Komentari na vest

Šta Zvezda mora bolje: Nedović i Giedraitis da "zapale" šutersku ruku

G

Gallina

pre oko 1 mesec

Neda da se vise fokusira na ulaz kada mu ne ide sut, a sut ce samim tim doci kao nagrada.
V

View

pre oko 1 mesec

ja kao grobar ne kapiram Igrac citaj Nedovic vam je tu utakmicu vidno u kanalu nema ga, i vi tr napada za redom idete preko njega?!
P

Prcko33

pre oko 1 mesec

Ja ovde pisem koliko dugo vec Nedovic je najveci problem Crvene Zvezde ! Co'ek ima potencijala , moze biti od koristi ali samo kada radi rezonske stvari, on mora da skapira da on nije Luka Doncic i dq je limitiran igrac! Samo prodor igra , i sut s' polja kada je sam, ali samo sam kada je! Ovo sto on radi , neki skok sutevi , sutevi iz driblinga , neko nadriblavanje co'ek ispada smijesan ako ce to raditi skloniti ga iz rotacije skroz , Smart je bolja opcija!
@

@Prcko33

pre oko 1 mesec

nije problem, Nedovic je itekako koristan plus je domaci igrac, samo jednostavno kada je u minus fazi ne treba ga forsirati...
P

Prcko33

pre oko 1 mesec

Brate radi nesto sto ne zna i ne umije , tako se rusi citav tim! Iz njega treba izvuci maksimum ali ono sto zna i moze , a ne da srlja i radi sto ne umije !
P

Pixy

pre oko 1 mesec

Kad igra Nedović trebaju se pozicije 4 i 5 raširiti,kako bi imao prostora za ulaze u čemu je najjači. Zadnju utakmicu kad Nedović uzme loptu Bolomboj stane pod koš, i onda Nedović mora da šutira za 3 preko ruke odbrambenog, a to mu je slabija strana.
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Obrknezevic mora da izboksuje veceras 50 bacanja za Cz, prosli put je bilo tesno, mora jos vise da se krade.
G

Gost "

pre oko 1 mesec

Sve ispod 60 slobodnih je nista....
@

@Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

jednostavno je, ako budete opet tukli prilikom ulaza ili sutra i treba da budu bacanja, ne vidim nista sporno
S

Sale Kg

pre oko 1 mesec

Košarkaški klub Crvena zvezda, oglasio se saopštenjem u kojem je čestitao timu na pobedi u derbiju. Zvezda je kao gost pobedila Partizan sa 86:85. - Pobeda dobija još više na značaju zbog činjenice da je naš tim vodio celu utakmicu, ali se i izborio sa mnogim neuobičajenim okolnostima sa kojima se susreo tokom meča, koji ovu utakmicu stavljaju i u rang “istorijske”. - Nikada u 75 godina dugoj istoriji nismo odigrali utakmicu u kojoj je Crvena zvezda izvela 25 slobodnih bacanja manje od protivničkog tima (38-13), što je neverovatnih, skoro tri puta više slobodnih bacanja koje je izveo protivnički tim. 24.11.2020. godine.
s

ssssssss

pre oko 1 mesec

decko da smanji da izigrava manekena, vozi oldtajmer porsea i slicne stvari, fokusiraj se na kosarku. Pogledati sta radi Naneli kad se lomi i sta radi Nedovic, zato daj Boze da ne bude u Zvezdi sledece sezone, za te pare moze se naci mnogo bolji igrac. Takodje Rokas mora da pogodi nesto jednostavno, ne moze da ponovi onakvu partiju
K

KIMI 85

pre oko 1 mesec

Nedovic prvenstveno da pokaze mu..a, da bude agresivniji kad napada kos, da jace ulazi u duel. Ponekad deluje kao rekreativac, kao da se boji kontakta. Ugledaj se na Teodosica. Ti kao Zvezdino dete moras da budes primer i borbe i zalaganja. Niko te ne kritikuje sto ne dajes 20 poena po mecu vec iskljucivo radi zalaganja i energije.
e

eorb202i

pre oko 1 mesec

oni ne moraju nista vec je uradjeno CZV dobija danas i petu tekmu a mozda i cetvrtu, trecu sigurno nece. sve je namjesteno ne bio ja u kozi vlasnika kladionica. Kako se peru pare kad igras na CZV.
@

@eorbi

pre oko 1 mesec

Ti se u pranje para razumes kao ja u istrazicanje jupitera, bitno da si cuo negde taj izraz pa sad pokusavas da ga iskoristis
s

sumadinac 78

pre oko 1 mesec

Pa sto onda ne odigras ako si tako strucan,bar kladionica ima na svakom koraku
@

@eorb

pre oko 1 mesec

ti ako 200 dinara u dzepu imas dobro je...
B

BaneBane

pre oko 1 mesec

Ova dvojica katastrofa...da slobodna bacanja mase , to nije normalno , narocito od njih od kojih se ocekuje da trojke pogadjaju , a da ne pricamo o slobodnim bacanjima koje bi zmureci morali da pogode . Nadam se da ce veceras Smart da zaigra i konacno dokaze Sferopulosu da za njega pored ovakvih nasih sutera mora da ima mesta, a da ne pricamo za o Lazarevicu koji mislim da ki Sferopulos ne zna cemu sluzi...
P

Partizan je imao

pre oko 1 mesec

sansu i izgubio je, danas ce lagano da izgubi..
N

NN ja

pre oko 1 mesec

Ako budemo zavisili od ovog klovna Nedovica,lose nam se piše.Odavno u silaznoj putanji i bez obzira na ishod sezone svakako mu se zahvaliti na kraju,bolje po Zvezdu
G

Guh

pre oko 1 mesec

Mora još jači pritisak na sudije i obaranje svetskog rekorda u slobodnim bacanjima kao u fudbalu u penalima
c

cirkus JSD

pre oko 1 mesec

po drugi put pisem ovaj komentar,izgleda da smetam nekom adminu grobaru, ali moram da napisem da sa vama moramo lagano senzibilno jer ste osetljivi hocete da pobegnete sa parketa kad je najsladje, isto kao vasa braca u atini sa postolja
c

cirkus JSD

pre oko 1 mesec

po drugi put pisem ovaj komentar,izgleda da smetam nekom adminu grobaru, ali moram da napisem da sa vama moramo lagano senzibilno jer ste osetljivi hocete da pobegnete sa parketa kad je najsladje, isto kao vasa braca u atini sa postolja
P

Pazi

pre oko 1 mesec

To što vi ne znate da odigrate asistenciju ka centrima to je vaša stvar. Jedva da umete da uđete i pod koš. Zvezda igra ovo daleko bolje. I sad ti meni kaži zašto da pravimo faul kad ste daleko od koša i uglavnom šutirate za tri poena? Možda da malo razmislite pre nego što zaplačete?
R

Rothmans

pre oko 1 mesec

Ako imamo sudjenje kao u prvoj i ne uspemo da odbranimo tih +15 onda trebamo preci na LeBrankovo remplovanje i izbacivati igrace Partizana duz i bocnih i ceonih linija. Mozda cak ovog puta prodjemo i bez obicne licne. E sad kad posle 4 bodiceka udjemo u bonus onda preci na plan B, ici iskljucivo na ulaz Tea, Nede i Jaga i onda navijaci da prave promaju, da zaleluja Zvezdin dres, a sudija ce vec dunuti bez obzira sto se igrac Partizana sklanja.
l

lk 1962

pre oko 1 mesec

MORA DA NE GARANTUJE BEZBEDNOST I OVIM SUDIJAMA
P

Pazi

pre oko 1 mesec

Bez krađe i nema problema.
G

Gost9

pre oko 1 mesec

Ko moze da garantuje bezbednost sudijama?
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Dobija ovo Partizan veceras 1-1 bice i preokrece se serija u Areni 3-1 Partizan sampion Aba lige drugi put za redom !!!
Š

Šta šta

pre oko 1 mesec

Šta je bilo kad si se probudio?
P

Pobogu...

pre oko 1 mesec

@Grobarčina, komentar o tvojoj stručnosti i doslednosti nije potreban. "Grobarcina pre 2 dana Jaka stvar finale ili evroliga svejedno gubite jednu od dve i pravimo brejk 😆 Grobarcina pre 3 dana Tako je ali zato ima boga, sve ove godine sto su krali vratice im se sutra u pioniru , Partizan sampion 💪 Grobarcina pre 3 dana Sutra ocekujem vec praznjenje hale u pioniru hahah Partizan sampion Grobarcina pre 3 dana Dzaba Teodosic sutra je finale totalno drugacija utakmica od svih i naravno pobeda sutra i brejk 💪 Grobarcina pre 3 dana Kup ko kup monako i virtus su izgubili pa sta hahah ovo je drugo nesto gledaj sutra i uci od Partizana i mister Zoca 💪 Grobarcina pre 3 dana Sutra upravo Douzer ce eksplodirati u odbrani i Avramovic zivi bili pa videli prvi brejk

Mitch

pre oko 1 mesec

Smaraš coveče.
D

DR. Nebojša

pre oko 1 mesec

I ? Šta je bilo kada si se probudio ?
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Ми један меч нисмо имали цео тим на окупу.Повреда Топића је велики хендикеп .Шта су све овде људи писали ,те опоравио се ал не игра због драфта итд па сад е није се довољно опоравио ... Страшно. Он је битан играч ,значи и у одбрани ...али поготово у нападу .Добар улаз има ,први корак ...залеће се и на центре,излазни пас ако не иде сам до краја ...Значио би много да се растерети Тео,минутажа ...и да Јаго не иде толико на улазе ,већ да више шутира за три .У сваким тренутку би имали два плеја на терену .Е сад повреда Топића ...плус Ханга који би такође био испомоћ .Мора Недовић пуно боље и продори и шут за три ,мора Рокас боље оне његове тројке .Надам се и Томпкинс да ће имати неки утицај ,Давидовац да ће погодити неке тројке .Мислим да и Боломбој може боље .Дерби у Арени Јанис је ризиковао ,пуштао шут за три Гробарима ,велики ризик против шутерске екипе ,исплатило се донекле ...али онда кад су кренули да сипају ,он форсирао исту одбрану и умало изгубили .Свиђа ми се што је сад то променио ,пуст их нек играју један на један ...нема удвајања ,помоћи са стране .Пантер ће да да десетак из један на један ,ал ако ми са њега удвајами нпр Нанелија ..Пантер би и имао отворене шутеве и можда би се разиграо.
R

Repac Plandište

pre oko 1 mesec

Zvezda je mnogo bolja ekipa i verujem da ce veceras odigrati još kvalitetnije. Medjutim ova dva dana su partizani opasno spinovali po drustvenim mrezama. Plasim se da spemaju radnju kao protiv Budućnosti. Ovo navlacenje od ponedeljka im je bilo nedovoljno. Sa ovim su se složili...
D

DOK SE OVAKO SUDI ,NEMA ZIME

pre oko 1 mesec

NEMA VEZE MI UVEK IMAMO SUDIJU ZVEZDASA. PRVO JOVCIC SAD OBERKNEZEVIC.
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Ova dvojica gore ne mogu. Teo i Bolomboj mogu bolje. I od Tompkinsa očekujem više jer ne može manje. Čudan derbi gde su mnogi razočarali.
B

B.C

pre oko 1 mesec

I Nedović i Gidra teško da mogu lošije od ove zadnje utakmice! Al opet , najbitnije je da odbrana funkcioniše kako treba!
M

Mooda su ta

pre oko 1 mesec

Koja odlučuju u takvim utakmicama.Džaba sve drugo,procenti...ako nemaš mooda ništa ništa nećeš pogoditi.Nedović i ne treba da šutira,samo na ulaz da ide,ali i za to trebaju mooda.
R

Rajko car

pre oko 1 mesec

Da sam na njihovom mestu,ostao bih posle treninga i sutirao 2 sata besomucno,jer tako rade veliki igraci,a ovako se zadovoljis prosekom..
N

Ndnf d

pre oko 1 mesec

Da se ne lazemo, posle finalne serije, kako god da se zavrsi, zahvaliti se na saradnji i jednom i drugom igracu i dovesti bolje. Ova selekcija zvezde je loša i ako uzmu Aba ligu , treba se najviše zahvaliti onom gore. Večeras su šanse 50-50.
M

Mora

pre oko 1 mesec

Sad umesto 42 slobodnih bacanja sa bude 62,i jedno 5 proklizavanja Jaga.
P

Pazi

pre oko 1 mesec

To što vi ne znate da odigrate asistenciju ka centrima to je vaša stvar. Jedva da umete da uđete i pod koš. Zvezda igra ovo daleko bolje. I sad ti meni kaži zašto da pravimo faul kad ste daleko od koša i uglavnom šutirate za tri poena? Možda da malo razmislite pre nego što zaplačete?
D

D trojkaaeaaa

pre oko 1 mesec

Neda danas daje D Trojka No2

Branislav Tomic

pre oko 1 mesec

Drveni prsten sigurno uzimate.
r

rsczz

pre oko 1 mesec

Imam neki osjecaj da Nedovic ovo veceras rjesava a i mora i on nekada proraditi.
V

Vasilis

pre oko 1 mesec

Brate on nije nikad za 15 godina karijere proradio. Nijednu mnogo vaznu utakmicu nije resio bilo kad bilo gde. Vazni su Teo, Rokas, Bolomboj uz redovne role Dede i Mitra. Njima ce iskociti sigurno jos neko, Naneli je konstantan u finalima + Javor koji ce biti ozbiljan problem.
M

Mmmm

pre oko 1 mesec

Nedovic "resava" samo u nebitnim utakmicama. The trojka mu je kruna karijere. Jos 100 godina da igra,takav su ne moze da ponovi. Decko ne moze da se nosi sa pritiskom. Ma bacanja tesko pogadja.
J

Junker

pre oko 1 mesec

Morace danas mnogo bolje. Njima ce se verovatno upaliti Ledej i Kaminski, nama mora Bolomboj da odigra svoje kao i Rokas. Nedovic ce valjda jednom odigrati muski, bar donekle lici na muskarca, a ne da se krije i kliza.
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Mora bolje da preti sudijama jer stvarno je sramota da pored duplo bacanja bude utakmica na jednu loptu.
Z

ZV

pre oko 1 mesec

Duso moja, imali ste vise od duplo bacanja u prvom EL derbiju ikada, Nemanja imao 0/6 pa dao sedmu za muk u Areni. Dobro,nije bas muk,bilo jedno 500-tinjak nasih...
7

7500

pre oko 1 mesec

Prebaciti Nedovića u ženski tim.
G

Gorostase

pre oko 1 mesec

Večeras iz televizora mašem tebi u kafiću.
l

lool

pre oko 1 mesec

Partizan je daleko bolja i organizovanija ekipa.Partizan uzima prsten.Pozdrav sportski
A

Avenger

pre oko 1 mesec

Kriminalno organizovana.
a

ak21

pre oko 1 mesec

bolja mozda jest ekipa ali organizovanija nije sigurno cim ima 9 asistencija
S

Stvarno...

pre oko 1 mesec

Ovo moze samo nama da se desi da glavni "suteri" ne mogu trojku da pogode da promasuju slobodna bacanja....
Z

Zvezdas!

pre oko 1 mesec

Mora da Pionir progovori ,
A

ABCDE

pre oko 1 mesec

Na Areni publika ide MUTE. Zasto ne znam. Ko da se igra trecerazredno takmicenje.
Б

Блок

pre oko 1 mesec

"одличан" угођај гледања ...да будем културан,кад утишају тон . Кош се да неки битан ,оно мук...као да је меч са тоном фудбал,кошарка за њих научна фантастика.