Komentari na vest

Sferopulos: Topić je u poslednjoj fazi oporavka

P

POMERANJE?

pre 30 dana

Ako odustane od drafta ove godine, ima li pravo da izađe naredne na draft?
Č

Čarapan

pre 30 dana

Ovi Zvezdini doktori ubili se za bolovanja.
X

Xantra

pre 30 dana

Ovi u Zvezdi koga kod da leče, pravi užas. Tog bolje da leči narodni lekari, bolje bi prošao. Ako je prognoza da se igrač vraća posle 4 nedelje, on ga nema 3 meseca. Ovi iz Partizana i reprezentacije naši igrači, polome nogu, zglob izvrnu, vrate se posle mesec-dva.

VecaBg1971

pre 30 dana

Topic u zavrsnoj fazi oporavka vec mesec dana, a po njihovim recima je trebao da se vrati odavno. Tompkins da je u invalidskim kolicima dosao pa bi do sad stao na noge. Koga bre lazete vise ?! Nesto mi se javlja da nece odigrati ni minut u Zvezdi a Topica ocekujem sledece sezone, ako ne ode u NBA.
M

Menjaj zalizanog

pre 30 dana

Ili ne menjaj...kako nam ide doci ce jos gori.
S

Sasa 79

pre 30 dana

Amaterskiji klub od nas u EL ne postoji. Ne pricam samo o ovoj sezoni nego i o prethodnim. Nikada mi nije bilo zalije datih para za sezonsku nego ove godine. Prvo selkcija od letos, jasno je bilo da smo skupili gomilu polu igraca i istrosenih igraca. Npr. Kuzmic u ekipi a svima je jasno vec 3 godine da covek ne moze vise da igra EL. Napravili ekipu bez 4 sa idejom da Davidovac igra to sto ne moze. Onda ne mogu da dovedu cetvorku 6 meseci i na kraju dovedu 4 bez jedne noge. Dovedu Topica da bi odigrao 2 utakmice. Bolje da ga nisu ni vracali iz Mege. Koja je to povreda od koje se oporavlja 3 meseca. O potezu dovodjenja Gilespija ne vredi ni trositi reci. U svakom slucaju tezak amaterizam i inprovizacija.
M

Makisic

pre 30 dana

Za Topica koliko ja imam saznjanja, a koja se ne pustaju u javnost jesu prednji ukrsteni, veliki problem ima i to pokusavaju da rese do drafta. Nije kidanje, ali jeste problem koji moze da preraste u hronicni, zato se pazi i postepeno prolazi testove. P.S. Igranje u Zvezdi do kraja sezone uopste nije prioritet... Iz njegovog bliskog okruzenja su svi bili protiv prelaska na polusezoni u Zvezdu, ali mlada usijana glava i Sferopulosova data rec da ce imati bitnu minutazu u Zvezdu je presudila. E, sad, da li je pravi potez bio sto je presao ili nije, vreme ce pokazati, ali deluje da je pogresno bilo, bar za njega sto je otisao iz Mege....
J

Jtd

pre 30 dana

To je prica o prednjim ukrstenim koja postoji od pocetka. Jedino sto je potpuno nejasno kako je moguce da iko misli da se tako nesto nece saznati u nba a da ne govorim o pregledima do u sitna crevca. Vratili ga, preforsirali u kratkom periodu i povredio se, i sad krpe
1

1980

pre 30 dana

Utakmica sa Realom je najlakša. Oni su favoriti mi bez motiva jer smo ispali. Šta je sa Topićem? Kakva je povreda u pitanju? Hoće li neko rešiti misteriju?
t

tušija

pre 30 dana

Topić je ugovoren za dalje i naravno da neće igrati revijalne utakmcie u ABA i EL da rizikuje povredu koje nema naravno
P

Pedja1976

pre 30 dana

Topic ce biti potpuno oporavljen tek posle NBA drafta -dr Misko…Ne sme da propadne kombinacija..ipak je mali posle Jokica zlatna koka.
T

TAKOO JEEE

pre 30 dana

Ovo sa Topicem, Trejom Topkinsom, Bjelicom letos, Duskom Ivanovic, Nejoirom je ravno propasti...Ovaj trener se pogubio skroz, msnipulise nas kao i predsednik kluba koje ime necu da spomenem ..Rezultati su nam uzas, igra uzas..I onda se nadamo licenci...EL zanimaju pare i kvalitet ekipa, pune dvorane kao sto i jesu a ne bucno navijanje i te atmosfere u koje se mi nadamo da ce nas pogurati svske godine u EL.Partizan se bori za deseto mesto a zavrsice tek za 2 mesta ispred Zvezde...Nasa realnost je ta da samo ucestvujemo i radujemo se porazima rivala i navijamo jedni protiv drugih...A zestoka smo truba
A

Ammmmam

pre 30 dana

To prica i za Tompkinsa zadnjih 20 dana.
C

Cuvaju ga za NBA

pre 30 dana

Znaci Topic je u "poslednjoj fazi oporavka" a ovamo Americki mediji objavili da je bio u NBA kampu gde je odigrao trening utakmicu pred NBA skautima! Znaci kad treba da igra za Zvezdu i pomogne onda je "povredjen" ali zato kad treba ici u Ameriku i pokazati se pred NBA skautima odjednom vise nije povredjen i zdrav je ko dren! Nasa uprava i njegov menadzer Misko stvarno misle da mogu vecito da nas lazu,to vise ne moze da prodje jer svi znamo istinu da se Topic namerno CUVA za NBA draft i da zbog toga ne igra evo vec preko 2 puna meseca,svima je to kristalno jasno!
1

1980

pre 30 dana

Jel to istina? Nisam znao za to? Gde si pročitao?
M

Matzv

pre 30 dana

Pratim NBA i americku kosarku i njihove medije aktivno, nigde nisam video tekst o tome da je Topic bio u kampu i igrao utakmicu, ako kojim slucajem ima to voleo bih da kazes gde da procitamo, jer ako je tako onda je to ogromno nepostovanje prema nama navijacima da se krije od nas sta se desava, toliko sezonskih je uzeto a kriju se stvari, sramota. Sportski pozdrav
M

Mladen84

pre 30 dana

Ma daj ne lozite se. Covek lupio glupost i ostao ziv.
S

SKANDAL

pre 30 dana

Da li je ovo istina?
K

Kraljević Marko

pre 29 dana

Najoobičnija laž. Internet svašta trpi...
.

.?.!.?.!.!

pre 30 dana

Ajde?