""
""

Sprski Turov u polufinalu poljskog plej-ofa!

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.05.13. | 12:45

Nastavljaju se odlične partije jednog od najvećih iznenađenja poljskog prvenstva

 

Poljski Turov, sa srpskim predstavnicima Rajkovićem, Žigeranovićem, Aleksićem i Mićićem, u četvrtinifinalu plej-fa, sa ubedljivih 3:0, savladao je Polfarmu i izborio plasman među četiri najbolje ekipe.
"Svim utakmicama smo prišli ozbiljno i ubedljivo trijumfovali sa 90:62, 96:62 i 88:82”, kaže za Mozzartsport.com bek Đorđe Mićić.
"Polufinalna serija kreće u subotu 11. Maja, od 19 sati, kad igramo sa Anvilom. Domaćini smo na prva dva meča, potom dva puta gostujemo I eventualnu petu utakmicu igramo u našoj dvorani".

Izabrane vesti

Anvil je ekipa koja uz Turov igra veoma čvrstu odbranu.
"Prilično su prljavi u defanzivi, u Top šest fazi takmičenja prosečno su primali oko 72 poena. Svi smatraju da je Turov favorit ali na poslednjem treningu nam se povredio kapiten ekipe pa će preskočiti prve dve utakmice. Ipak, uz punu dvoranu nadamo se ulasku u finale. To će  biti jedan od  najvećih uspeha kluba".

U drugom polufinalu sastaju se Zelena Gora I Kozalin.
"Kozalin je izbacio Trefel i napravio veliko iznenađenje. Druga polufinalna serija kreće u nedelju i favorit  je Zelena Gora. Nama je svejedno ko će proći u drugom polufinalu. Fokusirani smo na naše mečeve I nadamo se istorijskom uspehu, zašto ne i tituli jer  smo u fazi Top 6 imali skor 8:2, što je uspelo Prokomu u najboljim danima", konstatovao je nekadašnji kapiten Univerzitetske selekcije Srbije Đorđe Mićić.


tagovi

KK TurovPoljska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara