Šon Kilpatrik
Šon Kilpatrik

Šon Kilpatrik se preko Tvitera nudi Partizanu

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.11.19. | 20:49

Pominje se još od leta...

Džejms Bel je trebalo da bude pazl koji nedostaje, ali kako nije prošao lekarske preglede Partizan je morao da nastavi potragu za bekom koji garantuje koševe. Koliko je daleko odmakao u potrazi nije nam poznato, ali Šon Kilpatrik je spreman!

Šalu na stranu, nekadašnji igrač NBA ligaša kakvi su Minesota, Denver, Bruklin, Milvoki, LA Klipers i Čikago na Tviteru se javno ponudio crno-belima nakon što su navijači samo pokušali da ga namame sa već tradicionalnim “Come to Partizan“ (Dođi u Partizan, engl).

Izabrane vesti

Istini za volju, sličan odgovor je Kilpatrik imao i na vapaje navijača Panatinaikosa u kojem je i imao poslednji angažman.
Voleo bih, videćemo“, napisao je na apel iz Atine.

A što se tiče poziva jednog Partizanovog navijača nešto konkretnije...
Voljan sam da se to ostvari“, odgovorio je Kilpatrik.

Ostaje nam da vidimo šta o svemu misle u Partizanu. Kvalitet ima, to nije nimalo sporno, pa baš zato zbunjuje to što je već novembar, a 29-godišnji bek nema klub. Tek da podsetimo, u sezoni 2017/2018 je  tokom kratkotrajnog boravka u Čikagu – odigrao je svega devet utakmica - u proseku ubacivao 15,4 poena po meču. U sezoni 2016/2017, njegovoj najboljoj u NBA ligi, odigrao je čak 70 utakmica za Bruklin i u proseku ubacivao 13,1 poen uz četiri skoka i 2,2 asistencije po meču.

Dakle, kvalitet nije sporan. Za ostalo ne možemo da garantujemo.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara