"Žigeranović"
"Žigeranović"

Srpski Turov na korak od ostvarenja sna

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.06.14. | 16:42

„Igramo šesto finale, ali do sada nismo uspeli da osvojimo titulu“, kaže centar Ivan Žigeranović

ŽigeranovićU finalnoj seriji poljskog plej-ofa košarkaši Turova vode sa 3:1 i na korak su od osvajanja titule. Klub naših trenera i igrača Miodraga Rajkovića, Gorana Topića, Nemanje Jaramaza, Uroša Nikolića i Ivana Žigeranovića dobio je prve dve utakmice, treću je izgubio, posle produžetka, a u četvrtoj je napravio brejk.
Igramo šesto finale, ali do sada nismo uspeli da osvojimo titulu“, kaže centar Turova Ivan Žigeranović i dodaje: „Sad smo na korak od ostvarenja sna, veoma, veoma smo blizu“.

U klubu su optimisti pred petu utakmicu u kojoj ste ponovo domaćini.
Svi su prepoznali da smo bolji tim od Zelene Gore, da igramo bolju košarku. Ipak, to ponovo moramo da dokažemo na parketu i da ubeležimo četvrti trijumf. Imamo meč loptu, sve karte su rasporodate, vlada pozitivno raspoloženje i nadamo se najboljem. Imaćemo sve uslove za pobedu, ali ponavljam svaki susret kreće od nule. Mi moramo da potvrdimo ono što smo stvarali deset meseci“.

Izabrane vesti

Već si rekao da ukoliko osvojite titulu posvetićeš je svim poplavljenim u Srbiji, posebno u Obrenovcu.
Svi smo teško preživljavali sve što je pogodilo Srbiju. Ja sam posebno vezan za Obrenovac, to je sad moj grad, tu ću da živim, tu će mi se dete školovati. Ukoliko osvojimo titulu posvetiću je Srbiji i Obrenovcu“.

Ugovor sa Turovim te veže još godinu dana.
Ponavljam, želim da na odmor odem sa zlatnom medaljom, ali normalno prvo treba skočiti, pa reći hop. Nadam se da će nam se posrećiti šesto finale. Svi igrači su zdravi i spremni za meč“, zaključio je Žigeranović.

Piše: Đurđe Mečanin

(FOTO: MN Press)


tagovi

KK TurovIvan Žigeranović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara