"Bjelica i Đorđević"
"Bjelica i Đorđević"

Srpske četvorke nisu impresionirane: Svi su najaviljivali spektakulran ambijent, ali bolje je bilo u Madridu

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.09.15. | 11:18

Nemanja Bjelica nije posebno oduševljen stadionom Pjer Moro, a sa tim je saglasan i Zoran Erceg

Bjelica i ĐorđevićPo dolasku u Lil sprski košarkaši odradili su jedan 45-minutni šuterski trening, a po završetku izneli su svoje utiske o hali gde će se igrati završnica Evropskog prvenstva. Aleksandar Đorđević je rekao da je jako zadovoljan uslovima, ali Nemanja Bjelica i Zoran Erceg nisu bili toliko impresionirani onim što su videli.
"Iskoristili smo vreme da osetimo ambijent. Sigurno da ćemo biti spremni za naredni meč. Najavljivali su da je ova hala nešto spektakularno, ali mislim da je mnogo bolje bilo prošlo leto u Madridu. Kreće mokaut faza, svaki sledeći meč je sve teži. Nije fraza, svi igraju košarku danas. Nemaju šta da izgube, to je jedna utakmica. Ako budemo igrali kao do sada nećemo imati problema. Moramo da igramo kao da je finale", rekao je Bjelica.

Jedan od košarkaša koji bi mogli da eksplodiraju u nokaut fazi je svakako Zoran Erceg. Po dolasku u Lil ni on nije bio preterano fasciniran atmosferom u hali.
"Odradili smo šuterski trening. Imamo subotu da se spremimo za meč. Ambijent je nešto sličan našoj Areni, ništa spektakularno. Finci su nezgodan protivnik, predstoji nam težak protivnik. Uzdamo se u naš kvalitet, nadam se dobrom meču. Jedna utakmica je u pitanju. Ili ostaješ, ili ideš kući", zaključio je Erceg.

Izabrane vesti


tagovi

Zoran ErcegSrbijaNemanja Bjelicakošarkaška reprezentacija SrbijeEvropaEvrobasket 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara