Nikola Jokić
Nikola Jokić

Stiv Ker pohvalio Jokića: Najbolji je na planeti, ali ovo nije bilo njegovo veče

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.24. | 20:21

Selektor Sjedinjenih Američkih Država, Stiv Ker prezadovoljan posle pobede njegove ekipe nad Srbijom

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Abu Dabija)

Zaigrali smo sjajno, pokazali zube, ali onda... Potpuna dominacija Sjedinjenih Američkih Država u Abu Dabiju protiv Srbije. Ipak, prijateljska utakmica i poraz ne boli previše. Treba se pre svega spremiti za Olimpijske igre gde ćemo ponovo igrati protiv Amera i to odmah na otvaranju takmičenja.

Izabrane vesti

Toga je svesta i selektor Drim tima Stiv Ker koji je pohvalio svoje igrače posle dve ubedljive pobede u Abu Dabiju, protiv Australije i Srbije.

"Imali smo dan odmora u odnosu na Srbiju, ali sam zadovoljan kako smo odigrali. Pre svega u odbrani. Adebajo i Entoni Dejvis su zatovrili reket. Najveća snaga je naša dubina na klupi. Potrebno je samo da igramo jaku odbranu, da budemo čvrsti. Imamo nekoliko tandema, kao što su Lebron i Stef Kari. Do sada smo pokazali da nam je to najveća snaga, ali i dalje radimo da budemo što bolji. Fokus je na odbrani. Nije bitno ko pogađa koševe, toliko smo talentovani. Danas je to bio Stef Kari, sledeću utakmicu će biti neko drugi", rekao je Ker.

Potom je odgovorio na pitanje vezano za Nikolu Jokića koji nije mogao sam večeras da ozbiljnije ugozi Amere.

"Nikola je najbolji košarkaš na planeti. U svemu je tolikoi dobro, večeras nije bilo njegovo veče. Srbija takođe trenira, pronalazi formu za Olimpijske igre. Nije ovo bilo njegovo najbolje veče".

Ameri su do sada odigrali tri pripremne utakmice, sve bez Kevina Durenta.

"Kevin trenira i ide sve u pravom smeru", dodao je Ker.


tagovi

Stiv KerNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara