Košarkaši Srbije (©Star Sport)
Košarkaši Srbije (©Star Sport)

Srbija sa svih 16 igrača u opremi! I Davidovac na zagrevanju

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.07.24. | 19:34

Kod Grka nema Nika Kalatesa, te Kostasa Adetokunba koji definitivno propušta Igre

Srpska košarkaška reprezentacija će u poslednjoj pripremnoj utakmici pred odlazak na Olimpijske igre i grupnu fazu u Lilu imati svih 16 košarkaša na raspolaganju!

Konačno će selektor Svetislav Pešić moći da testira sve snage, jer je posle Nikole Jovića opremu zadužio i Dejan Davidovac. Krilo Crvene zvezde imalo je danas ključne preglede i kontrolu koja je prošla dobro zbog čega je dobio zeleno svetlo da obuče dres i nađe se na zagrevanju pred večerašnji duel sa Grčkom.

Izabrane vesti

Generalna proba biće ispraćena u punom kapacitetu Beogradske arene, s obzirom da su tokom dana sve karte rasprodate. Velike gužve oko Beogradske arene i na samim tribinama najavljuju sjajnu atmosferu i naši košarkaši biće ispraćeni na pravi način na Igre. Grčka na kraju nema Nika Kalatesa koji je naknadno stigao u Beograd zbog manje povrede, večeras će u civilu da prati susret, dok je Kostas Adetokunbo otpao zbog povrede.

Velika je stvar što će iskusni stručnjak moći da testira sve, snažnu poruku šalje to što su svi u opremi. Naravno, uvek ostaje pitanje minutaže koj aće biti namenjena svsakom pojedincu, ali ovo je poslednja prilika da se tim uokviri pred start grupne faze i duel sa Amerikancima u Lilu (nedelja, 17.15).

Srbija u Lil putuje u sredu, a konačni sastav možda saznamo na večerašnjoj konferenciji posle utakmice.



tagovi

košarkaška reprezentacija SrbijeDejan DavidovacNikola JovićPariz 2024košarkaška reprezentacija GrčkeJanis AdetokunboNik Kalates

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara