Filip Petrušev
Filip Petrušev

Sprema li se nešto veliko na Kališu? Drčelić i Petrušev na sastanku

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.07.24. | 18:51

Društvene mreže se već usijale zbog potencijalnog povratka Petruševa u Crvenu zvezdu

Filip Petrušev ponovo u dresu Crvene zvezde? Vrlo moguće. Nije nikakva tajna da na Malom Kalemegdanu žele ponovo da vide reprezentativca Srbije u svojim redovima, a da nisu u pitanju samo dimni signali vidi se i po sastanku predsednika Upravnog odbora Crvene zvezde Željka Drčelića sa Petruševim u Kraun Plazi.

Čak su se pojavili video klipovi na kojem se vidi da Drčelić i Petrušev razgovaraju u lobiju pomenutog hotela.

Izabrane vesti

Ipak, prelazak Petruševa iz Olimpijakosa u Crvenu zvezdu neće biti lak iz prostog razloga jer je Petrušev i dalje zvanično igrač Olimpijakosa gde ima ugovor za narednu sezonu. Čak je Petrušev i za Mozzart Sport istakao da očekuje da će ostati na Pireju, ali nije ni zatvorio vrata potencijalnim promenama.

"Najverovatnije ostajem u Olimpijakosu, imamo ugovor i sve... Dobro, danas se nikada ne zna. Igrači koji imaju ugovor odlaze, beže... Tako da, videćemo. Uvek može nešto da se desi, ali ne bi trebalo" , rekao je bio Petrušev za Mozzart Sport.

Sada je sve na Olimpijakosu. Da li će zadržati Srbina ili će ugovor biti raskinut...


Podsetimo da je Crvena zvezda već dovela jednog igrača na poziciji krilnog centra - Majka Dauma. Međutim isto tako nije tajna da Zvezda želi da dovede još jednog igrača na toj poziciji koji bi bio primarna opcija kod trenera Janisa Sferopulosa posebno posle odlaska Treja Tompkinsa, a to bi mogao da bude baš Petrušev koji se trenutno sprema sa selekcijom Srbije za Olimpijske igre u Parizu.

Crvena zvezda je do sada dovela nekoliko vrlo kvalitetnih pojačanja. Pre svega je vratila Nikolu Kalinića, potom dovela Uroša Plavšića, Ajzeu Kenana i Kodija Milera Mekintajera, kao i već pomenutog Duma. Ugovori su produženi sa Jagom Dos Santosom, Brankom Lazićem i Milošom Teodosićem.


tagovi

Filip PetruševKK Crvena zvezdaŽeljko Drčelić

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara