Šta je sa Bogdanovim šutom? Kingsi opet pali, 0-5 (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.10.19. | 08:23

Šarlot slavio u prestonici Kalifornije...

Ne ide pa ne ide! Sakramento je zadržao status najlošijeg tima NBA lige, pošto je noćas doživeo i peti poraz. Tukao ih je Šarlot rezultatom 118:111. Kingsi su jedini tim uz Nju Orleans Pelikanse bez trijumfa u novoj sezoni, s tim što imaju poraz više i učinak 0-5

Ekipa Luka Voltona odigrala je verovatno najbolje prvo poluvreme od početka lige. Tokom prve deonice Kingsi su išli na plus 12, tokom druge u jednom momentu imali čak plus 14, ali u finišu su popustili i na pauzu otišli sa 66:61. 

Izabrane vesti

Prelomna je bila treća četvrtina u kojoj su domaći potpuno podbacili, ubacivši svega 18 poena. Šarlot je ubacio u petu u poslednjih nekoliko minuta tog dela i serijom 18:7 okrenuo sve u svoju korist - 93:84. Ni uvodna dva minuta četvrte četvrtine nisu bila dobra za Kingse. Hornetsi u tom periodu prave još jednu mini seriju (6:0), podižu razliku na plus 15 i praktično otklanjaju sve dileme oko pobednika.

Srbi su bili dvocifreni u novom poratu Sakramenta. Nemanja Bjelica bio je vrlo produktivan. Za nešto više od 24 minuta, kao starter, ubacio je 11 poena (5/6 iz igre) i uhvatio četiri lopte. Bogdan Bogdanović ponovo je ulazio s klupe i sakupio 25 minuta. Forsirao je šut koji ga ponovo nije hteo. Njegov učinak - 12 poena, dva skoka i pet asistencija, međutim procenti vrlo, vrlo loši. Ukupno iz igre 4/14, za tri poena 2/11?! Najbolji u domaćem sastavu bio je Badi Hild sa 23 koša, Harison Barns dodao je 22.

U redovima Šarlota četvorica startera bili su dvocifreni. Pi Džej Vašington sa 23 poena i 8 skokova i Teri Rozir sa 22 poena, pet skokova i šest asistencija ponajbolji. Kodi Zeler zabeležio je dabl-dabl učinak - 12 poena, 15 skokova.

ZAPADNA KONFERENCIJA

ISTOČNA KONFERENCIJA

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara