Komentari na vest

Sferopulos: Šabaz sam sebe izbacio iz tima, nije nam mnogo dao i nije bio dobar

g

ghost321

pre 5 meseci

Zvezda ceka LeBron James-a. Dokle vise da se kalkulise? Dajte odmah sve U.kop pare da se napadne taj F4 , da se nalozimo. hahahahah
R

Realan Lik11

pre 5 meseci

Vreme je za Topa.
8

8888

pre 5 meseci

VRATITE RADONJU. OVAJ NE OSECA ZVEZDU. OTERATI DOZETA. DOVESTI CETVORICU NOVIH PRAVIH POJACANJA. U SUPROTNOM BOJKOT. PRAZNA ARENA. PROMENE KORENITE I TO STO PRE
@

@8888

pre 5 meseci

...ovo je najbolji primer navijaca rezultata o kojima se na ovim stranicama toliko cesto pisalo. gde je tolika ljubav prema klubu? sada je zvezda kriva sto je dovela sabaza ili rokasa. isto mozes da dovedes i lebrona i da lose odigra i da kukas ko ga je doveo, a kada je potpisao pricao si o osvajanju evrolige.
S

Sin Dragan

pre 5 meseci

I ti sto si metnuo taj zejtin na glavu mislis da si opasan
V

Vidim ova prepucavanja

pre 5 meseci

Kao zvezda nikad nije mogla da produzi pantera, nikad nije mogla da dovede douzera i te fazone. Pa prvo niste se potrudili da zadrzite pantera, morate da shvatite da ipak znaci kad ti trener da kapitensku traku a ne da ti budes najbolji u ekipi a kapiten da bude branko lazic uz svo postovanje prema njemu. I tako kad ti trener kaze ti si kapiten, od tebe nam sve zavisi i naravno niko ne spori bices placen e sad da li je placen kolko treba pa jeste jer panter igra a nije ko vas nedovvic paljevina koji ume da igra samo protiv patizana. Onda se dohvatite douzera i kaminskog, pa kako da ih dovedete kad ste vi u julu formirali celu ekipu i pritom se palili kako je ovo najjaca zvezda ikad. Te price kao ko je manje dao su apsolutno nebitne, jesu vase pare? Ne. I sad ćete reci ali ja placam porez, a sta ja kao ne placam? Mislim kad prestanete da se svasjadjate i ubijate zbog sporta mozda nam i bude bolje...
@

@vidim

pre 5 meseci

...zvezda nije mogla da zadrzi holinsa kada je dobio ponudu makabija od 600k,a to da je uticalo da panter ostane jer je dobio kapitensku traku, ima li nekoga da u to veruje? siguran sam da zvezda nije htela da zadrzi lojda ili lorenza. nije mogla noka, o cemu pricamo bre?
g

gost gost

pre 5 meseci

zvezda nije mogla da zadrzi nijednog igraca koji je bio nosioc ekipe tokom ovih godina.Kalinic,Lorenzo Braun,Kvinsi Miler,Kampaco,Vildoza,Panter..da pomenem samo neke.Nije imala para za tako nesto.partizan ima,i tu je razlika,a ne u navijacima koje klub nije interesovao do pre 3 godine,kao sto ih ni fudbalski klub i dalje ne interesuje.
7

7733

pre 5 meseci

VRATITI RADONJICA. SMENITI DOZETA. DOVESTI NAJMANJE CETVORICU NOVIH I PRAVIH POJACANJA ISTO TOLIKO OTERATI. TO JE RECEPT ILI PROPADNE DE SEZONA I PRAZNA ARENA.

Fuenlabrada

pre 5 meseci

Ajde sada idi i isplači se....biće ti lakše.
P

Preokret.

pre 5 meseci

F8. Zvezda će se plasirati u F8 pa F4 ove sezone
Z

Zivkovic

pre 5 meseci

Cirkus na srBski nacin,od ozbiljnog klubba postali smo predmet zahebancije!
K

Kornjaca Rade

pre 5 meseci

Ladno sam nakon procitanih 10-ak komntara, morao da se vratim na vest...nisam bio siguran da sam u komentarima vesti o zvezdinom igracu, nego na nekoj o Partizanu....dokle god ne shvatimo da su bitange poput Covica zasluzile da budu iza resetaka, a ne u fotelji...nema nista od cele ove price!
A

Ali druze moj

pre 5 meseci

Vidis da je narod odabrao sta je bolje...
d

dskv

pre 5 meseci

Zalizani,ajde ne lupetaj! Nemas ti pojma!
E

Eseks

pre 5 meseci

Molim admine da regulisu ili svedu onog lika na 1 komentar po jednoj vesti.Jesam delija kao i on al ne mogu vise da citam o jednom klubu koji titule nije video...i o panteru placenom 3 miliona i o fuzionisanju sa igokeom..Smara lik nas normalne koji bi nesto zanimljivo da procitamo.
6

6746

pre 5 meseci

Ako hoćeš nešto pametno da čuješ,ili pročitaš iz tabele,za vikend uključi Pink ili Prvu,i eto ti najtačnijih informacija u Jutarnjem programu
s

sveseplacasvesevraca

pre 5 meseci

Zar delije ne navijaju za real? prosle godine su strastveno navijali za real, ove za fmp..ko zna za koga ce navijati za par godina...
C

Crvenoglu...

pre 5 meseci

...je jedini trener u celoj Evropi koji sa 35.mil budzetom i 3 mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Covica ko sto je to bio slucaj predprosle sezone!
h

her flick

pre 5 meseci

Jesi dobro ti?
h

hahahahaah

pre 5 meseci

vi sa kampacom od 6mil, niste mogli da uzmete bi aba ni da udjete u top8 u el
P

Pogodite koji?

pre 5 meseci

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULU VIDEO NIJE 6-7.GOD A LS IGRAO NIJE PREKO 20.GOD,A U KK JOS I GORE,CAK 12-13.GOD BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL!
D

Druže

pre 5 meseci

Upravu si, ali nije sada vreme za to. Imamo ozbiljnih problema u Zvezdi.
P

Prava istina

pre 5 meseci

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se FUZIONISATI.....Kraj Price!
P

Podsecanje

pre 5 meseci

Ima jedan klub koji nije postojao do 76-te a par godina ranije ispali iz Jugoslovenske lige. Taj isti klub čeka na titulu i EL celu zadnju DECENIJU! A ni to im nije rekord jer su na titulu čekali neverovatnih 31 godinu što je apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa, i za rubriku verovali ili ne i za časopis treće oko. Ovo je da se krstiš i levom i desnom rukom. Imaju "najvećeg" trenera u Evropi koji je došao u klub iz laktasa iz ljubavi za 3 miliona evra po sezoni i pantera od 3.mil po sezono plus 50.mil sns budzeta,taj "najbolji trener" koji je za sada u 3 sezone od mogućih 10 trofeja osvojio samo JEDAN jedini i to zahvaljujući limarsko bokanovskim Sudijama i njihovoj direktnoj pomoci prosle sezone,tako nesto nema ni na crtanom filmu. Klub koji ima najveći budžet u istoriji ovog dela Evrope preko 30-40.mil i najvećim budžet u Evropi i pantera od 3mil po sezoni a skoluju ga decurlija iz Studentskog centra,Mege,Igokeje 2...itd itd pa ovo je urnebesna komendija,o ovome Džim Keri može da snimi film!
D

Decko decko

pre 5 meseci

Decko, decko, nije bolest sve sto boli. Potrazi strucnu pomoc, please.
S

Studentski centar

pre 5 meseci

Pa ovako da krenemo redom od samog pocetka sezone da nabrajamo: prvo Studentski centar filijala buducnosti i bruka poraz u aba kupu lagano od dece Studenata i gubitak trofeja,pa zatim Makabi 30+ poraz,pa zatim Barsa opet lagan poraz i to na domacem terenu,pa zatim bruka protiv Mege i Topica i zestok poraz,pa zatim Olimpijakos opet poraz,pa zatim ona sramota poraz protiv filijale Igokeje 2 opet na domacem terenu i poraz,pa zatim Bajern poraz,pa zatim Jaka Delija i Olimpija lagan poraz sa pola gasa,pa Efes...itd ko je sledeci da delja nek stane u red i bez guranja molim,svi ce te doci na red!
P

Pfc

pre 5 meseci

Sto di stao? Hahahhaha
p

popiskapa

pre 5 meseci

ma losi smo jako
N

Nekoizmase77

pre 5 meseci

Pojačanje od 2 miliona, najskuplje Zvezdino, kakav fijasko
6

6mil panter

pre 5 meseci

A to rece navijac dodikovog privatnog kluba koji placa pantera 6mil za dve god.ugovora,cisto da te podsrtim ako si zaboravio!
P

Panter 16

pre 5 meseci

Miliona, premalo je 6 za takvog tigra.
B

Bnm

pre 5 meseci

CEMU FRKA NISTA NIJE IZGUBLJENO, TEK CE DA GUBITE SLEDI MAKABI, PAO SAMO POLAKO...
L

Laktasi

pre 5 meseci

Al ce mo zato vasu fuzionisanu igokeu sa 50.mil snsbudzetom da poderemo u ABA finalu kad budemo imali prednost domaceg terena,sledi vam jos jedna decenija bez ijednog trofeja isto ko i prosla!
D

Decenijasi

pre 5 meseci

Ono kad o kosarci prica navijac fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da pricaju nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!
B

Bnm

pre 5 meseci

COKI MENJA PLIVAJUCI ZAMAJAC POSLE 8 HILJADA KM, A DELOVI KOPIJA ORIGINALA...
a

affa

pre 5 meseci

a sto ti je igrao onda,sto si ga ubacivao
U

Uzice

pre 5 meseci

Uspeli ste da unistite jednog vrhunskog kosarkasa kao sto je Nejpir.Svaka cast majsori.On je za Teodosica doktor,dokazace to samo dok ode od vas i skine bedu sa vrata.
m

mikuli

pre 5 meseci

Sabaz ide sa armanijem na f4
R

Rep1982

pre 5 meseci

2 trenera,placena Euroleague,u jednom danu 9 igraca dovedu,sada Gilespija,po dokle ima li obraza vise saberite ulaganja i penale kad neko ode pa ovo je haos ......ali razumemo sve....mezimica je sad bezbrizna
G

Gost33

pre 5 meseci

Vidi druze, spominjes tamo nekog Gilespija, ja kao navijac Zvezde se nadam da ce biti dobar, ali to je tip sa dva poena u proseku, takve na kg mozemo da dovodimo uvek, ali ne mozemo Kaminske i Douzere direktno iz nba, Kabokla da otmemo drugom klubu, da produzavamo Pantere i MMA Ledeje jer nemamo toliki budzet. Ne radi se toliko o selekciji koja je losa svakako, vec o budzetu koji nije dovoljan da se napravi konkurentan tim. Pa ti vidi ko je mezimce.
B

Boban1

pre 5 meseci

Nema penala ako igrač hoće da raskine ugovor,sto je ovde slučaj. Malo se informiši pa onda komentariši.
d

demoga

pre 5 meseci

realno nejpiru zvezda jednostavno nije legla, tj ni postavka igre ni nista nije on sig zaboravio da igra kosarku, sta je tu je. E za tobija smo vec mnogo pogresili ja ne znam sta je ko u njemu video ali ozbiljno ono sto on igra je tuga, on je igrac da bude 3 centar tima, da udje malo unese sirinu u napadu sutem za tri, nikako prva opcija. hanga steta sto je bio povredjen, mozda bi imali 1-2 pobede vise da nije, gedraitis klasican suter, al kao i cela ekipa u minusu i ne vidim kao zveda ovde moze da ima vise od 10-12 boveda na kraju, cak i da sad dovedemo dva top igraca, mislim da je kasno i da bi to bilo bacanje para, partizan je svakako jaci od nas, a i nesto mi deluje da mi evroligu necemo igrati uzeli abu ili ne.
P

Pacificateur

pre 5 meseci

Odakleee pareee? Kojim pravom u sred sezone trazite menjanje pola tima?! Ko ce da isplati one koji budu oterani? Ko ce da plati nove igrace? Kada cete vise da snosite odgovornost i posledice zbog ocajno skautiranog tima? Dokle ce vam mozgovi biti isprani da kada vam ne ide, mislite da imate sva prava da menjate kada i kako vam se cefne? Ista vam je prica i sa onim milionerima iz rupe koji pokazase pun potencijal u LS... Obraza i sramote bez...
7

79

pre 5 meseci

Platiće onaj ko je doveo 2 centra umesto Lesora,2 pleja umesto Egzuma,Ponitku.Onaj ko je ostavio Nanelija,Ledeja i Pantera 2-3 sezone,igrače koje je htela cela Evropa.Onaj ko je doveo najskupljeg evropskog trenera,onaj koji je obezbedio Partizanu najveći budžet jednog Srpskog tima u istoriji.Eto taj i ti kažeš kako nekog nije sramota.Kakva zamena teza i grobarski spin
l

lion zion

pre 5 meseci

onaj gde predju otkupljuje ugovor ,placa igraaca tako da mozemo da promeniko ako nam se moze jel ti sad jasno
J

Jddje

pre 5 meseci

Pa kad potpise za drugi tim logički da ga oni plaćaju ne razumem poentu pitanja isto vazi i za Tobija,covek je lepo rekao da pregovara sa drugim klubom i da nije hteo da igra i ti pitas odakle pare na Nejpierom smo ustedeli 1,2 miliona samim tim sto ide bez raskida i na Tobiju 400 hiljada taman za jednu 4 i Topica da se vrati i guraj EL smo ispali vec sad I ako smo samo 2 pobede iza 10 mesta mi nemamo toster za preko 13 -14 pobeda
a

au

pre 5 meseci

Pa bas od tih para koje bi dali njemu ili mislis da moze u dva kluba da prima platu.
d

de goll

pre 5 meseci

ovo nije trebalo zvezdi,iznositi prljav ves...oterati tri ,cetri igraca u losoj sezoni evrolige,ponovo dovesti zamene..bojim se da ce vas ovo bas unazaditi...trulo je nesto i sa ovim grkom...ne vodi se tim ovako
h

hahahahaaahaha

pre 5 meseci

Zar ne rece Teodosic posle pobede nad Albom, da sad idete po pobedu protiv reala?
M

Ma oni su...

pre 5 meseci

krenuli, ali nisu stigli. Sad ce oni u ABA liga da pokidaju.....do utakmice sa Partizanom.
R

Romde

pre 5 meseci

Samo budala trener moze da izbaci Nejpril a a da ostavi Jaga

PFK NIŠ

pre 5 meseci

Moram da napisem komentar na vestima FMP-a, ovo sto je rekao Sferopulos je velika sramota! Ovako se ne oprastas od igraca, ovako se ne prica o igracu, koji je inace jos tu, a dovodjen kao veliko pojacanje... Zato sto tako pricate i radite, i to godinama, tako vam se i vraca, i to svih ovih godina.
E

Enzo

pre 5 meseci

A šta treba da kaže? Hvala? Trpimo ga od početka sezone i čovek kaže na dan utakmice da neće igrati. Izvoli druže znaš gde su vrats
@

@jedva cekaju

pre 5 meseci

Само нек га чекају и знаш шта, он ће их победити. Ипак је Србин, за разлику од свих набројаних, а ми смо најталентованија нација за тај спорт.
D

Djape45||

pre 5 meseci

Baš loša selekcija igrača. Sećam se prošle sezone, kakvi smo bili i koliko nezadovoljni na početku sezone. Ali opet osim odlaska Adamsa i dolaska Vildozez kasnije i Kampaca tim se nije menjao, što je posledica kasne selekcije tima. I atmosfera u timu je bila fenomenalna pa i kad smo gubili. A ove sezone selekcija odradjena na vreme ali uzalud. Ja i dalje verujem u Grka, mislim da je dobar trener, i ako mu se dovede zamena za Nejpira koga nema već 14 mečeva u evroligi i jedna 4ka, mislim da može da preokrene sezonu koliko toliko.
J

JBL

pre 5 meseci

U pravu si.Može da preokrene Evropu i da vas izvuče do nekog od prilike 15. - 16.mesta...da ne bi bili totalno na dnu.
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Te fore što neki ovde koriste da bi skrenuli pažnju sa problema, tako što će prozivati partizan, to kod mene ne prolazi, zna se kada je vreme da ih prozivamo, a kada je vreme da se pogleda istina u oči. Znači svi su drugi krivi, samo nije kriv onaj ko je aminovao njihov dolazak, svi su drugi krivi, samo nije kriv onaj ko vodi klub a za 10 godina samo jednom top 8. Ma kako da ne. Dokle ćemo se praviti ludi da ne vidima da je svaka sezona u EL ista, i da se vrtimo u krug svake sezone. Dokle više da se pravimo ludi da ne vidimo da se svake sezone uradi loša selekcija igrača, pa onda lomovi svake sezone sa igračima i trenerima. Dokle više??????? Dokle više glavom u zid, dokle?????? Jel ima neko ko će reći, alo ovako više ne ide. Ne znam koja je svrha igranja EL ako si svake sezone od 13-16tog mesta. Nije to fudbal pa kao ajde igrao si ligu šampiona, uzeo si lovu, promovisao si klub itd itdddddd. Ovo postaje ozbiljno ludilo, muka mi je više, svake sezone nam puni glavu kako se palimo na ovo, na ono, na kraju puška, patka. I pustite me onih priča osvajali smo brdo trofeja predhodnih 10ak godina itd itd. Osvajao je i jsd, pa šta onda. I jedni i drugi smo osvajali kada je onaj drugi bio u g.v.ima preko glave. Nešto mora da se menja jer ovo ide u ozbiljno ludilo, ovo nikuda ne vodi, nema napredka odavno.
k

katkad

pre 5 meseci

A kad smo kod Cokija, kude gi je? Zauzet sa rusenjem sportske hale deci i gradnjom stanova...jer to je interes kosarke
d

druze to

pre 5 meseci

je oprobana radikalska metoda, izmisli neprijatelja tako da ti nikad nisi kriv,diktatura u klubu jednog coveka isto kao u drzavi
P

Prijatelju

pre 5 meseci

I ja navijam za Zvezdu, ali šta ti očekuješ sa budžetom koji smo imali godinama u nazad? Zvezda je imala budžet u tih da kažeš 10 godina EL od 5 miliona pa do 10 miliona, jedino je u poslednje dve sezone to otišlo na oko 15 miliona. Jel si ti zaista očekivao da klub sa 7-8 miliona pobeđuje tadašnji CSKA, Real, Fener, Oly, Pao, Barsu, Efes? Od 10 sezona pa bar 8 sezona Zvezda je imala najmanji budžet u EL, šta bi ti da osvojimo? Ovo je sve naša realnost, ok ove sezone smo mogli da se domognemo eto nekog 7-8 mesta da smo 2-3 igrača bolje skautirali i doveli umesto Nejpira, Simonovića i Tobija, ali šta i da budemo osmi, da idemo na Real, šta prošli bi ih na 3 dobijene? Odmah bi ispali i to je to, isto tako bi i sa Barsom prošli.
@

@don vito

pre 5 meseci

...sta pricas bre covece, slavio si kao da ti se rodio sin kada je sabaz potpisao i sada nekog prozivas sto ga je doveo. treba sebe da pogledas u oci i da priznas da si navijac rezultata, a ne da prozivas druge i da im drzis neka predavanja. covece, nisi ni pratio kosarku dok partizan nije poceo da igra evroligu i sada prosipas neke mudrosti.
R

Raider

pre 5 meseci

Da li je moguce da niko nije ponudio Pao neku razmenu Nejpir - Vildoza, onom Atamanu bi ovaj polumozgas legao perfektno, Vildoza se zlopati tamo u proseku,svi bi bili ma dobitku
I

IstinaP

pre 5 meseci

Vi ste ga sabotirali, secamo se i price da ne nosi klupska obelezja...
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

Hahahhaahahhaahhahahaha kako mi je leo i drago a na pocetku sezone a u dza bu Hahahahahahahahaha komedija , menjaju na polu sezonu ceo rooster i jos 2 trenera
P

Poruka Realu

pre 5 meseci

Dolazimo po vas!!!
m

mop

pre 5 meseci

Ne vidim šta je problem. Vratite Topića i to je to
j

jedva cekaju

pre 5 meseci

smajli i kaboklo topica u finalu aba lige...a tek ostali,leday,nunally
N

Nikson

pre 5 meseci

Dali je to to ,pitanje je.Nije ni blizu isto u Megi protiv Krke,Zadra,Mornara itd...i ovde kod nas protiv Reala,Barselona,Fenera itd..Obavezno ga vratiti,ali ipak ni trebao jedan igrač tipa Evans,Pangos itd...Jer odoše nam ovi na 4 pobede više nego mi.Ovo je prosto neverovatno.Skupiti se,mobilisati,odraditi maksimalno što bolje moguće doselekciju(bez prava na gresku)I fokus što se tiče evrolige 10 mesto.Da probamo u doigravanje, sve ostalo više nažalost nije realno,negledati druge,neizlaziti bez bas velike potrebe u medije i prepucavati se sa njima, maksimalna koncentracije,rad,rad,rad i u svoje dvoriste glavu.U ovom momentu 10 mesto donosi to što donosi,bio 8 ili 10 isto ti dodje,pros sezone završimo 10ti i ispali... Ove je drugačije i da probamo to iskoristiti.Pozdraviti se sa još dva do tri igrača,uglavnom svi znamo koji su mimo Nejpira još u toj grupi,napominjem bez greške u doselekciji i samo vredno i pametno. Može ovo da se popravi,ima još bas dosta da se igra.
S

SRAM vas bilo!

pre 5 meseci

Ma da, bitno da kada je veliki Mag košarke smenjivao trenera to je bilo ok. Ostali videli od njega, pa isto....
L

Laktasi 2008

pre 5 meseci

MILENKO TOPIC OTAC MALOG TOPA POTVRDIO DA SE VRACA U ZVEZDU UMESTO NEJPIRA,OVO JE EXTRA!
R

Reč je reč

pre 5 meseci

Kako smo mi skloni preuveličavanju i omalovažavanju majko mila.Pa eto i da dodje mali Topić jel neko misli da će on preokrenuti sezonu.Dečko jeste potencijal ali EL je mnogo krupan korak za njega a u to ima da se uverimo nakon dve utakmice pod uslovom da uopšte ima istine u tvom komentaru.
R

Reč je reč

pre 5 meseci

Više me brine izjava Sferopulosa da se pregovaralo sa dosta igrača ali da mnogi neće u Zvezdu nego što je Nejpir otišao.Postavlja se pitanje zašto igrači neće u Zvezdu? Lova nije sigurno .Da li je loš glas ili očigledni manjak ambicija kluba pitaj boga.Uglavnom nije dobro jer klub očigledno ima lošu reputaciju i nešto opasno ne štima.Voleo bi da grešim ali mrka kapa.
n

neshha

pre 5 meseci

Koliko sam ja shvatio rekao je da klubovi nisu zeleli da pustaju igrace za obestecenje.
R

Reč je reč

pre 5 meseci

Eh da je sreće da je to rekao. Rekao je pregovaralo se sa dosta igrača i ovaj što je doveden je najbolji izbor od igrača koji su hteli da dodju u Zvezdu.
d

delija do koske

pre 5 meseci

Ma ljudi ovo je sramota Covicu nekada u zivotu prihvati da nisi kompetentan da satavljas tim, tvoje je da isplatis igrace i raspodelis lovu i ne mesas se u tim ako to radis idi iz kluba vise treba nam sveza krv izgledamo kao cirkus u euroligi sa nikada vecim budzetom pa kako te nije sramota visis po pink samo.Dovesti jos 2-3 igraca ako je moguce prave ratnike i top igrace pa ako je moguce da se spasi sezona ako ne katanac i paljba na leto.Nova uprava i novo sve trener ako ostane ok ako ne jbg
P

Počelo je

pre 5 meseci

Odlaskom Radonjića kad je uzeo titulu sa Kalinićem i ekipom i tad umesto da ostane Radonjic i posluša ga sto se tiče pojačanja nikad Partizan ne bi uzeo Aba i ovako bio dobar, ugasili bih ih. Cović je lik izgleda koji hoće sve da se pita... A bio voljan I Kalinić da ostane tad ... Nećemo nista osvojiti narednih 5 godina
O

Odlazi Covicu

pre 5 meseci

Sve tacno, potpisujem uz jednu opasku, tada je rekao Radonjicu da nema budzet za pojacanja koja je Dejo hteo da dovede no posle toga je Covic sve demantovao objavivsi koliki je budzet bio za tu sezonu. Ukratko Covic je bolesnik koji ce unistiti Zvezdu isto kao sto je i podigao...
D

Delusional

pre 5 meseci

Pa sta bi vi ugasili mucenici, niste nas ugasili kad su vrabac i djoko salic igrali...sad mozes samo da places
A

Aleksandar Jerinic

pre 5 meseci

Jadno je sta smo mi dozvoli. To je sve trebalo na vreme da se resi a ne sada kada je sve gotovo.
S

Sta uradiše od kluba

pre 5 meseci

Pa ovo je sramota , sta se desava kao da neko namjerno hoće da Zvezdu vrati na niske grane a Partizan se gura životom ali svaka im čast imaju tu energiju kod nas sve nesto nazor , i navijanje i energija igrača ...ma sve.
H

Henry Hill

pre 5 meseci

Janis je odličan trener i pre svega dobar čovek. Niko nikada lošu reč o njemu nije rekao i samo neka očisti ovaj otpad koji se ovde nakupio. Igrači su uvek ginuli za njega i pre ću njemu verovati nego ovom što piše gluposti po instagramu. Puna podrška za gospodina Sferopulosa!
j

javi se

pre 5 meseci

uvek ljubazno komsijama, to mislis?
N

Neznani junak

pre 5 meseci

I sta cemo sad Covicu, dovesces malog Topica na njegovo mesto i sta onda pojeo vuk magarca ajmo dalje. Od stranaca sto so doveo valja samo Bolomboj i Hanga da kazes bas je ubodeno pojacanje, ostalo necemo komentarisati jer su sve reci suvisne kad vidis da na 15 kola EL i 12 kola Abe Simonovic nije dao vise od 6p i 4sk, Jago ne sme da sutne, Gedraitis (aj nek prodje), Toby obicna motka za sljive, Šabaz 😀🔫, Lazarevic, Kuzmic i Ilic vazni u zvezdi kao semafor u GTA. Teras Duska nakon 7 utakmica gde ne moze niko da nas ubedi da su Duskove zelje bili: Bjelica, Simonovic, Lazarevic, Ilic, Kuzmic... nego prosto Covice sujeta da mora da kaze da Zvezda ima vise Srba od Partizana. E sad Partizan tamo melje (na koji nacin ne bitno, pobedjuju), Dusko dominira. A nas predsetnik visi na Pinku...
S

Sbdčsnrpsb

pre 5 meseci

Melje tako sto kidaju u odbrani drug moj... Ginu za svaku loptu...Sferopulos zna sta hoće al daj Boze da ga ispostije uprava
J

Junker

pre 5 meseci

Kakav bedan status ima Crvena Zvezda, ovo je sramota. Sabaz, prosle godine Vildoza u pola sezone dogovori sa PAO-om sve i prestane da igra, Fakundo uzme jaku lovu za 6 meseci, Bjelica izradi tim i navijace, Nedovic bez ikakvih posledica odigrao ko zna koji vec katastrofalan mec. Apsolutno nikakvo postovanje od igraca nema nas klub. Nadjite mi jedan klub gde se ovo sve desava? Pa kad nismo imali spoznora i bili pred gasenjem, nije se ovo desavalo. Da dodamo i to da npr Lesor i Panter odu u Partizan i "zavole ga" kao da nikad nisu bili kod nas. Dodaj i Petruseva koji spasi karijeru dolaskom kod nas i onda ni ne pomisli da se ovde vrati kad mu propadne NBA iako bi imao mnogo vise prostora za igru.
A

Avenger

pre 5 meseci

Dovoljan je jedan igrač koji ne poštuje principe da zaljulja tim i duh unutar njega. Pare se peru preko kluba, zato ih je odjednom toliko. Zvezda je pre te količine novca dovodila igrače sa karakterom, a ne kmezave zvezdice.
n

neshha

pre 5 meseci

@Avenger Igrace sa karakterom,upravo to!!!I onda je nebitno da li je igrac domaci ili stranac.Neki stranci su se odnosili prema klubu,kao da su tu odmalena i to je onda donosilo hemiju na terenu i mnogo bolje igre.A sad retko koji stranac pokazuje postovanje prema klubu.
H

Hocemo Topica

pre 5 meseci

OVO JE ODLICNO ZA NAS👌 SAD TOPICA VRATITI ODMAH U KLUB I DOVESTI DOBRU 4-KU I BEKA SUTERA I BOG DA NAS VIDI,OVO JE SUPER!
t

trla baba lan

pre 5 meseci

da joj.... vrati ovog, dovedi ovog , onoga u fmp
V

Vasilis

pre 5 meseci

Ne nego vracaju Vildozu jer ga Ataman ne zeli.
N

NN3

pre 5 meseci

Koliko ja znam, u ugovoru mora da postoji stavka ako je igrač zdrav i bez legitimnog razloga odbije da igra, a pregovori sa drugim klubom nisu legitiman razlog, sem ako sam klub tako ne odluči, može da se kazni i suspenzijom i novčanom kaznom. Ošuriti smrada na sve načine što je više moguće.
S

Standardno

pre 5 meseci

Jeste buraz, evo sad ce da vrati 2 milke sto je uzeo.
p

poverovao si

pre 5 meseci

u napise i nazvao ga smradom..strasno...mislis ti da on ne poznaje svog ugovor i da ce e zezati sa 2 miliona evropljana i odbiti da igra..verujes vise covicu
D

Djdjj

pre 5 meseci

Pa valjda celu sezonu mora da odigra za 2 miliona ne moze da ih uzme za 5 meseca ako sad pregovara sa drugim timom logički da ce oni da ga plate za drugi deo sezone,mi ne raskidamo ugovor sa njim nego ga pustimo u drugi klub da se spasimo bede
Ј

Јосиф

pre 5 meseci

Имамо најгори тим у задњих 10 год, овај грк просечан тренер!
r

rsczz

pre 5 meseci

Grk je ekstra trener, sta on ima sa igracima koji su selektovani bez ikakvog plana... Sudicemo nakon par pojacanja koja on izabere.
@

@rsczz

pre 5 meseci

Cekaj brate, doveli ste do sada 11 igraca, za par dana dolazi i 12ti, i ti bi dovodio jos? Koliko brate, 18, 22, 44??? Ima finansijski fer plej, mozda vas okaci, pa bude 3 god sa juniorima. Partizan doveo 4, sa ostalima produzio ugovore i doveo jos Kobokla. Mozda jos plej, zbog Madara, ali rodjace ne mozes svake godine dovoziti autobus igraca, potreban je kontinuitet ekipe.
c

cekaj druze

pre 5 meseci

a koliko je igraca otislo??