese pobedu protivniku. Ovo ponavljam ceo život, jer otac mi ima slično razmišljanje kao ti - ah, sami smo krivi odigrali smo loše - NE, svi odigraju jedan period loše, isto i Partizan u EL, kada ima svoje crne minute, ali ima te crne minute i Real, razlika je samo što Real kada upadne u crne minute, sudije mu izmisle 5-6 slobodnih bacanja i tako se premosti, dok Partizan kada upadne u crne minute, sudije "osete krv", pa krenu još šešće da puštaju protivnike da peglaju odbranu do koske; tako je isto i sinoć bilo. Nisu problem samo očigledne greške kojih je, po mom skromnom mišljenju, bilo 10-12, veći je problem sam kriterijum koji se maksimalno prilagodi NBA košarkaškim pravilima kada se igraju SP i OI.
K

Kobe

pre oko 1 mesec

Od 4 Jokiceva faula, nijedan nije bio. Prvi faul kad je Jokic blokirao Dejvisa i trazio celendz. Drugi obicni kontakt tijelom, to je Holidej radio Bogdanu citavo drugo poluvrijeme. Treci faul, Embid gura rukama Jokica i drzi mu ruku u poluzi bukvalno, faul u napadu Jokica. Cetvrti je kod one sestorke sto smo primili, Dejvis vuce Jokica i pada, Jokicu cetvrta licna. A da ne pricam o +1 za Embida kad se milutinov sklanjao, ili +1 za Dzejmsa kad se Bogdan sklanjao, a on mu ilegalno nabijao rame. Da ne pricam o nosanju lopte sve vrijeme od strane Dzejmsa, i o koracima Embida prilikom onih zakucavanja. Strasno je koliko je Jokic na svim utakmicama bio targetiran od strane sudija, da mu se sudi sve, ali da je nad njim sve dozvoljeno.
g

gunnersi

pre oko 1 mesec

Voleo bih da znam kako sudija iz Bosne dobije da sudi tako vazan mec.
P

Play

pre oko 1 mesec

Ja bih voleo da znam da li Panama uopšte ima košrkašku ligu? Gde sudi onaj Indijanac od juče?
Z

Zzuu

pre oko 1 mesec

Jedan od najboljih evropskih sudija već duže vreme,ne moraš da nam se hvališ svojim neznanjem
G

Gost123456

pre oko 1 mesec

Jel zbog nestruke il nacionalne pripadnosti? Razmisljate li vi icim osim nacionalizmom?
j

jokićev ždrebac

pre oko 1 mesec

@zzuu mozda je jedan od najboljih fiba sudija, što opet nije za pohvalu s obzirom kakav je ostatak njihovih sudija..
B

Boners

pre oko 1 mesec

Najbolje evropske sudije sude u Evroligi, a ne Fibina takmicenja.
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Pa nije mnogo grešaka. Dvadesetak koševa.
s

sashki85

pre oko 1 mesec

svaka sudijska "greska" nanosi timu koji je oštećen do 6 poena zaostatka. a u četvrtoj četvrtini bilo ih je bas previše. ovo im nikada neću oprostiti kao sto im neću oprostiti ni NATO bombardovanje. i ove olimpijske igre se koriste u političke svrhe, da bi se poslala nekakva poruka. ovde se najmanje radi o sportu. Eno čitav zapadni svet ne može da preboli onog Kineza sto je oborio SVOJ rekord u plivanju. nije ni izašao iz bazena već su počeli da ga okrivljuju da je dopingovan., a americki sportisti sa ostalim sportistima su u proseku testirani 6 puta a samo kineski sportisti 20+ puta, a imaju samo 0.02% slučajeva gde se neko dopingovao, dok su Ameri 1.7%! oni su navikli na silu i nikako drugačije ne znaju niti ih interesuje.
V

Vidi ovako

pre oko 1 mesec

Nije problem da jedna država koja je vojno, finansijski, ma na svaki način moćnija od tebe 1000x dođe i potkupi sudije ili nešto slično, kakvi smo mi bi verovatno i gore radili i bahatili se, ALI da naš košarkaški savez ne napravi sekvence svih grešaka i na našu i na njihovu štetu (Bile su 2-3 sporne odluke i za njih) pa da se lepo izađe i kaže, da su sudije donele Amerikancima 14 poena, nama 5 poena, da je tu direktna razlika od 9 poena bez koje oni ne bi pobedili. Pa da ih predsednik košarkaškog saveza na pljuje i kaže da su to nikakvi košarkaši, da su smešni kao i njihova cela liga gde bez krade nisu u stanju ništa da osvoje i to sve lepo javno da se uradi dok smo još na OI, E to je problem! Što smo jadni beskičmenjaci koji ne smeju nikome ništa da odgovore! Zato i treba da nas kradu!
K

Kazablanka

pre oko 1 mesec

Sve stoji, boli me sve isto koliko i tebe, ali da li se secas kada je bar jedanput zvanicna zalba na sudjenje ista dobro donela? Samo jedanput?
@

@Kazablanka

pre oko 1 mesec

pa donela je dobro... naravno onoj Amerikanki u ritmickoj, sa 5og mesta dosla na trece i uyela bronzu... njena gospodja trener rekla, ja onako iz sale ulozila zalbu, nista nisam ocekivala... i za cirka 20 SEKUNDI oni joj poprave ocenu i dodele joj bronzu...
Х

Х Х

pre oko 1 mesec

Овај појма нема, он заправо ово што су сви видели да је очигледна крађа оспорава, а као "признаје" да је нешто друго било лоше. Класична манипулација. Има слика где се јасно види да је фаул Јокића био пре него што се дурент дигао на шут, обе ноге на паркету. Значи могла је само лопта са стране да се свира, а не да примамо 6 поена који су одлучили меч.
P

Perica1

pre oko 1 mesec

Kako je ispravna odluka da se Durantu prizna 3 poena,ako je vec sviran faul Jokicu nad Dejvisom to je bilo pre nego sto je Durant izbacio loptu i morali su samo dobiti loptu sa strane,a oni su svirali tek kad je Dejvis naleteo na Durenta a to je bilo dosta kasnije,kad vec sudije to nisu svirale cudi me da nasi nisu tu pritisli sudije i trazili celendz mislim da su za tu situaciju imali pravo da traze i videli bi da je faul bio ranije i verovatno ne bi priznali tu trojku.
N

Nisi u pravu

pre oko 1 mesec

Faul je napravljen kada je igrač (Durent) krenuo sa izbačajem, da smo na primer bili u bonusu, priznao bi se koš Durenta i Dejvis bi imao 2 slobodna bacanja. To je ok odluka. Nije ok odluka Durentovo gaženje linije za celo stopalo, faul Jokića nad Dejvisom u napadu, faul Jokića nad Dejvisom pod našim košem, ne sviranje faulova Petruševu, ne sviranje 2+1 Jokiću 2 puta, ne sviranje Bogdanu 2+1. Ne sviranje koraka Elbidu i Holideju, kao i LBJ 2x.
Š

Šolja Jadnik 1

pre oko 1 mesec

Slazem se.
K

Kako je to tacno

pre oko 1 mesec

Krenuo sa izbacajem?
M

Milence Pilence

pre oko 1 mesec

Umesto da ohrabrite te NAŠE JUNAKE,KOJI SU JUČE DALI SVOJ MAKSIMUM,VI SE VRAĆATE U U PRIŠLOST... BURGIJATE I DIŽETE PRAŠINU, UNOSITE NEMIR I MOŽDA KOME I GRIŽNNU SAVESTI... AL JBG... NISTE VI STRUČNI ZA SVE SFERE,VAMA JE BITNO-REJTING I DA SE MI PALIMO🤦🏽‍♂️
I

Immobile

pre oko 1 mesec

Interesantno... Baš taj 4. faul Jokića je promenio ceo tok utakmice jer smo iz tog poseda primili 6 poena, a trebali smo da primimo nijedan, jer je bio faul u napada Dejvisa nad Jokićem, ruke Dejvisa nisu bile u cilindru i postavio je nepravilan blok sa rukama van cilindra i ljuljanjem unapred. Otvoren šut koji je Kevin Durent pogodio bio je iskreiran tom nepravilnom blokadom. Kakav akt šuta, kad je faul u napadu prethodio šutu za 3 poena. To je detalj koji je odlučio utakmicu. Na sve to Jokiću su kao 3. faul sudili bezvezni faul u napadu, a pre tog faula u napadu Embid je načinio najmanje 2 faula rukama nad njim u igri na postu. Dakle ciljano se išlo da se on napuni faulovima, nakon tog 4. faula on se povlačio ne zato što nije imao želje ili snage već je znao da će mu za bilo koji nlagi kontakt suditi 5. jer je takav kriterijum nametnut, odnosno nametnut je samo na jednom kraju parketa. Kako je moguće da centar napravi 4 faulova u kombinovanim odbranama koje smo mi najviše forsirali, odnosno ako nismo bili u meč ap zoni bili smo u odbrani sa ranom stranom pomoći. Između ostalog nikada nisam video tim SADa u ovakvom sastavu i snazi a da toliko komunicira sa sudijama... Ovakvu utakmicu odlučuju detalji, kada sudije sve što je pola pola sude na drugu stranu i naprave par krupnih grešaka na stranu jedne to i odluči utakmicu. Kada izgubimo pošteno kao protiv Italije u 1/8 finala Eurobasketa nije problem, ali kada te neko pokrade to se treba reći.
N

Nepravilan blok...

pre oko 1 mesec

Ako cemo o nepropisno postavljenim blokovima Jokic bi trebalo svaku utakmicu da zavrsi sa 20 faulova... Ja ne kazem da treba da mu sude jer je superzvezda i treba da ima kredita za to, samo naglasavam kako lako usvojite taj narativ da eto nama nista nije sudjeno i da gase naseg superstara, jos se ovde u sitna crevca gleda definicija za nepropisan blok Dejvisa, ajde jbt... Idemo Svabe da razvalimo i to je to.
E

Elem

pre oko 1 mesec

Sve potpisujem uz dodatak izgubljenog Milutinova koji se pogubio kao muva bez glave jer Jokara nike ni trebao da se nadje tu i brani taj šut već Milutinov. Ali da, taj je glavni detalj uz još onu promasenu otvorenu trojku Dobrica posle. Inače bi ih lagano dobili uz sve te sudijske marifetluke poput gomile nedosudjenih koraka Lebronu i drugima, i nekonzistentnosti kod dosudjivanja prekršaja. A tu su i tehničke na ispravno bunjenje naših gde je direktna posledica i dosudjivanje koraka Embidu koje bez tog bunjenja i dosudjene tehničke nikad ne bi svirali.
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Oni imaju više registrovanih košarkaša nego mi stanovnika, prema tome ovo je za nas pobeda !!!

smederevac14

pre oko 1 mesec

Oke, sve je to super i sta sad, po ko zna koji put se desavaju greske na stetu “manjih” drzava, klubova, jedino sto se preduzme je po koje saopstenje, izvinjenje i to je to, nista vise od toga nece biti ni sad ni u buducnosti. I sami smo videli, nije bila potrebna nikakva analiza, ja koji se ne razumem u kosarku sam video bar 3 faula i 3-4x korake koji nisu sudjeni, dakle svesno se sve radi. Suvise smo mali.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Zakljucak: bilo je gresaka na obadvije strane.
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Jeste. Dve greške na štetu Amera i dvanaest greški na našu štetu.
B

Bravo Srbijo!

pre oko 1 mesec

Kad 50 saveznih drzava od 300 miliona stanovnika i MILIJARDAMA DOLARA ulozenih u NBA i njihovu kosarku, Potpomognutim Kameruncem i Placenim Sudijama panamcem i bosancem jedva dobiju Junacku i srcanu Srbiju od 7-8 mil stanovnika... JADAN je to "drim tim." Vise vrijedi Dobriceva jedna suza posle svega ovoga, nego komplet Amerika i ceo NBA! ZIVELA SRBIJA!!! 🇷🇸👊🇷🇸
G

Gost011

pre oko 1 mesec

Sve se slažem, ali morao bih da te ispravim - 345 miliona stanovnika ili 49 puta više, ako uzmemo u obzir naših 7 miliona. To znači da na jedno naše dete koje trenira košarku to isto radi njihovih 49 ili na 1000 naše dece skoro 50.000 njihove. Pored toga svetska antidoping agencija njima ne uzima uzorke za analizu već to radi američka koja šalje svetskoj, a ova prihvata rezultate bez pogovora. U ekipnim sportovima medju 8 najboljih smo i mi i oni i to: u košarci M i Ž, u odbojci Ž, vaterpolu M. S tim što smo mi čisti, a oni drigi*ani.
H

Hag

pre oko 1 mesec

Kolektivnom zapadu su potrebne sudije za legalizovanje njihovih interesa,vec smo videli to kroz istoriju,sport je samo posledica toga

Bojank91

pre oko 1 mesec

Ništa se nije promenilo ni nakon izlaska Turaka u aut, a neće ni sad
s

saAA

pre oko 1 mesec

A koja je poenta sudijama? Mene stvarno zanima sta oni imaju od navlacenja za Amere? Kao platili im iz NBA za to? Ovo ozbiljno pitam jer mi nije jasan razlog
B

Boners

pre oko 1 mesec

Sudije cesto navlace za jace, bogatije u svim sportovima. Koji je motiv, mozda to sto nece snositi nikakve posledice i sto ce nastaviti da sude ista takmicenja. Ako pogrese za slabije odmah se skidaju sa liste, ovako im je sigurnije
S

Srbin008

pre oko 1 mesec

Dosadni ste vise sa sudjenjem,znamo svi kakve su Fiba sudije, odigrali smo mnogo dobru utakmicu i treba da se ponosimo time.