Komentari na vest

Srbi u NBA: Ko će koliko igrati i sve druge borbe Bogdanovića, Micića, Jovića, Pokuševskog, Petruševa…

B

Boban чобан

pre 6 meseci

Зар је могуће да је Марјановић Бобан толики чобан? Па Ок што си маскота,.Ок што си узео толике паре, али пријатељу брукаш се више у тим годинама да седиш на клупи а можеш да у Европи покажеш озбиљну улогу и даље. Све,.све постао је популаран али има репутацију доброг играча нарочито у евро лиги, није требао да то чека и дозволи себи него да игра и да сутра нема чега да се стиди, наротив да има каријеру ништа мању од Даниловића или Ћорћевића и ако то звучи некима нереално али Боби је више показао од њих далеко у НБА, тако да би у Европи могао да буде топ.
А

Александар1

pre 6 meseci

Већ сте прежалили Покушевског, а дечко има тек 21 годину. Повреде га успоравају, ако их избегне, добиће шансу. Он је тројка. Имамо одличну НБА петорку + пар добрих играча из ЕЛ. Биће занимљиво на Олимпијади.
m

monteroo

pre 6 meseci

Za bogdana mi je zao sto mu oni alavci ne daju loptu,strasilo tre jang se sa metar i zilet opet izivljava,u pripremnoj utakmici ne sutne 8 min.ne daju mu loptu....jokic sta reci ...bez pritiska prsten je tu tek sada ce ih kaznjavati.... Ostali lagano da krenu da se pakuju pa ko u zvezdu ko u partizan...ko u pao.....fener.... Koji petrusev ,pokusevski trece petorke...jovic tesko....sampionski tim ...slazu kockice...trebaju im rutineri...
L

LP

pre 6 meseci

Kako bih voleo da vidim Žoca još jednom na klupi reprezentacije. Ne teram Karija, ali posle njega bih voleo da vodi Žoc na još jednom EP, SP i OLI.
D

Da mi je

pre 6 meseci

da budem Boban Marjanović do 10og januara 💪
J

Junker

pre 6 meseci

Meni ovde ima nekih nelogicnosti. Ameri koji ne prate SP, bukvalno ne znaju ni da se igra ni protiv koga igraju, “sada su tek culi za Bogdana”?
Z

ZA medalju

pre 6 meseci

Nadam se da će u Parizu zaigrati petorka: Jokić, Jović, Pokuševski, Bogdanović i Micić.
g

glavni gost

pre 6 meseci

Kakav bre pokusevski vise?
T

TO je TO

pre 6 meseci

Plus: Milutinov, Smailagić, Lučić, Davidovac, Marinković, Avramović, Jaramaz.
S

Saturn

pre 6 meseci

Kakav Pokusevski , decko nema masu za kosarkasa na ozbiljnom nivou da bi pokrivao krilnog centra , centra uz to jako lose procente suteva ima za 3 god ni malo nije napredovao, mora da se dokaze u evroligi da bi bio na spisku
S

Satuen

pre 6 meseci

#To je To , gde ces druze bez Dobrica najkorisnijeg igraca u obe faze igre
H

Heeey

pre 6 meseci

Petrusev i Pokusevski verovatno nece ni igrati nesto ove sezone. Jedino micic i jovic ce pomalo igrati. Mozda bogdan dobije vecu ulogu.
V

Vidi

pre 6 meseci

Za Pokuševskog se slažem ali ne i za Petruševa. On se solidno pokazao na pripremama i imaće bar 10min po meču. Biće solidan svakako. Pokuševski mora što pre u Evropu ili će zeznuti karijeru.
J

Ja sam bre

pre 6 meseci

Jokić neće biti na tom nivou kao prošle sezone ali biće dobar nesporno, Bogdanović toplo hladno, videćemo, Micić će postati bolji play svakako što će nam veoma koristiti na OI, Jović je mlad, napredovaće svakako a koliko videćemo, Marjanović je više kao neka maskota postao to je jasno, za Pokuševskog zaista ne znam a Petrušev će po meni možda i najviše napredovati i pokazati u odnosu na predhodnu sezonu.
S

Saturn

pre 6 meseci

Petrusev treba da se fokusira na 8-10 min koje dobije da se dokaze i da ode u neki tim gde ce vise igrati jer pored Embida nijedan centar ne moze da igra osim Jokica , i da iskoristi ceste povrede Embida pa da tu pokaze koliko moze
E

Esex

pre 6 meseci

Odlican tekst.
S

SezonskaJakarta

pre 6 meseci

Pa, i nije. Obično su ovakvi, nepotpisano-popisni tekstovi solidna smernica za predstojeće sezone ABA, NBA lige ... Ovde to nije toliko slučaj, pre svega zbog upliva retko viđene subjektivne neozbiljnosti. Reč je o delu koji počinje sa "Micić je uradio ono što bi trebalo da uradi svaki pravi sportista". Onda saznajemo o čemu se radi, šta to Vasilije čini, a da "tako treba" i svi drugi, ako su pravi. Pravi sportista, po tekstu, valja da bude MVP u Evropi, pa da kao zreo i ostvaren igrač, ode sa 29 u NBA, gde mu sam autor teksta prognozira ulogu jednog od rezervnih plejmejkera. Ne samo to. Po tekstu, Micić, sa svojih 29 godina i reputacijom jednom od najboljih evropskih košarkaša poslednje decenije, treba u Americi da se "bori za svoje mesto pod Suncem" (ovaj izraz je simboličnog karaktera, odnosno, niko ne očekuje od košarkaša da obuku skafander i da, izašavši iz svemirskog broda, otpočnu borbu pod zvezdom čiju zaslepljujuću svetlost i ekstremno visoku temperaturu na toliko malom rastojanju ne može podneti ljudsko biće. Niko to ne očekuje, osim autora teksta, inače bi napisao malim slovima ime zvezde, u opštepoznatom izrazu korišćeno simbolično, umesto svetlosti, života).