Nikola Milutinov stigao u Prag (©Mozzart Sport)
Nikola Milutinov stigao u Prag (©Mozzart Sport)

Stigao i Milutinov: Pun sam energije i jedva čekam, teško mi je bilo što nisam tu od starta

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.09.22. | 10:57

Srpski dugajlija ponovo sa saigračima i stručnim štabom

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Praga)

Košarkaška Reprezentacija Srbije od ponedeljka ujutru je konačno u punom sastavu, pošto se ekipi pridružio Nikola Milutinov.

Izabrane vesti

Kao što je selektor Svetislav Pešić najavio, centar moskovskog CSKA uspeo je da se ukrca na avion za Prag posle nekoliko dana čekanja, a u glavni grad Češke stigao je ranim jutarnjim letom. On je u hotel došao nešto posle deset časova, dočekali su ga portparol Ivan Ivković i generalni sekretar KSS Zlatko Bolić.

"Dobar je osećaj što ću se priključiti se ekipi. Pun sam energije i jedva čekam da krene. Bilo mi je teško i krivo jer imam veliku želju da učestvujem na prvenstvu od prvog dana. Ali, šta je, tu je, sada sam ovde i idemo dalje. Ne znam još kakvi su planovi, sada ću da idem na trening", rekao je Milutinov i na pitanje o igrama Srbije dodao:

"Igramo dobro i samo tako treba da nastavimo".

Ponedeljak, 21.00: (1,10) Srbija (23,0) Finska (7,50)

Milutinov se reprezentaciji priključuje tek sada zbog oporavka od viroze, na predlog reprezentativnog doktora, prof. dr Dragana Radovanovića. Srpski centar se sada oseća dobro, što je najvažnije za njega, reprezentaciju i selektora Pešića.

Srbija od 21 čas u O2 Areni igra sa Finskom derbi trećeg kola Grupe D i eventualnom pobedom bi obezbedila plasman u nokaut fazu Evropskog prvenstva.

Pogodi najduži tiket i osvoji teren

Trenutni lider ima 14 parova. Da li možeš bolje?



tagovi

košarkaška reprezentacija SrbijeEvrobasket 2022Nikola Milutinov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara