Stef Kari (AFP)
Stef Kari (AFP)

Stef Kari o Milojeviću: Deki je dokaz i podsetnik kakav je život

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.10.24. | 12:32

Plejmejker Voriorsa najavio još nekoliko godina igranja košarke na visokom nivou

Bliži se polako kraj karijere Stefa Karija. Možda to neće biti skoro, ali najbolji šuter svih vremena ima 36 godina i polako počinje da razmišlja u tom pravcu. Očekuje ga nova sezona sa Golden Stejt Voriorsima, gde se dosta toga promenilo, kao što je odlazak njegovog brata u zločinu cepanja košarkaških mrežica u šutu za tri poena, Kleja Tompsona.

Pred početak nove sezone, prisetio se Stef Kari i Dejana Milojevića, koji je nažalost preminuo u januaru ove godine. Plejmejker Voriorsima ima uvek podsetnik na Milojevića.

"Deki je dokaz i podsetnik kakav je život. Nije tajna, ostalo nam je samo nekoliko godina još da igramo košarku na visokom nivou", rekao je Stef Kari.


Ulazi Kari u 16. sezonu u karijeri, dok će njegov saigrač Drejmond Grin započeti 13. sezonu u dresu Ratnika. Nije Grin shvatao, razumeo i cenio momente sa Dejanom Milojevićem, što je promenilo njegovo razmišljanje. Od ove sezone okreće drugi list.

"Kada je Deki preminuo prošle sezone, video sam sve te slike svih nas i shvatio: Ni na jednoj slici te nema jer si se zasitio svega ostalog, pa, dok svi uživaju u trenucima, ti si u fazonu moram ovo da uradim. Moram ono da uradim. Moram da se pripremim. Moram ovo da uradim. I zaboraviš da uživaš u tome. Tako da se sve pretvori u svakodnevnu rutinu. Za mene je to bio veliki podsetnik da propuštam zabavni deo svega toga. Sve što radiš je da se pripremiš, a propuštaš zabavni deo. To mi je ove godine prioritet. Uglavnom odlazim na timske večere, ali sada mislim na druženje pre utakmice, kad dođem u arenu, sve ide brzo: bum, bum, bum, utakmica. Sva zabava se dešava između", rekao je Drejmond Grin.

Golden Stejt Voriorsi prvi meč u novoj sezoni igraju protiv Portland Trejl Blejzersa u noći između utorka i srede (4.00).


tagovi

Dejan MilojevićStef KariDrejmond Grin

Obaveštavaj me

NBA

Ostale vesti


Najviše komentara