Komentari na vest

Spanulis: Obradović je genije, vidim Partizan na F4

M

MiskoR

pre 22 minute

Na F4 kup Radivoja Koraca ili ABA lige nisi se lepo izrazio?! Mozzart objavi ovo
m

merllin_pfc

pre oko 4 sata

Mislim da ce sljedeca sezona I ona poslije biti pun pogodak. Ovo sto se sino vidijelo je vise nego dobro za tim koji igra 3 zvanicnu utakmicu a nikada prije nisu igrali zajedno. Jednu cinjenicu nebi trebali da zaboravimo. Po meni dva igraca od kojih ocekujem najvise fakticki nisu ni igrala. Wasington I Mike. Zasto ocekujem ? Wasington ono sto je odigrao I pogodio kao da je na trending. Ima taj ulaz koji je mnog cvrsci nego kod drugih bekova. Opasan scorer. Zeljko ce vec utegnuti odbranu ( Mada nije toliko bitna ) I focus. Mike bi mogao da rasiri tu odbranu sutem sa distance a nasu odbranu bi mogao da popravi jos bolje. Moze da brand ili preuzma od 1 do 5 a cini mi se da ima I masu I snagu. Pocetak je sezone I tesko je bilo sta zakljuciti za bilo koji tim. Sto se vidi I po rezultatima.
G

Gost 314

pre oko 4 sata

Ostoja platio Spanulisa
N

Normalno

pre oko 5 sati

Svi hvale Partizan,cela Evropa i Evroliga odaje priznanje Partizanu i navijacima, samo ovi iz Železnika kukaju i šalju pisamca Aba ligi na svakih 2 sata, traze da se kazni Obradović na utakmici na kojoj nisu ucestvovali, mislim klasicno nemoc i histerija na najboljeg trenera Evrolige i Evrope.
H

Haha

pre oko 5 sati

Svaka vam cast samo nastavite ovako.
Z

Zelen

pre oko 4 sata

Dobro mozda i sve stima sto govoris ali koji famozni zeleznik ti se prividja ili namerno podmuklo siris mrznju strasno kakvi ste vi bolesnici vas 20% nase pustinje da su pune Laza i Toponica jer je to bolest praznog mozga za koga nema leka, i posle neko govori neku saradnju sa pripadnicima prave Laktaske sekte ti nikada pogotovo dok se ne spomene Mali Kalemegdan a ovako samo vas metlati i gaziti na svakom koraku pa da smo i iz Tunguzije,,,,,,
N

Normalno

pre oko 4 sata

Tradicija je tradicija, Partizan je Partizan, jednostavno najveći brend Evrolige i Evrope, i mi vam zelimo da manje budete ljubomorni na KK PARTIZAN,ipak je Partizan u kosarci bio, bice i ostaće velesila.
G

Grobarcina

pre oko 5 sati

Pa naravno, cigani su ljubomorni pa kao sinocni poraz slave a zive u strahu da ne napravimo dobar rezultat opet u Evroligi, pa zasto bre niko ne pise o zvezdi ajde recite mi zbog cega ih niko ne hvali ? Ova ekipa ce da izgubi i od Reala nema veze ali zato posle idu pobede treba im veoma malo uprkos svemu opet bolje izgledamo od zvezde i ako imamo novu ekipu,docice sve na svoje mesto !
@

@odgovor

pre oko 5 sati

Razlika je sto vas sponzor prenosi svaku mogucu vest, njihovi novimari postavljaju pitanja u vezi sa Partizanom. I naravno se prica o Zeljku, covek je najvece ime u kosarci van NBA.
T

Tata Martino

pre oko 5 sati

Loži babu da ti štrika najke! Oni bi trebalo da budu prezadovoljni plasmanom u Plej In, o F4 nema ni govora!