""
""

Srbi odlučuju o prvaku Bugarske

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.06.13. | 17:35

Levski i Lukoil će u petoj utakmici rešiti pitanje novog šampiona, a dosta se pitaju Marinović, Protić i Pantić

Posle drame u četvrtoj utakmici finalne serije košarkaškog prvenstva Bugarske u kom igraju Levski i Lukoil, rezultat je ponovo izjednačen. Četvrta utakmica završena je pobedom Lukoila rezultatom 75:74, pa se ova drama nastavlja. Obe ekipe sada imaju po dve pobede i o tituli se odlučuje u petoj, odlučujućoj utakmici plej-ofa koja će se odigrati u 19.00 časova po srpskom, odnosno 20.00 po bugarskom vremenu.  

Gostujući igrači, pre svega srpski košarkaši Marinović, Protić i Pantić optimisti su pred meč odluke jer su finalnu seriju započeli trijumfom na gostujućem parketu.
„Već smo napravili veliki uspeh jer smo u finalu zabeležili dve pobede“, kaže centar Levskog Mladen Pantić.
„Ipak, učinićemo sve što je do nas da pobedimo i stignemo do titule.
Prvo je u klubu bio usamljen Marinović, pa smo se priključili Protić i ja da bi eventualno stigli do finala i titule. Planovi se polako ostvaruju, imam neki osećaj da ćemo slaviti. Značajan doprinos u minulim utakmicama dao je i bugarski reprezentativac Čardar Kostov, a verujem da će se priključiti još neki domaći igrač“ ističe srpski košarkaš.

Prema rečima Pantića postoje i neke stvari na koje igrači ne mogu da utiču.
„Možemo da se nosimo sa igračima Lukoila, ali ne i sa sudijama. Suđenje je katastrofalno, u ozbiljnijoj košarkaškoj zemlji dobili bi suspenziju. I pored svega nećemo odustati i verujem da ćemo se radovati“, zaključio je ovaj košarkaš.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

BugarskaEvropaKK LevskiKK Lukoil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara