Komentari na vest

Subotica slavi, Spartakov prvenac u Dudovoj šumi! Mada, umalo da prokocka +21

J

Just

pre oko 3 sata

Spartak 6 stranaca, Borac slican broj Zasto, koja je to poenta
A

AlkoPixla

pre oko 1 sat

Pa ne igraju razvojnu ligu nit su razvojni timovi kao FMP ( razvojni tim Fmp2 odnosno zvezde) ili Mega koja je razvojni tim Raznatovicevog džepa. Takmiče se za ostanak u ligi i što bolji plasman. Mi da imamo dovoljno kvalitetnih naših igrača za taj nivo košarke siguran sam da bi oni bili u timu mesto tih stranaca ali nemamo! Nadolazeće mlade generacije obećavaju pa možda kroz 4-5 godina i bude većina rostera timova sastavljena od mladih. Mada teško jer sve što je iole dobro pali preko bare u NBA ili njihove razvojne lige. Jer ti malo jansije
M

Moca-su

pre oko 3 sata

Blue Marines se nepotrebni u Dudovoj šumi, kada utakmica bude neizvesnija biće i bolja atmosfera
B

Bure2000

pre oko 3 sata

Fudbalski navijaci komentarisali da je bruka sto se Partizan mucio protiv Spartaka, jer oni su isto sto i Mornar. Ko je gledao veceras video je tim koji ce se boriti za 6 mesto u ABA ligi.
S

Sekcija Lajkovac

pre oko 4 sata

Katastrofalna atmosfera u hali! Zašto Blue Marines bojkotuju košarkaški klub? Osim Crvene Zvezde i Partizana ostali klubovi u Srbiji imaju baš mlaku i slabu podršku! Gledao sam i Borac- Dubai, isto pozorišna atmosfera u Čačku!
B

BelaGabrić

pre oko 3 sata

hala solidno popunjena, atmosfera uobičajena, bio i zadovoljan, ide spale u play off💪🏼
R

RobinHood91

pre oko 3 sata

@Lajkovac, nema potrebe puno da laprdaš... Ambijent u hali je bio dobar, a Partizana, gde se očekivalo da 90% hale podržava goste, mogao si fa vidiš građane, lokalce kako podržavaju svoj klub. Nisu potrebni nikakvi ultrasi ili Marinci da bi se u hali podržao Spartak.