Stević napustio Burgos uprkos solidnim partijama

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.01.20. | 22:16

Iskusni košarkaš na šest odigranih mečeva prosečno postizao 5,7 poena

Srpski krilni centar Oliver Stević napušta San Pablo Burgos, javljaju lokalni mediji iz ovog španskog grada. Stević je krajem novembra potpisao kratkoročni ugovor sa članom ACB lige, koji je isticao 11. januara uz opciju produžetka saradnje. Ipak, španski klub je odlučio da ne iskoristi tu mogućnost.

Srpski centar je imao sasvim solidan učinak u proteklom periodu. Odigrao je šest mečeva i prosečno postizao 5,7 poena i tri skoka po utakmici za 13 i po provedenih minuta na parketu. Ipak, to nije bilo dovoljno čelnicima devetoplasiranog tima.
"
Želimo da se zahvalimo Steviću na posvećenosti i trudu da pomogne timu dok je branio boje Burgosa. Želimo mu svu sreću na svetu, kako na ličnom planu, tako i profesionalnom", poručili su čelnici San Pabla.

Izabrane vesti

Stević (35) je najbolji meč u dresu ekipe iz Burgosa odigrao protiv Unikahe, neposredno po dolasku u klub, kada je postigao 12 poena i zabeležio sedam skokova za 18 minuta na terenu. U sinoćnom porazu od Barselone, srpski košarkaš je postigao šest poena, uz tri skoka.

Foto: MN press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara