©MozzartSport
©MozzartSport

Šta kažete, Španci, nije povređen? Egzum u velikim bolovima igrao protiv Reala

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.05.23. | 11:28

Mozzart Sport došao je u posed fotografija koje jasno pokazuju stanje Dantea Egzuma posle druge utakmice i rvačkog zahvata Geršona Jabuselea

Velika bura se digla zbog tuče u drugom meču Real Madrida i Partizan Mozzart Beta. U opštem metežu najgore je prošao Dante Egzum koga je Geršon Jabusele sa leđa patosirao, a parket je napustio sa štakama vidno povređen. Vrlo brzo su se i iz Partizana oglasili ističući da je u pitanju povreda tetive prsta koja je vrlo bolna i zahteva ozbiljne terapije.

Međutim, kada se dva dana kasnije Egzum pojavio na parketu Arene na treningu crno-belih, bio je to znak za Špance da napadnu svim silama.

Izabrane vesti

Svi su krenuli da sumnjaju u Egzumuvu povredu, čak su i otvoreno pričali da je čitava stvar lažirana iz Humske i da je Egzumu ponos jedina stvar koja je povređena

Ipak, očigledno je da je realnost potpuno drugačija. Sudeći po fotografijama koje smo dobili na uvid, one pokazuju da je inicijalna izjava doktora crno-belih Mome Jakovljevića bila sasvim tačna i da jeste u pitanju izuzetno neugodna povreda titive na prstu stopala.

Medicinski tim je praktično odmah po sletanju u Beograd krenuo sa terapijama koje su bile donekle uspešne, ali na kraju je bila presudna želja samog Egzuma da istrči na parket u utorak uveče kako bi pomogao ekipi u borbi sa kraljevskim klubom.

Najveći problem je predstavljao veliki hematom koji se stvorio na prstu koji je bio izuzetno bolan i zbog toga je Egzum morao na štakama prvobitno da se kreće, a prema nezvaničnim saznanjima, stradala je tetiva koja daje mobilnost prstu stopala.

Egzum će i danas imati novu turu terapije pošto je povreda daleko od sanirane jer Australijanac i dalje ima bolove pri hodanju i pokretu stopala.

Podsetimo da Partizan Mozzart Bet večeras ima trening, a potom sutra četvrtu utakmicu u plej-of seriji protiv Reala i ukoliko pobedi plasiraće se na Fajnal for u Kaunasu. U suprotnom serija se vraća u Madrid gde se igra majstorica.


tagovi

KK PartizanDante Egzum

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara