Komentari na vest

Šok iz Minesote: Vulvsi trejdovali Taunsa

H

HakeemTheDream

pre oko 2 sata

Šteta što su Niksi trejdovali Divićenca, razbili su kvartet Vilanove (on, Bridžis, Branson i Hart), a uz to Divićenco im je bio najbolji šuter za 3.
G

GM Ask You

pre oko 2 sata

Ok, šta god mi ovde napisali ili bilo gde drugo, neko će reći ,, Znaju ovi što su uradili ovo, zašto su to uradili i sigurno imaju dobar razlog " GM Minesote, koji je trejdovao KE Taunsa , godinama je uklapao, sklapao ekipicu i bukvalno su od DNA lige došli do borbe za titulu. Možda će ovim tim i postati bolji, ali momak je ikona nove Minesote. Ono što su imali u Garnetu, i ako je Tauns još uvek miljama bio daleko iza KG_a. NewYork dobio odlično pojačanje, verovatno ni sami nisu svesni koliko bitno za neke naredne godine, ali opet se može ispostaviti da Di Vićenco kroz odbranu i one njegove trojke , pa i Rendl zapravo unaprede igru Vukova. Sve imam utisak, da je ovo ,, čišćenje terena " za Antony Edwardsa, tj. da se tom momku gurne još više lopta u ruke i da čovek postane i zvanično APSOLUTNI ŠEF NA TERENU a i van njega, jer dok je bio tu Tauns, to nije bilo moguće.
R

Rh3

pre oko 2 sata

Kakav potez Niksa burazeri.Minesota se opet pokazuje kao klub koji nema pojma kako da upakuje sve sto ima.Bili su odlicni ove godine.Dobijaju Rendela samo da bi Edvards dobio vise prostora koji vec ima. Niksi opet pocinju iz pocetka po ko zna koji put..
n

ndndn

pre oko 3 sata

minseota ih je opljackala dobili rendla koji jeste ponekad sebican i ima problema sa povredama ali on je na prosjeku 20 poena i 10 skokova kroz karijeru malo bolje brojke ima tauns a cijela ekipa je igrala za njega.Divicenco je bas ononsto je trebalo Minesoti konstantan plej of suter u visokim procentima,to je ono sto nisu imali,sad Konli moze da se posveti samo organizaciji igre.Ono sto ocekujem sledece je trejd Gobera jer Naz Rid je bolji i mladji centar od pritke iz Francuske.Sto se Njujorka tice ovaj trejd mi nije najasniji jer Tauns ne voli da igra centra,nikad nije ni bio to,a uzimati minute anuonobiju na cetvorci mi je onako bzv,a realno povrijedjeni su im centri Hartenstajn i Robinson,vidjecemo
P

PjerLV

pre oko 2 sata

Hartenstein je potpisao za OKC jos prije mjesec dana. Dobar trejd za obe ekipe, Minnesota je imala previse centara, falio I'm je PF sto Towns nije.
g

gost777

pre oko 2 sata

Hartenstein prijatelju presao u OKC