Marina Maljković: Ne idemo u Tokio da samo učestvujemo

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.02.20. | 21:19

„Ovo je velika stvar za našu zemlju“, poručila Maljkovićeva plasmana na OI

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je da je očekivala tešku utakmicu protiv Mozambika, ali da je njena ekipa napravila veliku stvar još jednim plasmanom na OI u Tokiju
„Čestitam Mozambiku, bilo je teško igrati protiv njih. Sigurna sam da ljudi koji prate košarku jesu očekivali tešku utakmicu i protiv Nigerije. Jedina bitna stvar u našim glavama sada su Olimpijske igre, ovo je velika stvar za našu malu zemlju Srbiju“, rekla je Maljkovićeva.

Košarkašice Srbije pobedile su selekciju Mozambika sa 76:48 u poslednjem kolu kvalifikacionog turnira u Beogradu i plasirale se na Olimpijske igre u Tokiju.
„Mi smo uvek gladne pobede, idemo na Olimpijske igre, pokazale smo u Riju koliko vredimo. Da budem iskrena, ovo je velika stvar za našu zemlju, biti dva puta na Olimpijskim igrama, veoma smo srećne zbog svega. Bilo je mnogo teških stvari, komplikovano je za objasniti, tokom svih godina i novih generacija u srpskoj košarci, sve što možete da zamislite... Zaslužile smo ovo“.

Izabrane vesti

Ona je zahvalila Košarkaškom savezu Srbije na organizaciji turnira u Beogradu i dodala da će već u ponedeljak razgovarati sa svojim saradnicima o planovima za Olimpijske igre.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara