Komentari na vest

Sferopulos: Zvezda i Partizan zaslužuju zatvorene ugovore sa Evroligom

S

Skupljastruja

pre 9 meseci

Nolan Smit je unistio jdnu instalaciju i cudi me da grobari nisu podneli krivinu prijavu protiv njega. Deset godina patnje im naneo ali ih vucko reinkarnirao. Ali i njega veceras stize karma.
z

zamrzivac

pre 9 meseci

a da ga mozda ne stize karma sto vam je sve sekcije neke povadio iz zamrzivaca a neke iz jame, pre mislim da je zbog toga nego zbog KKP
R

Realno nema od toga nista

pre 9 meseci

veoma bi bilo lepo da oba kluba dobiju licence za EL, e sad ne dele se licence na osnovu uspeha kluba ili tradicije nego na finansijsku stabilnost to je najbitnija cinjenica e sad koji od ova dva kluba ima stabilne finasije nema ni jedan, Partizan je malo dalje otisao od Zvezde na tom polju ali i dalje ne dovoljno, a Zvezda direktno zavisi od milostinje drzave zato ne brabonjajte o licencama nema od toga nista....
Z

ZadnjiCas

pre 9 meseci

Samo prvaci drzava zasluzuju da igraju el,ostali kao nekada da igraju kvalifikacije mislim na drugoplasirane i treceplasirane i da svake godine zadnje dve ekipe nemaju pravo daigraju el,se ponavljam,ako nisu prvaci svoje zemlje. I najbolji iz evrokupa ili finalisti da udju direktno. Onda ce sve imati tezinu i nacionalne lige dobice tek na ugledu. Inace sve je papazjanija.
G

Gostić

pre 9 meseci

Partizan svakako, ali po čemu Zvezda zaslužuje?! Zato što je svake godine G17+
K

Karma-0pet

pre 9 meseci

Ti si juce poceo da pratis kosarku kao i tvoj klub sto poceo kosarku da igra 30 godina posle zvezde. F8 smo igrali jos 2017te sa 9 domacih i 3 stranca samo i bez pompe bilo. Prethodne godine bili smo 9ti a nikad nismo bili ni 15 ni 17ti. Do pre dve godine bilo je 16 kluba samo. VI GROBARI STE TESKE PALJEVINE I NAJVECI LAZOVI NA SVETU. STATISTIKA VAM CAK NISTA NE ZNACI.
P

PRAVA ISTINA

pre 9 meseci

Ok po tvome onda Partizan ne zazluzuje nikako! Mnogo ste jadni...
K

Kazablanka

pre 9 meseci

Evroliga treba da menja format i da nikome ucesce nije unapred garantovano, pa ni Partizanu i Zvezdi. Asvel je najbolji primer. Najjaca takmicenja treba da igraju oni timovi koji to zasluze kroz svoja prvenstva. Isto vazi i za Superligu u fudbalu, to nema veze sa sportom.
i

istorija

pre 9 meseci

druze davno je zavrsen20 vek i takav sistem, novac vrti gde burgija nece a posto mi pripadamo Evropi ili zapadu sve se svodi na novac....takav sistem ni raspala FIBA ne prmenjuje a bogami mislim da ni u jednom sportu tako ne funkcionise...
V

Voip

pre 9 meseci

Da li je moguce da nekome smeta ovakva izjava. Naravno da Zvezda i Partizan zasluzuju zatvorene ugovore sa EL, sta je tu sporno? Ne treba Mega da bude taj klub koji razvija nase talente nego upravo Zvezda i Partizan. Pare koje imaju za budzet da se daju nasim igracima a ne strancima. Stranci samo da budu dopuna kvaliteta.
N

Noleeeeeeee

pre 9 meseci

Prije cu dati milion Naneliju nego Nedovicu ili ostalima domacim igracima koji misle da su bolji od svih.
@

@Noleee

pre 9 meseci

Sta li tek za porodicu imas da kazes 😂
@

@vopp

pre 9 meseci

Druze dta kazes video si u seriji.Pa i ja mogu da napravim seriju dobro da nisi video na Wikipedia.Istina je malo drugacija imas sve o 100 godina kosarke na ovim prostorima I gle tu nema Covica,Andjusa ako su to legende na koje mislis
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Neka mi neko navede samo jedan razlog zašto klub koji je osnovan 2011 i koji nema istoriju, nema navijače i koji svake godine zauzima poslednje 3 pozicije zaslužuje da igra Evroligu.
V

Vopp

pre 9 meseci

Istoriju vecu od vas ima,niste znali sta je kosarka do 80-ih,titulu cekali 30 godina,trebali drugu ligu da igrate,Zvezda trofejnica bila 60 godina. Vasa istorija pocinje tek od 90-ih,legende nemate pre 80-ih,dok Zvezda ima legende od pocetka istorije do dana danasnjeg,inace u seriji "Bicemo Prvaci Sveta" pokazano je koje doneo kosarku u Beograd i Srbiju,a to je Zvezda!
G

Gostina

pre 9 meseci

Ali kako mislite da vam se sve ovo desava jer ste kao neka institucija itd. Doslo je do toga da imate sudjenje za vas na svakoj utakmici ali zivite u svetu da je to zbog kluba. Osvesti se, to je zbog Obradovica, on ima ime u Evropi i sve zbog njega dobijate, budi srecan svakog dana sto je tu, jer kad ne bude, vracate se na derbi sa Sutjeskom.
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Ćuti bre bruko. Dok tvoj klub nije postojao Zvezda je imala 12 titula, 5 kupova, osvojeni Evropski Kup kupova, polufinale EL. Baš tih godina kada ste ispali iz Jugoslovenske lige. Tvoj klub drži apsolutni i neoborivi Svetski i Ginisov rekord, 31 godinu bez titule.
K

Kraljević Marko

pre 9 meseci

Neka mi neko navede zašto bi klub kome je kupljen EC posle 7.mesta u ABA ligi a potom ponovo kupljena divlja karta za EL iako je Radonjić dva puta te godine isprašio najboljeg trenera univerzuma imao mesto u EL.
N

Niko123

pre 9 meseci

Kraljević Marko Pa svi ste kupili mesta od Cibone i Igokee i kada je bilo prekinuto zbog korone.Vi ste ove godine platili učešće.Zasto bi vi ucestvovali u euroligi?
Z

Za Niko

pre 9 meseci

To sto lazes,ne znaci da ce laz postati istina.Nista mi nismo kupili,postoje pravila,ako prvi ne moze,drugi ide na njegovo mesto.
R

Rita Faltoyano

pre 9 meseci

Glupi ste i dosadni sa tim više.
N

NR

pre 9 meseci

Zvezda ne. Nema kvalitet.
J

Ja sam gost

pre 9 meseci

Ali čime zvezda zaslužuje ? Predsednik im leva ruka desni dzep i nema veze sa košarkom , raspadaju se po svim šavovima, kako organizacijski , tako i igrački

Искрено речено

pre 9 meseci

за 11година сте.освојили један трофеј а и то знамо сви како (судије) 😂
J

Ja sam gost

pre 9 meseci

Pa druze jedan trofej kad vodja nije dao. Oterao vujosevica i sistemski nas gasio. A tvoja trula zvezda je uvek trula bila i ostaće. Al došao zeljko Bog, jači i od vodje
K

Kupljena EL

pre 9 meseci

Da nije bilo prvog coveka drzave da nasoj igokei kupi licencu za EL predprosle godine mi je na posteno i na terenu zaradnjeno ne bi igrali jos 60 god,to je cinjenica!
D

DA DA DA

pre 9 meseci

@@@kupljena EL. Dobro, nek je tako, a razmisljas da Cibona bila finansiski stabilna, Vi bi igrali EL....... u narednih 120 godina???
G

Gers

pre 9 meseci

Covek dao najnormalniju izjavu i odmah se popalili grobari sa omalovazavanjem i mrznjom..stvarno, ali stvarno ste postali za posmatranje
P

Pogodi koji?

pre 9 meseci

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULU VIDEO NIJE 6-7.GOD A LS IGRAO NIJE PREKO 20.GOD,A U KK JOS I GORE,CAK 12-13.GOD BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL!
t

terapija

pre 9 meseci

ovaj komentar mozes procitati na svim vestima, da ti posetis lekara posto vam sadasnja terapija ne deluje....
O

Ogi Srbija

pre 9 meseci

Zvezda sa duplo manjim budzetom od nas melje sve redom i u ABA i u EL,a nasa igokea sa cak 35.mil snsbudzetom i 6mil panterom nikog zivog da pobedi ne moze,Studenti,Mega,Igokea dva,Olimpija...itd itd od zadnjih 13 meceva ukupno imamo cak 8 poraza u svim takmicenjima,to je zaista sramota za nas klub sa najvecim budzetom u evropi sto tvrdi da ima "najboljeg trenera" koji u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju i cak dva puta pobegao sa timom iz nase KLS lige,to je cinjenica koju znaju svi!
I

Ibarbo

pre 9 meseci

Melje sve redom, hahahaha ako nisi sleep Onda si zaglupljen do krajnosti. Vidis li tabelu u El iako je rano da se sudi po tome, gde ste i kakve partije pruzate
p

poznavalac sporta

pre 9 meseci

Ne vidim čime Zvezda to zaslužuje. Rezultati? Istorija? Poseta?
H

Haa

pre 9 meseci

I Zvezda da je imala svake godine priblizno budzet kao vi ove dve imala bi i vece rezultate,posetu je uvek imala,a istoriju ima i to veliku,dok ste vi cekali prvu titulu 30 godina,Zvezda je do tada bila vec dvocifrena i imala Evropski trofej,kosarka za vas nije postojala do kraja 80-ih,Zvezda je bila trofejnija od partizana vise od 55 godina dok nije dosao Vujosevicsa njegovom cuvenom dominacijom (gepekovanje,batinjanje,upadanje usvlacionice,otimanje),vi ste insitucija ali ona lazna.
D

Duši

pre 9 meseci

Zvezda za deset godina 22 titule, totalna dominacija regionom, da nisu braću Ruse izbacili vi ne bi videli EL, igrali bi još uvek kup mitra mirića. Plus vam država gurnula 40 miliona evra za dve sezone, imaš li obraza da jos nešto mukice napišeš?
N

Neko treci

pre 9 meseci

Zvezda ima 10 titula na sljaci na otvorenom od 60 godina dok vam Djilas nije obrisao dugove u Vucko napravio veliku zvezdu imali ste 4 titule.Iz stare juge ko god je hteo bio je prvak Evrope sem vas Bosna,Split,Cibona,Partizan tako da ste niko I nista I ostacete to
d

dusi

pre 9 meseci

nama drzava ubscila pare dve godine..a Covic i Terzic ubacivali svoje pare vec deset godina..u kosarci imate 25 igraca sa fmp u fudbalu oko 100 sa graficarom inofk....to ono rerza plati 1000 e banka mu otpise milion...ti si genije
G

Goss

pre 9 meseci

Kaže lik miljenica evropska košarkaška sila ahhahha to je ta sila za večito 16 mesto kakav lupež
N

NR

pre 9 meseci

6 i 7 su 13 titula. Slagao si za 22 samo tako. Ako racunas i kup onda je 21. A Partizan za 15 godina 45 trofeja.
E

Ee

pre 9 meseci

Ali ovi grobari to toliko isprani mozgovi i toliko su zatucani da ne znam,klub im je ispred Zvezde na tabeli su (4),on opet prozivaju Zvezdu,Covica,njegovu porodicu i sve sto ima veze sa Zvezdo oni pljuju,znamo svi da su oni prosle godine imali isti skor kao mi sada i znamo sta je bilo na kraju ali nebitno,druga stvar je da su oni sami sebe prozvali institucijom i nekakvim Evropskim Bostonsima i uporedjuju se sa Barsom,Realom,Olimpijakosom,Panatom,CSKA...koji imaju toliko titula EL,a partizan samo jednu i to pre 30 i kusur godina,pa i Kk Jugoplastika (Split) ima 3 titule, i Kk Bosna ima titulu EL i sad trebaju i oni da se busaju u grudi kao manjina i sebe da zovu nekakvom institucijom,Lejkersima i da zahtevaju da igraju EL svake godine jer misle da su bitni kao sto misle grobari,a ustvari su toliko nebitni ali nisu ni svesni jer su zatucani previse,rekao im Vujosevic da su institucija,oni njemu da je general i time se hvale,e zamisli sami sebe prozvali nekakvom institusijom,smesno i tuzno u isto vreme.
p

prvo u svoje dvorište

pre 9 meseci

Gledaj prvi onog što svako jutro gostuje po jutarnjim programima, pa onda pričaj o bolesti... A zamisli to vam je prvi čovek kluba!
m

makiš ada

pre 9 meseci

Vidiš kako si to lepo napisao svi ti timovi su EVROPSKI ŠAMPIONI I ISTINSKE INSTITUCIJEza tvoj mali mizerni klub koji postoji na silu i to zahvaljujući vašem vođi sa severa.Uvek če te biti male komšijeEVROPSKOG ŠAMPIONA.
m

merllin_pfc

pre 9 meseci

Hehehehe
@

@@@@

pre 9 meseci

Zvezda NE ZASLUŽUJE NIŠTA!
O

OOiO

pre 9 meseci

Naravno jer zvezda ne postoji.
D

Da podsetim...

pre 9 meseci

Ni vasa fuzionisana igokea ne zasluzuje NISTA jer titulu i evroligu videli niste vise od pune DECENIJE!
R

Raki Delija

pre 9 meseci

Za razliku od ovih preko puta kome je kupljeno mesto zvezda vec godinama dominira i stalni je ucesnik evrolige i zasluzuje A licencu
T

Top Gun

pre 9 meseci

3x ste igrali na mufte.
D

DDF

pre 9 meseci

Da nije Asvela i Albe C.Zvezda bi bila ubedljivo najlosiji tim EL u zadnjih 10 godina,sve dok vam je na celo kluba osoba koja vam 10 godina"prodaje maglu"nista se nece promeniti na bolje
N

NI SRAM NI STID

pre 9 meseci

Pa jel nekome vise puta kupljeno nego vama,dal imas sramote?Igookea,cibona,ove god vam opet kupljeno ucesce i placeno milion evra..
s

sasa70

pre 9 meseci

dominira!!!!!!!! 😂😂😂😂top 16 je VRH, malo bolja od albe i asvela
F

Florentino

pre 9 meseci

E Janise Janise.... Nikad ne moze Zvezda biti kao Partizan! Partizan je institucija za 95% timova Evrolige!
R

Raki Delija

pre 9 meseci

I dalje tesite sebe da ste neka institucija a niko vas tako i ne posmatra
O

OOiO

pre 9 meseci

Svi nas posmatraju kao instituciju osim vas, bukvalno svi.
D

DDz

pre 9 meseci

Po cemu zvezda zasluzuje?Zato sto svake godine igra top 16?
V

Vpczbr88

pre 9 meseci

Zato sto svake godine igra, a ne kao vi svake desete godine. To sto ste bili sampioni Evrope nekad, je isto kao sto je Zvezda bila sampion Evrope i sveta - lepo je to i za pohvalu, ali ostale klubove u Evropi boli patka za to.
R

Raki Delija

pre 9 meseci

Po cemu je vi preko puta zasluzujete?
z

zvezda je

pre 9 meseci

samo ucesnik, kao alba i asvel, takve kante su vazne da timovi poput partizana i drugih u mecevima sa kantama odmore malo glavne igrace.. treba je ostaviti u evroligi...ionakodo 3000- te nece imati top 8 pobedu...macabi im objasnio..
p

pricajistinu

pre 9 meseci

@vpczbr88 Realno zvezda ovih 10 godina od kad je Njega, nije igrala svake godine evroligu... Sa druge strane Partizan jeste igrao 13 godina ZAREDOM (to znaci da svake godine).