Komentari na vest

Španci tvrde: Nikola Kalinić i Crvena zvezda pregovaraju

G

Gostina

pre oko 1 mesec

Koliko sam citao ranije,Odzelej je jedan od pikova Zvezde a ne Barse?! Ali ajd,bice dugo leto,predugo.
Y

Yika

pre oko 1 mesec

Boli covkinsa uvo za crvenu zvezdu, kao i ostoju za partizan,njima je vazan profit i njihov ego. Covek lepo reko da fmpeu niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.
L

Luja

pre oko 1 mesec

Prvo se rešiti sujetne štetočine Čovića. Potom sve ostalo.
O

Ok

pre oko 1 mesec

Cekaj da vas prvo nakantamo u ABA ligi pa onda predlazite vase zelje.
K

Kraljević Marko

pre oko 1 mesec

Zvezda, srećom, nije Čović kao što ni ti nisi Zvezdin navijač već Čovićem.
n

niko igokei....

pre oko 1 mesec

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno pegla u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!
Y

Yika

pre oko 1 mesec

Brate 15 godina niste bili ni na mapi, Dule vas ugasio i ti pricas o necemu
М

Могу

pre oko 1 mesec

да причају шта хоће...матор,овакав,онакав,кад виде Калину,гаће им саме спадају...мислим да гробље,наравно. Шампионе,дођи кући!
g

gaga70

pre oko 1 mesec

Mene bi MNOGO vise cudovalo da Zvezda ne pregovaraju sa Kalinicom nego da kako tvrd pregovaraju. 99,9% on ce da dode sledecu sezonu i zavrsi karijeru u Zvezdi.
G

Gubimo od Efesa

pre oko 1 mesec

KALINA,GUDURA,NIBO IZ MAKABIJA...ITD TO SU PRAVA POJACANJA ZA SL.SEZONU!👍
o

ovi likovi

pre oko 1 mesec

Po 15 puta idu i vracaju se u zvezdu haha strasno strasno
k

kk.Decenija

pre oko 1 mesec

@ovi U pravu si,po 15 puta se vracaju u Zvezdu i po 15 puta taslace igokeu koja titule i EL videla nije cak 13 punih godina u poslednjoj deceniji!
J

Jhggb

pre oko 1 mesec

Ovaj lik osvojio više no svi iz Kamerunja...Uostalom, od oktobra novo tamburanje.
a

anelej110

pre oko 1 mesec

dzabe ako se on vrati ako pored njega vedete ekioe opet budu lazarevic i ilic
d

dogodine tim

pre oko 1 mesec

Topić - Nedović - Kalinić - Davidovac - Plavšić - Teodosić - Đurišić - Hanga - Mitrović - Bolomboy- Yago, Lazić + 2/3 i 4/3 ozbiljnog kvaliteta, koji bi pravili razliku ( npr. Gudurić/Cordinier i Webb III/Olinde)
E

Ezaiki Badu Zaki

pre oko 1 mesec

Topić - ide na draft, možda i u NBA. Nedović - najgori odnos cene i kvaliteta; nigde ga nema kad je najvažnije. Davidovac - bivši košarkaš, može da igra na svim pozicijama od 1 do 4 podjednako loše. Plavšić - nema kvalitet za EL. Jago - svaka čast na želji i zalaganju, ali nije nivo za EL. Iz ovog krš tima zaslužuju da ostanu: Teodosić, kao 3. plej i mentor Topiću (ako uopšte ostane u Zvezdi); Mitrović i Bolomboj. Za Tompkinsa treba još videti šta i koliko može posle povrede. Ako uopšte imamo nameru da napravimo bolji rezultat u EL (najmanje Top 10), neophodna nam je skoro cela prva petorka: prvi plej, glavni bek šuter, prva trojka i četvorka i rezervna petica.
K

Kraljević Marko

pre oko 1 mesec

@Ezaiki Badu Zaki , kakav crni Mitrović. Čovek je tragičan EL okvirima.
Љ

Љубиша

pre oko 1 mesec

И наравно Џеј.
@

@Ezaki

pre oko 1 mesec

A da ti naucniku umesto pomenutih igraca zamenis sebe. Meni je izuzetno drago sto sam od Covica cuo da ce osnova tima u narednoj sezoni biti domaci igraci. Batalite gaster tim. Ja kao Srbin nemam interesovanje da gledam Zvezdu sa vecinom stranaca. Bravo za povratak Kaline. Ocekujem i povratak Dobrica. Od sadasnjih stranaca Bolomboj, Hanga i Jago. Plavsic, Djurisic da. Dobra vest je dogovor da trener ostaje naredne sezone. To znaci da klub ima ambicije za dobru kosarku. Sramota je pljuvanje po Davidovcu. Momak koji zna mnogo kosarke.
E

Ezaiki Badu Zaki

pre oko 1 mesec

Baš super. Ako nam se vrate Kalina od 33 leta i Jović, sa pune 34 godine, imaćemo opet lepu ekipu veterana za EL, ABA sa dva tima i četiri utakmice više, KRK i KLS. Tu su još Teo -37, Lazić - 35 i Luka - 31. Samo da nam ostanu i Hanga, sa 34 godine i Nemanja Hodajuća Povreda Nedović. Da znamo bar da se ni ove sezone ne palimo na Top 8/Top 10.
A

ABCDE

pre oko 1 mesec

Posle igraci povredjeni i kuknjava u prelomnim trenucima sezone. Pa kako kako,sta ocekivati od ovih matoraca!? Oni su sjajni,ali nisu za ovako naporne utakmice u sezoni....
@

@ezaiki

pre oko 1 mesec

...da u tenisu ne postoji rang lista, na kojoj je i dalje prvi sa 37 godina, vecina ovde bi pricala kako mu je vreme za penziju bilo jos pre 5 godina. a on bas u to vreme igrao najbolji tenis u zivotu. mislim da ne treba da pisem o kome se radi.
a

ajaha

pre oko 1 mesec

neka se spreme trans velegrada...
O

Ononbibibyv

pre oko 1 mesec

Crno bele trans...Od oktobra tamburanje...Again...
D

Duh koji lebdi

pre oko 1 mesec

Bravo samo sipaj, projekat ne sme da stane
q

qqzqq

pre oko 1 mesec

mi projekat od 15 milke a vi ugnjetavani sa 20?
0

0999d

pre oko 1 mesec

DOLAZE I ODZELEJ I KALINIC.
Z

Zaboravio si

pre oko 1 mesec

Ljubise ti tvoga?
j

jadnaKosarka

pre oko 1 mesec

Sezone u punom jeku,jos dva meseca finisa,odluka,a vec se sele igraci.prave neki timovi. Rekoh i prosle i ranijih godina to. Sve manje o kosarci samoj se pise i igri,a vise o dolascima,odlascima igraca. Finale Aba lige dan samo posle pisalo se o tome,a vec drugi dan i naredni ko dolazi,ko odlazi. Ili izgleda svi imaju korist od trasfera,uzimaju kintu.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Komšije uz njega da vratite i Dobrica i to je to.
P

PaGost

pre oko 1 mesec

Kreće polako svakodnevna igra nagađanja i licitacija pa sve tako do septembra. Kakvi su se igrači prošle godine dovodili u vezu sa večitima, pa na kraju cvrc, i jedni i drugi - tanka svirka. Dok se u septembru ne vide timovi crno na belo (da ne zamerite na izrazu), ništa ne verujem.
D

Djape45||

pre oko 1 mesec

Idemooo Kalinaaaa!
P

Panaaaa

pre oko 1 mesec

Pa zar Odželej nije dogovoren,da dodje u Zvezdu,to su svi mediji napisali kao gotova stvar,otkud sad da hoće u Barsu!
1

1980

pre oko 1 mesec

To ti je pisala neka bud..a ovde. Verovatno ista koja tvrdila da se Alimpijević vraća kod nas. Nemoj da uzimaš za ozbiljno takve stvari.
Д

Драгољуб Ацковић

pre oko 1 mesec

кам бек ту хоум...
a

asas33

pre oko 1 mesec

Do sada nijedan komentar grobara. Pogledajte bilo koju vest o Partizanu. Ko ce vise da pljune, avioni, kamioni, budzet, nevaljali ZOC itd, itd. Kalinicu zalim povratak z Zvezdu, i da ostanu Nedovic i Teodosic. Ako moze i Topic to bi bio pun pogodak.
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Odzelej nije dogovoren, Zvezda jeste zainteresovana, ali Barsa mu je prva zelja, a prva zelja Zvezde je Kalinic, i to niko ne krije. Klub ce pokusati da vrati Dobrica i Gudurica, ali male su sanse, pre svega jer Fener ne zeli da ga pusti ni za obestecenje. Plavsic je blizu, a ako Topic ne ode u NBA, on ce biti prvi plej, drugi se nece traziti uz Yaga i Tea. Pare ce se dati za igraca na poziciji 2, poziciji 4 i 5.
Х

Х Х

pre oko 1 mesec

Топић, Теодосић, Јаго, Недовић, Лазић, Ханга, Калинић, Томпкинс (ако се покаже добро) , Митровић, Боломбој. Можда се Симоновић након позајмице буде привикао на Европу опет, па би уз Плавшића и он био појачање на овај тим. Под обавезно довести неког "убицу" на 2 и 4.
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Pitanje je sta ce biti sa Rokasom, ali cini mi se da verovatno ide. One koje necemo da gledamo sledece sezone su Smart, Gilespi, Tobi, Lazarevic i Ilic. 1: Topic?, Yago, Teo 2: pojacanje, Nedovic 2/3: Hanga 3: Dobric ili neko drugo pojacanje, Lazic 3/4: Kalinic, Davidovac 4/5 : Mitrovic, Bolomboj 5: pojacanje, ja bi voleo Dejvis, Plavsic. Ne bi vracao Dobrica, vec bi velike pare dao na pojacanja na 2 i 3, i jedan od te dvojice mora da bude glavni napadac.
A

ABCD

pre oko 1 mesec

Kako to mislis ako Topic ne ode u NBA?! Ako bude (a bice) medju prvih pet pikova,ide sigurnu po automatizmu! Kakva Zvezda...Topici da su hteli odigrao bi jos koju utakmicu u crvenom dresu. Nije,zato sto ih interesuje samo kinta iz NBA. Zavrsio je sa Zvezdom jos pocetkom januara.
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Cekaj prvo da bude u prvih 5. Po meni je i bolje da ode, Zvezda ce uzeti za kosarku lepe pare, a ako ga jos uzme neka ekipa gde ce da igra i napreduje kako treba, ja bi bio jako zadovoljan. Da ga uzme San Antonio da igra pik sa Venbanjamom, milina.
м

мики мићо

pre oko 1 mesec

Вратити Џордана Лојда и Колинса
K

Ko je

pre oko 1 mesec

Kolins???
I

Ihhuhu

pre oko 1 mesec

Jel Džoan Kolins iz Dinastije?
G

Gost007

pre oko 1 mesec

Kad bi jos vratili Gudurica,Jovica uz pomenute bi se mozda konacno otarasili Lazica,Lazarevica pa i Ilica,Tobija
L

Looccc

pre oko 1 mesec

Ne moze Lazic da ide jer je kum Covicevom sinu, a ne moze da igra i prima pare nigde kao u Zvezdi. Srbija je zemlja nepotizma, to je svima poznato. Bice u Zvezdi dok bude hteo.
@

@locccc

pre oko 1 mesec

Da si ti ziv i zdrav taj Lazic je igracina kakvu parizai nije a i nece nikad imati. Vise od deset godina kljuca u glavu komsiju. Ponosni kapiten najboljeg kluba na ovim prostorima iako bi neki drugi nicim izazvani da se tu sami postave.
B

Back to home

pre oko 1 mesec

Vrati se svojoj kući Kalina Brate Cigane !
1

1980

pre oko 1 mesec

I prošli put kad nije imao gde vratio se na 1 sezonu i opet zapalio.
@

@1980

pre oko 1 mesec

...jeste, kalinic nema gde. igrac sa najvecom minutazom u barsi. dobar vic.
З

ЗИКИ

pre oko 1 mesec

зВЕЗДИ ТРЕБА ПЛЕЈ ШУТЕР И ЦЕНТАР.НА ТЕ ДВИЈЕ ПОЗИЦИЈЕ ТРЕБАЈУ ВРХ ИГРАЧИ.НИКАКО ДОВОДИТИ НЕКЕ ИГРАЧЕ КОЈИ ВУКУ ПОВРЕДЕ
K

Krme

pre oko 1 mesec

Eto, vi hoćete pleja šutera, ovi moji hoće pleja razigravača...teško je ugoditi stručnjacima sa obe strane. Ludilo.
r

reb8888

pre oko 1 mesec

...bedak ako je tacno, nadao sam se da ce semi i kalina biti zajedno u zvezdi sledece sezone. to bi uz bolomboja definitivno bila najava dobrog tima...
M

Milos RS

pre oko 1 mesec

Potpisao Bolomboj, ako dolazi i Kalinic, to znaci da Zvezda definitovno igra evroligu i sledece godine, bez obzira sta ce biti u aba ligi.
p

pooo

pre oko 1 mesec

ODZELEJ je vec dogovorio SARADNJU sa Zvezdom
N

Nishlija

pre oko 1 mesec

Ako jeste onda odlicno...Covek igra u zivotnoj formi drugi deo Evrolige. Dobar suter, jak kao bik...treba zvezdi jedan takav. Ako je tacna ta vest i ako dolazi Kalinic to znaci da Rokas odlazi.
Š

Šiljokuran

pre oko 1 mesec

Nema nista od njega, ode u Barsu na zalost...
Z

Zvizzzda

pre oko 1 mesec

Koji bre Rokas, kamo srece da ga nismo ni dovodili. Jedini Litvanac koji je u stanju da sutira trojke 10-0. Muka mi je od njega, nikakav igrac. Poveze dve dobre utakmice, pa ga nema narednih 10. Samo neka ide.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Dobrodošao, idemo i po Gudurića.
J

Junker

pre oko 1 mesec

To, Guduric i Nedovic pa da se dogovaraju ce da use*e neizvesnu zavrsnicu.
P

Polivalente

pre oko 1 mesec

Mislim da je negde bila priča da ima važeći ugovor i za sledeću sezonu i da ga Fener ne pušta.
N

NisamGost

pre oko 1 mesec

Kalina,Gudura,Jović S,Dobrić. Taman Teo i Jovic da igraju po 15 minuta,obojica ce se manje trositi (samim tim veca sansa da izbegnu povrede),a igra nece trpeti jer u svakom trenutku imamo pravog organizatora igre.
r

rea

pre oko 1 mesec

@NisamGost, valjalo bi ona vratiti i Rakočevića, te videti i sa Miličićem da li bi odigrao još koju sezonu.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

@rea. I sa Rakočevićem, i sa Miličićem, bi osvojili sve trofeje.
r

rea

pre oko 1 mesec

@Don Vito Corleone', prepotentnost i vera su sudije je Čovića i dovela do konstantnog B4 u EL. Da je više pažnje posvećivano pametnoj gradnji tima i pravoj taktici, a ne načinu kako naštetiti drugima u regionu, možda bi se 2-3 puta i dokopali barem TOP8 u ovih 10, 11 EL sezona.