Slučaj Lovernj: Zglob, dekoncentracija, zaboravljene akcije...

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.01.20. | 08:30

Žurnal piše o stanju trenutne želje Partizana

Partizan cilja dovođenje Žofrija Lovernja. Iako je Džamel Meklin bio na pragu potpisa, otvorila se šansa za dolazak Francuza, a u Upravi Partizana nisu želeli da ta šansa prođe tek tako. I krenuli su u akciju.

Lovernj je na izlaznim vratima Fenerbahčea. A zašto je to tako? U pozadini su neke stvari koje nemaju previše veze sa sportom. O tome piše Sportski žurnal.
"Кolege iz turskih Vesti otkrile su nam da pozadina verovatnog razlaza Fenerbahčea i Lovernja nije samo u zglobu sa kojim muku muči cele sezone, zbog čega je i propustio nekoliko evroligaških utakmica. Najveći problem čak nije ni Lovernjov nesportski život i noćni izlasci o kojima su informisane sve strukture kluba. I to bi mu se progledalo kroz prste da nije potpuno dekoncentrisan na terenu. Previše često mu se dešava da na utakmicama zaboravi akcije. Poslednji put je umalo došlo do većeg incidenta unutar ekipe, kad mu je Slukas na utakmici zbog toga prigovorio. Umesto da prihvati kritiku Lovernj je čak pokušao da se fizički obračuna", ističe Žurnal.

Izabrane vesti

Zbog svega navedenog Obradović je doneo odluku da Lovernj više ne trenira sa ekipom, već individualno.

Sve ovo može da ima veliku važnost, ali i ne mora. Pitanje je kako bi se Lovernj ponašao u Partizanu, čije je "dete" i čiji grb ima istetoviran na ruci. Ljubav prema crno-beloj boji nikada nije bila upitna.

Možda bi se ozbiljnije posvetio treninzima nego što je to slučaj u Feneru. Inače, kako piše Eurohups, plata Lovernja u Feneru je 2.000.000 dolara, što je oko 1.800.000 evra. Šansa da se dovede takav igrač u ovakvom trenutku nije baš svakidašnja. Videćemo i kako bi Partizan rešio pitanje ovako velikog ugovora Lovernja.

Čekajući rasplet situacije...

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara