Srpski biser na ceni: Pokuševskog gleda i Juta

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.11.19. | 13:25

Posle Lejkersa, dolazi još jedna velika NBA franšiza po srpskog košarkaša

Pre nepunih mesec dana košarkaškim nebom odjeknula je vest da jednog od najtalentovanijih igrača svoje generacije Alekseja Pokuševskog redovno prate skauti Los Anđeles Lejkersa, a poslednjih edana novembra stiže nova informacija: Za mladog srpskog reprezentativca zainteresovana je i Juta Džez!

Lejkersi dolaze po Pokuševskog

Izabrane vesti

Pokuševski se navodno već neko vreme nalazi na radaru franšize iz Solt Lejk Sitija, a 17-godišnji biser postao im je vrlo interesantan zbog svoje atipičnosti i činjenice da praktično može da pokrije sve pozicije na terenu.

Srpski igrač trenutno nastupa samo u drugoj grčkoj ligi u dresu Olimpijakosa gde prosečno beleži 11 poena, 7,5 skokova i 2,8 asistencije za 24 minuta na terenu. U poslednje dve godine njegov razvoj prate brojni NBA klubovi. Kako se može čuti Jutini emisari uživo će gledati Pokuševskog u utakmici protiv Dijagorasa poslednjeg dana novembra.

Prema određenim informacijama Pokuševski bi lako mogao da se odluči da uđe na sledeći Draft ako bude dobio potrebne garancije od zainteresovanih NBA klubova.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara