Golovi su specijalnost beloruskih amatera

Vreme čitanja: 3min | uto. 31.03.20. | 12:04

Od tri današnje potencijalno raspucane utakmice AFL takmičenja, dve su potencijalno neizvesnog ishoda

Ne, amaterhizmu u kalđenju mesta nema, pa čak ni kada se radi o amaterskom fudbalu Belorusije. Ponosni smo na ovu zemlju, slaveći je i kao poslednji takmičarski bastion fudbala u Evropi. Oduševljeni njihovim otporom COVID-19 virusu, Evrjopljani su čak postali fanovi timova kalibra jednog Dinama iz Minska. Prava TV prenosa utakmkmica iz Belorusije prosto su planula, pa ako recimo pitate Indijce, bolje im je da sede s mirom, prateći recimo Ruh Brest nego da napolju čekaju kada će im organi gonjenja raspaliti po koju vaspitnu... Da ne dužimo, pređimo na stvar, odnosno AFL takmičenje ove države gde pratimo tri potencijalno interesantne, a zbog amaterizma i očekivano raspucane utakmice.

Za početak od 18 časova rikovani smo za dešavanja na utakmici Strikerc - Stolica. Imajući u vidu svakako oskudne informacije koje iz ovog niskog ranga beloruskog takmičenja dospevaju do nas, domaći Strikerc smatra se umerenim favoritom. Stolica može da pokuša da iznenadi. U svakom slučaju, naravno imajući u vidu amaterski pristup oba tima, utakmica s malo golova deluje gotovo neverovatno. Čekaćemo raspucavanje kao i na utakmici Favorita koji igra sa Arenom.

Izabrane vesti

Naime, domaći Favorit zapravo nije favorit, već izjednačen takmac gostujućoj Areni. Snage timova dakle treba tretirati kao izjednačene, mada Arena ima reputaciju neznatno bolje ekipe. Takođe, mali broj golova ovde deluje iluzorno očekivati. Po golovima nešto jači meč je u najavi, a ishod neizvestan, pa treba razmišljati i o kombinovanim tipovima, možda uz duplu šansu kao podlogu za dodavanje tipa na golove.

Što se tiče utakmice Gorinj – Curva Nord, situacija je slična, jer ekipe su takođe prilično izjednačenih snaga. Jedino iznenađenje koje bi s njima moglo da se poveže kao i na gore pomenutim utakmicama svelo bi se na sušu, odnosno na manjak golova. Dakle, raspucavanje je i ovde deluje kao neminovnost, a ko misli drugačije, takvo uverenje bi mogao unosno i da naplati, naravno pod uslovom da se ne ostvare prognoze koje ukazuju da je tako nešto dosta nerealno očekivati.

BELORUSIJA – AFL

18.00: (1,85) Strikerc Am. (4,00) Stolica Am. (3,20)
19.15: (2,45) Gornj Am. (3,70) Curva Nord Am. (2,45)
20.30: (2,80) Favorit Am. (3,90) Arena Am. (2,10)

Kvote su podložne promenama

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara