Džejlin Smit (©MN Press)
Džejlin Smit (©MN Press)

Smitov oproštaj: Partizan je bio neverovatno iskustvo

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.07.24. | 18:00

"Hvala svima koji su učinili da moj boravak u Beogradu bude fantastičan. Nadam se da ćemo u budućnosti biti zajedno neko duže vreme"

Imao je Džejlin Smit najiskreniju želju da i naredne sezone nosi dres Partizana, međutim klupski planovi su bili nešto drugačiji tako da je američki bek posle samo šest meseci završio svoju epizodu u crno-belom i zvanično karijeur nastavio u Bahčešehiru.

Ipak, i pored kratkog perioda provedenog u Beogradu i u radu sa najtrofejnijim evropskim trenerom, Željkom Obradovićem, momak iz Teksasa sa sobom nosi samo najlepše emocije i uspomene.

Izabrane vesti

"Hvala ti Partizane na prilici. Proteklih šest meseci su bili pravi rolerkoster, ali sve u svemu neverovatno iskustvo. Hvala mojim saigračima, trenerima i ostalom osoblju što su učinili da moj boravak u Beogradu bude fantastičan. Nadam se da ćemo u budućnosti biti zajedno neko duže vreme, ali zasada svima u Partizanu želim samo da kažem hvala", napisao je Smit u emotivnom oproštaju.

Smit je došao u ekipu iz Humske u drugom delu sezone posle kratkog perioda u Virtusu, a nakon nešto slabijeg početka i neigranja, u samom finišu sezone je uspeo da postane jedan od najboljih i najvažnijih igrača u timu zbog čega se pominjala mogućnost da produži saradnju sa klubom.

Ipak, posle kraćih pregovora, klub je odlučio da ode u drugom smeru, a Smit svoju epizodu u Partizanu završava sa prosekom od 6,7 poena i 1,3 asistencije u Evroligi i 7,6 poena i 2,3 dodavanja u ABA ligi.


tagovi

Džejlin SmitKK PartizanBahčešehir

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara